Dodaj do ulubionych

CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! !!!!

16.01.06, 15:42
CHCE SE KUPIC SKUTER OD KOLEGI CO O TYM MYSLICIE NA TE DOJAZDY A Z DRUGIEJ
STRONY przeprowadzamy sie do mista dzies w lutym marcu czy to ma sens prosze
o opinie
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 16.01.06, 16:18
      Jezeli przeprowadzka na 100%pewna to chyba nie będzie Ci tak potrzebny.Ale jak
      tani i sprawny to na wycieczki i z miasta się przyda.A tak a propos jaka
      perspektywa tej przeprowadzki.Czy macie już coś pewnego na oku?
      • kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 16.01.06, 17:16
        mieszkanie przez agencje 3 pokojowe ale czekamy jeszcze na refencje z pracy
        potem nam dopiero powiedza ile te mieszanie w calosci bedzie kosztowac
        • mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 17.01.06, 10:57
          Takie samodzielne mieszkanie to pewnie jest dośc drogie.Ale trzeba kiedyś na
          takie sie zdecydować i mieszkać wygodnie.A mieszkanie wszędzie kosztuje.
          • kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 17.01.06, 15:47
            ano 600f dzisaj w gazecie robert wyczytal za 270 f jedno pokojowew piatek
            idziemy ogladac
            • mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 17.01.06, 16:29
              Tanio to chyba nie jest.Nie znam jednak tamtych cen.I jak to się ma procentowo
              do aktualnych tamtejszych zarobków.Myślę,ze porównywalnie jest u nas.A dla Was
              najlepsze byłoby mieszkanie dwupokojowe.Mielibyście większą możliwosć dla
              własnej samotności czasem.Każdy kiedyś jej potrzebuje.
              • pluskat Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 18.01.06, 15:06
                skuter chyba rzeczywiscie nie bedzie juz konieczny, skoro macie zamiar sie
                przeprowadzic. zycze powodzenia w poszukiwanich chaty.
                • kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 19.01.06, 15:58
                  mieszkanie nam przeszlo kolo nosa wczorj robert dzwonil czy ma przyjsc w piatek
                  a on mu odpowiedzial ze jusz jest zajente i tak sie dogadac z ludzmi!!!!!!!!!!
                  • kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 25.01.06, 17:39
                    to mieszkanie za 600funtuw to na te zarobki na jednego pracujacego to jest
                    bardzo drogo
                    • mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 25.01.06, 17:56
                      Ale przecież pracujecie w dwójke i trzeba partycypować razem w wydatkach.
                      • kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 30.01.06, 15:48
                        300f na samo mieszkanie bez oplat na na 1dnego nieliczac oplat a gdzie zycie to
                        bym nic tutaj nie zarobil
                        • lol21ndm Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 30.01.06, 22:26
                          Ja za samo mieszkanie place £430, a tylko ja zarabiam (na pol etatu). Na
                          utrzymaniu mam dziecko... Dacie sobie rade. :))
                          • mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 31.01.06, 12:33
                            Lol ma rację,powinniscie sobie dac radę.Trzeba kiedyś w końcu mieszkac w
                            wygodniejszych(chocby pod względem dojazdów) warunkach.A siedzieć komuś na
                            głowie to też moze byc tylko dorazne.Samodzielne mieszkanie to jakieś
                            rzeczywiście godne warunki.A że kosztowniejsze wiadomo.Ale kto tych kosztów nie
                            ponosi.Wszyscy.
                            • kicior99 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 10:47
                              wlasnie, dedykuj to Michalowi...
                              • mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 11:01
                                Jemu przede wszystkim to było dedykowane.
                                • kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 15:24
                                  jak mu muwie wszystkim tumacz za darmo a mi niechce znalesc jednopokojowego
                                  mieszkania postawi sie twardo i jusz a z drugiej strony on chce zebysmy sie
                                  rozdzielili no przepraszam tu jest jakas paranoja
                                  • mi.ka.n Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 16:49
                                    Najlepiej by oczywiście dla Waszego zdrowia psychicznego było mieszkać
                                    oddzielnie.Ale jak sam pisałes finansowo byłoby to trudne,bo nic bys nie mógł
                                    odłozyc.Ale Lol radzi sobie i jeszcze ma na utrzymaniu dziecko.Na jej
                                    przykładzie widac,ze mozna.Pewnie bez kokosów ale żyje jakoś.
                                    • kruwsko66 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 01.02.06, 17:29
                                      to nich mi zalatwi mieszkanie ale on to ma w d.d
    • kicior99 Re: CO MYSLICIE NAD.......................!!!!!!! 21.01.06, 13:20
      ja jestem przeciw.najpierw niech zbiera na godniejsze zycie.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka