m.maska Re: 8 lat rzadow PO 18.10.15, 16:50 Obrazek nie ma tytulu, sa jakies propozycje? Moze... po drabinie kariery... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 lat rzadow PO 18.10.15, 16:55 m.maska napisała: > Obrazek nie ma tytulu, sa jakies propozycje? > Moze... po drabinie kariery... Hmm, tylko jedno przychodzi mi do głowy... Schody do nieba Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 lat rzadow PO 18.10.15, 16:56 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Obrazek nie ma tytulu, sa jakies propozycje? > > Moze... po drabinie kariery... > > Hmm, tylko jedno przychodzi mi do głowy... Schody do nieba I Ty uwazasz, ze tam na gorze jest niebo? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 lat rzadow PO 18.10.15, 17:24 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > Obrazek nie ma tytulu, sa jakies propozycje? > > > Moze... po drabinie kariery... > > > > Hmm, tylko jedno przychodzi mi do głowy... Schody do nieba > > I Ty uwazasz, ze tam na gorze jest niebo? Każdy ma takie niebo, do jakiego i w jaki sposób dąży. Człowiek prawy i z podniesionym czołem nigdy nie trafi tam, gdzie czołgają się wazeliniarze. Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 lat rzadow PO 18.10.15, 17:33 al-szamanka napisała: > Każdy ma takie niebo, do jakiego i w jaki sposób dąży. > Człowiek prawy i z podniesionym czołem nigdy nie trafi tam, gdzie czołgają się > wazeliniarze. Czlowiek przyzwoity nie bedzie nikomu wlazil do tylka... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 lat rzadow PO 18.10.15, 16:53 m.maska napisała: > Jak zgodnie się wspinają, rytmicznie wręcz. Ale zabrakło mi znaczącego akcentu na szczycie... tam powinien wypinać się Tusk Odpowiedz Link
m.maska Polska widziana oczami cudzoziemca 18.10.15, 18:54 John Borrell, 'Nad Jeziorem Białym; Piekło i raj na ziemi; Polska oczami cudzoziemca', (Wyd. ab, Warszawa 2015) To nie zaczelo sie wraz z PO, to zaczelo sie natychmiast po transformacji i trwa i poglebia sie i nikt nie mysli nawet o walce z ta patologia. Odpowiedz Link