30.04.15, 13:21
Nie chcę gościa obrażać ale Zorro jest niepospolitym chamem, dlaczego Zorro jest niepospolitym chamem ? jest kilka lat na różnych forach i tu i tam dał się poznać jako menda. Wszędzie daje się we znaki wszędzie go punktują a nawet proszą żeby wypierdalał a on jak opoka - trwa bierze w pysk obelgi i ani myśli odejść. Jak dla mnie Zorro to taki towarzysz szmaciak. Zero honoru zero ambicji zero twarzy. Zorro nie obraź się ale tak Cię postrzegam. Jako forumową mendę smile
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Zorro 30.04.15, 16:33
      Spokojnie, Czarek, nie podniecaj go...
    • vidavil-125 Re: Zorro 30.04.15, 16:35
      Przeczytałem, że Zorro swojemu rozmówcy obsikuje buty.
      Wydaje mi się, że tę czynność w rozmowie z Czarkiem powinien zacząć Zorro
      dużo dużo wyżej.
      • czarek_sz Re: Zorro 30.04.15, 16:50
        Były takie rozmowy i na różnych forach. I nic z tego nie wynikło. Zorro sikał mi na buty jak sikał nic nie dawało smile
        • m.maska Re: Zorro 30.04.15, 18:19
          czarek_sz napisał:

> Były takie rozmowy i na różnych forach. I nic z tego nie wynikło. Zorro sikał m
          > i na buty jak sikał nic nie dawało smile

A okreslenie, ze "Zorro probuje obsikiwac buty" oponentom - pochodzi od Piotra... to nie ja wymyslilam. Piotr doskonale go poznal... m.in. przypisal mu mentalnosc dzdzownicy... przeciez wyzej nie siega - wiec po co sie oklamywac. Dostal tu kopa i nie moze sie z tym biedak pogodzic... podworko przyjelo go do utylizacji - jako ostatnie forum, na ktorym moze jeszcze do nas podskakiwac. A podskakuje bardzo nerwowo big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka