Dodaj do ulubionych

Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla...

28.04.15, 18:04
https://pbs.twimg.com/media/CDr9mjYUUAAGKnS.jpg

Jaaaacie ,mamy nowe miasto w Polscesmile
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 18:18
      Kolejna wizyta w Dusznica-Zdrójsmile
      • czarek_sz Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 18:46
        Do mojej fabryki przyjeżdżał Jabłoński, był honorowym pierwszym. karzeł był ale kawał sqrwysyna z niego był. Gdy miał przyjechać robiono czystkę w fabryce - ty ty i ty wypierdalaj z maszyn a ty ty i ty masz tu nowe ubranko odziej się i całuj rękę Jabłońskiego jak nadejdzie. Jedno było dobre. Jak sqrqiel przyjeżdżał to szło się na Karolkową na melinę i waliło się flaszki bo zanim Jabłoński przeszedł to ho ho to parę flaszek pękło smile
    • m.maska Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 18:51
      rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/CDr9mjYUUAAGKnS.jpg
      >
      > Jaaaacie ,mamy nowe miasto w Polscesmile

Hahaha... to nawet ja wiem, mimo, ze do Slaska mialam kawalek... Boooooooosz na trasie do Katowic, Krakowa, Zakopanego, Rzeszowa to glowna stacja gdzie przetaczano wagony i zawsze byl jakis nieprzewidziany postoj...

Ale mowa tez dretwa strasznie...
      • m.maska Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 18:53
        O on walczy o reelekcje? facet, ktory nawet nie zna nazw miast we wlasnym kraju? on chce ten kraj reprezentowac? hanba...
        • czarek_sz Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 19:00
          Nie kracz Maseczko tylko lemingów zważ różnicę. Matolstwo ciągnie do matolstwa nigdy nie było inaczej. Ordery Bul przypina pajacom i cudakom Leszek przypinał patriotom. Tyle. Coś wkleję Czukowi zaraz bo gość cierpnie w swoim cierpieniu smile
        • rena-ta49 Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 19:05
          Mamy prezydenta, który... Boi się debaty w TV. Boi się konferencji prasowych. Boi się tupnąć na szefa FBI. Boi się ksiąg kondolencyjnych.Nie zna geografii.
          • czarek_sz [...] 28.04.15, 19:24
            Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
            • m.maska [...] 28.04.15, 19:51
              Czarek, hamuj sie...
              • al-szamanka Re: [...] 28.04.15, 20:17
                Tak, trzeba się hamować, ale lekarz u którego załatwiałam dzisiaj leki dla mamusi nie mógł się pohamować i powiedział, że gdyby Tusk kazał Komorowskiemu chodzić na czworakach to ten zrobiłby to natychmiast a dodatkowo, aby się podlizać, zacząłby wesoło poszczekiwać i lizać buty.
                • czarek_sz Re: [...] 28.04.15, 20:25
                  Dziękuję Al.
                  • al-szamanka Re: [...] 28.04.15, 20:41
                    czarek_sz napisał:

> Dziękuję Al.

Nie ma za co, to tylko relacja z mojej dzisiejszej rozmowy z lekarzem domowym mojej mamusi big_grin
                    • al-szamanka Re: [...] 28.04.15, 20:46
                      al-szamanka napisała:

> czarek_sz napisał:
                      >
                      > > Dziękuję Al.
                      >
                      > Nie ma za co, to tylko relacja z mojej dzisiejszej rozmowy z lekarzem domowym m
                      > ojej mamusi big_grin
                      >

Okazuje się, że są lekarze, którym nie sprawia trudności zauważenie, że Komorowski w najmniejszym promilu nie spełnia warunków na to, aby być prezydentem.
                • rena-ta49 Re: [...] 28.04.15, 21:01
                  Tusk jak Tuska,ale musi robić co nakazuje WSI!
    • rena-ta49 Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 20:57
      Zgodnie z I prawem Komorowskiego, pan prezydent powie na pogrzebie o Stanisławie Bartoszewskim
      twitter.com/MStrzyminski/status/593124538583543808?lang=pl
      Społeczeństwo ma doskonały ubaw,i tylko mendia starają się jak mogą to ukrywać!
    • rena-ta49 Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 21:05
      Komorowski:"Państwo nie może pomagać przemysłowi bo takie są europ. reguły gry."
      Po takich słowach w państwach zachodnich polityk ZNIKA!
      • m.maska Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 28.04.15, 21:26
        rena-ta49 napisała:

> Komorowski:"Państwo nie może pomagać przemysłowi bo takie są europ. reguły gry.
        > "
        > Po takich słowach w państwach zachodnich polityk ZNIKA!

