kruwsko66 16.01.06, 15:42 CHCE SE KUPIC SKUTER OD KOLEGI CO O TYM MYSLICIE NA TE DOJAZDY A Z DRUGIEJ STRONY przeprowadzamy sie do mista dzies w lutym marcu czy to ma sens prosze o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 16.01.06, 16:18 Jezeli przeprowadzka na 100%pewna to chyba nie będzie Ci tak potrzebny.Ale jak tani i sprawny to na wycieczki i z miasta się przyda.A tak a propos jaka perspektywa tej przeprowadzki.Czy macie już coś pewnego na oku? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 16.01.06, 17:16 mieszkanie przez agencje 3 pokojowe ale czekamy jeszcze na refencje z pracy potem nam dopiero powiedza ile te mieszanie w calosci bedzie kosztowac Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 17.01.06, 10:57 Takie samodzielne mieszkanie to pewnie jest dośc drogie.Ale trzeba kiedyś na takie sie zdecydować i mieszkać wygodnie.A mieszkanie wszędzie kosztuje. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 17.01.06, 15:47 ano 600f dzisaj w gazecie robert wyczytal za 270 f jedno pokojowew piatek idziemy ogladac Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 17.01.06, 16:29 Tanio to chyba nie jest.Nie znam jednak tamtych cen.I jak to się ma procentowo do aktualnych tamtejszych zarobków.Myślę,ze porównywalnie jest u nas.A dla Was najlepsze byłoby mieszkanie dwupokojowe.Mielibyście większą możliwosć dla własnej samotności czasem.Każdy kiedyś jej potrzebuje. Odpowiedz Link
pluskat Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 18.01.06, 15:06 skuter chyba rzeczywiscie nie bedzie juz konieczny, skoro macie zamiar sie przeprowadzic. zycze powodzenia w poszukiwanich chaty. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 19.01.06, 15:58 mieszkanie nam przeszlo kolo nosa wczorj robert dzwonil czy ma przyjsc w piatek a on mu odpowiedzial ze jusz jest zajente i tak sie dogadac z ludzmi!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 25.01.06, 17:39 to mieszkanie za 600funtuw to na te zarobki na jednego pracujacego to jest bardzo drogo Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 25.01.06, 17:56 Ale przecież pracujecie w dwójke i trzeba partycypować razem w wydatkach. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 30.01.06, 15:48 300f na samo mieszkanie bez oplat na na 1dnego nieliczac oplat a gdzie zycie to bym nic tutaj nie zarobil Odpowiedz Link
lol21ndm Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 30.01.06, 22:26 Ja za samo mieszkanie place £430, a tylko ja zarabiam (na pol etatu). Na utrzymaniu mam dziecko... Dacie sobie rade. :)) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 31.01.06, 12:33 Lol ma rację,powinniscie sobie dac radę.Trzeba kiedyś w końcu mieszkac w wygodniejszych(chocby pod względem dojazdów) warunkach.A siedzieć komuś na głowie to też moze byc tylko dorazne.Samodzielne mieszkanie to jakieś rzeczywiście godne warunki.A że kosztowniejsze wiadomo.Ale kto tych kosztów nie ponosi.Wszyscy. Odpowiedz Link
kicior99 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 10:47 wlasnie, dedykuj to Michalowi... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 11:01 Jemu przede wszystkim to było dedykowane. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 15:24 jak mu muwie wszystkim tumacz za darmo a mi niechce znalesc jednopokojowego mieszkania postawi sie twardo i jusz a z drugiej strony on chce zebysmy sie rozdzielili no przepraszam tu jest jakas paranoja Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 16:49 Najlepiej by oczywiście dla Waszego zdrowia psychicznego było mieszkać oddzielnie.Ale jak sam pisałes finansowo byłoby to trudne,bo nic bys nie mógł odłozyc.Ale Lol radzi sobie i jeszcze ma na utrzymaniu dziecko.Na jej przykładzie widac,ze mozna.Pewnie bez kokosów ale żyje jakoś. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 17:29 to nich mi zalatwi mieszkanie ale on to ma w d.d Odpowiedz Link
kicior99 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 21.01.06, 13:20 ja jestem przeciw.najpierw niech zbiera na godniejsze zycie. Odpowiedz Link