Niech on juz lepiej idzie na emeryture - bo naprawde zaczyna bredzic...
        • rena-ta49 Kolejny kfiatek Brąka:) 29.04.15, 14:51
          https://pbs.twimg.com/media/CDv3-wLWoAA0FUf.jpg:large

W bulu i nadzieji Wszyscy jesteśmy pod ogromnym wrażeniem katastrofy w Nepalu. Trzeba pomocy całego świata dla nepalczykówsmilesmile
          • czarek_sz Re: Kolejny kfiatek Brąka:) 29.04.15, 14:57
            jak patrzę na tę jego buźkę to od razu iloraz mi rośnie big_grin
        • rena-ta49 Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 29.04.15, 16:52
          To nie jest śmieszne. Prezydent nie zna Traktatu o Funkcjonowaniu Unii Europejskiej, który dopuszcza pomoc przedsiębiorstwom.
    • rena-ta49 Hehehe... 29.04.15, 17:01
      twitter.com/bratpafnucy/status/593063711075672064
      • m.maska Re: Hehehe... 29.04.15, 18:05
        Ja sie tam boje, ze oni moze planuja polaczenie Koscierzyny i Koźla i chca zredukowac Polske zeby sie skurczyla do tego stopnia, zeby to bylo mozliwe. Zrealizowali juz tyle kretynskich projektow, ze i to jest mozliwe.
        • czarek_sz Re: Hehehe... 29.04.15, 19:11
          Jak patrzę na przygłupa od razu widzę jego wyborców. I to nie jest do śmiechu.
        • rena-ta49 Re: Hehehe.na takiego co na podeście stanie? 30.04.15, 14:29
          twitter.com/BorucJan/status/593676328429342720?lang=pl
          • rena-ta49 Wałbrzyskie kopalnie zamknięto pięknie 30.04.15, 14:36
            "ten rozdział wałbrzyskiego górnictwa zamknięto mądrze i pięknie" - powiedział Komorowski.
            www.bankier.pl/wiadomosc/Komorowski-w-Walbrzychu-trudne-decyzje-zaowocowaly-postepem-3332271.html
            Polecam komentarze
            • m.maska Re: Wałbrzyskie kopalnie zamknięto pięknie 30.04.15, 14:45
              Ciekawe te komentarze... a gdzie zwolennicy? powinni byc w wiekszosci, skoro tak pokazuja sondaze... jakos ich nie widac - boja sie odzywac w obliczu tego jaki gnoj zgotowali ich wybrancy?
    • al-szamanka Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 29.04.15, 19:38
      Uśmiałam się dzisiaj niesamowicie czytając poniższy dowcip... po prostu, polski prezydent całą gębą:

Tusk opowiada Komorowskiemu film “Incepcja”.
      – Fajny film wczoraj ściągnąłem...
      Pierwsza scena: Di Caprio leży na plaży wyrzucony przez morze...
      Bronko : – Patrz... jednak się uratował z Titanika.
      • czarek_sz Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 29.04.15, 19:45
        Kawał godny Brąka, trafiłaś Al w dyszkę smile
        • al-szamanka Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 29.04.15, 20:16
          czarek_sz napisał:

> Kawał godny Brąka, trafiłaś Al w dyszkę smile

To nie ja trafiłam tylko ktoś, kto go tak idealnie dookreślił big_grin
          • leziox Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 30.04.15, 16:31
            Ksywa Bredzisław też mnie się bardzo podoba.
            Proponuję też spojrzec na inną ciekawostkę.
            Tekst linka
            • al-szamanka Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 30.04.15, 16:44
              leziox napisał:

> Ksywa Bredzisław też mnie się bardzo podoba.
              > Proponuję też spojrzec na inną ciekawostkę.
              > Tekst linka

Widać, że kury lubi, bo jako kogut ma wyniki big_grin
            • m.maska Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 30.04.15, 16:48
              Prezydent, ktory "przepycha" sie z krzykaczami.... zenada... a sposob w jaki gada, naprawde - wstyd... to jakis belkot jest...
              • czarek_sz Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 30.04.15, 16:56
                Nie powinno się wyszydzać ludzi upośledzonych umysłowo bo Brąk jest upośledzony na umyśle ,tylko jest jedna sprawa. On to swoje upośledzenie wykorzystuje do niszczenia państwa. Nad tym nie można przejść obojętnie.
                • rena-ta49 Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 30.04.15, 20:17
                  https://pbs.twimg.com/media/CD2MJ88VIAAjD7B.jpg:large
                  • czarek_sz Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 30.04.15, 20:27
                    Renia nie znęcaj się już nad Bulem smile
                  • rena-ta49 Pancerna Pięść Bronkizmu zgniecie warchołów i awan 30.04.15, 20:30
                    turników!
                    www.youtube.com/watch?v=PmijWrhO5vc&
                    • czarek_sz Re: Pancerna Pięść Bronkizmu zgniecie warchołów i 30.04.15, 20:34
                      Mnie nie zgniecie bo grubą skórę mam ale szkoda Polski Reniu. Ale co zrobić. Polactwo wykończy obecne państwo a za sto czy dwieście lat odrodzi się na nowo - Polska. Będę patrzył na to z zaświatów niestety.
                  • m.maska Re: Ach ten zapach Kościerzyny-Koźla... 30.04.15, 21:18
                    rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/CD2MJ88VIAAjD7B.jpg:large

Czy to rzeczywiscie on tam pisze? no bo chyba nikt sie nie podszywa pod jego fote... jesli tak, to... no coz "do bulu prawdziwy on"....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka