czarek_sz Oni już wiedzą ? 25.10.15, 18:50 niezalezna.pl/72265-w-polsce-trwa-cisza-wyborcza-tymczasem-na-twitterze-oni-juz-wiedza Odpowiedz Link
super.halusia Re: Oni już wiedzą ? 25.10.15, 20:42 Mąż,mi to przeczytał,ale ja tak do końca nie wierzę poczekam........... Odpowiedz Link
m.maska Re: 25.X.2015 25.10.15, 21:10 21:02 Ewa Kopacz komentuje wynik Platformy: Dziękuję tym, który byli z nami do końca. Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2015/aktualnosci/news-wybory-parlamentarne-2015-sondazowe-wyniki-relacja-na-zywo,nId,1909758#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 25.X.2015 25.10.15, 21:18 m.maska napisała: > 21:02 > > Ewa Kopacz komentuje wynik Platformy: Dziękuję tym, który byli z nami do koń > ca. > > > Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2015/aktualnosci/news-wybory-parlamentarne-2015-sondazowe-wyniki-relacja-na-zywo,nId,1909758#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Do tej wypowiedzi najbardziej pasuje marsz pogrzebowy. Odpowiedz Link
m.maska Re: 25.X.2015 25.10.15, 21:27 Nie płacz Ewka Nie płacz Ewka, bo tu miejsca brak Na twe babskie łzy Po ulicy miłość hula wiatr Wśród rozbitych szyb Patrz poeci śliczni prawdy sens Roztrwonili w grach W półlitrówkach pustych S.O.S Wysyłają w świat Ref.: Żegnam was, już wiem Nie załatwię wszystkich pilnych spraw Idę sam, właśnie tam Gdzie czekają mnie Tam przyjaciół kilku mam, od lat Dla nich zawsze śpiewam, dla nich gram Jeszcze raz żegnam was Nie spotkamy się Proza życia to przyjaźni kat Pęka cienka nić Telewizor, meble, mały fiat Oto marzeń szczyt Hej prorocy moi z gniewnych lat Obrastacie w tłuszcz Już was w swoje szpony dopadł szmal Zdrada płynie z ust Ref.: Żegnam was... Odpowiedz Link
m.maska Re: 25.X.2015 25.10.15, 21:30 Wersja bardziej odpowiednia... Nie płacz Ewka Kopacz Odpowiedz Link
leziox Re: 25.X.2015 25.10.15, 21:56 To teraz może jeszcze zamknąć by granice, coby przegrani z walichami skradzionej kasy nie zdążyli się wymknąć z kraju? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: 25.X.2015 25.10.15, 22:05 A tak niektórzy nauci komentują wynik wyborów : u-96 31.183.68.*18 minut temu teraz jak najszybciej przywrocic kare smierci i rozstrzeliwac te peeselowskopeowskie antypolskie wszy! zero sadow, rozpraw niekonczacych sie procesow - pod sciane i walic do nich z czego sie tylko da! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 25.X.2015 25.10.15, 22:08 czarek_sz napisał: > A tak niektórzy nauci komentują wynik wyborów : > u-96 31.183.68.*18 minut temu > teraz jak najszybciej przywrocic kare smierci i rozstrzeliwac te peeselowskopeo > wskie antypolskie wszy! zero sadow, rozpraw niekonczacych sie procesow - pod sc > iane i walic do nich z czego sie tylko da! > Straszne. Tak nie. Ale odebrać te wysokie pensje i zatrudnić na śmieciówkach. Odpowiedz Link
m.maska Re: 25.X.2015 25.10.15, 22:07 leziox napisał: > To teraz może jeszcze zamknąć by granice, coby przegrani z walichami skradzione > j kasy nie zdążyli się wymknąć z kraju? > Oni to juz dawno przetransferowali... i tylko slychac "wrzask i kwik odpędzanych od koryta." (za Ziemkiewiczem) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: 25.X.2015 25.10.15, 22:15 Kaczyński powiedział że zemsty nie będzie ale zasugerował też że grubej kreski /dla aferzystów/ też nie będzie. Gigantyczna praca przed PiS. Oczywiście jeśli potwierdzą się wyniki i ugrupowanie to obejmie samodzielne rządy. Smoleńsk czeka na rozliczenie tego na pewno Kaczyński nie odpuści. Być może Tusk nie wróci już do Polski. Odpowiedz Link
m.maska Re: 25.X.2015 25.10.15, 23:13 Jesli utrzyma sie taki rozklad mandatow - to wyszlo lepiej niz mozna bylo oczekiwac. PiS bedzie mialo bezwzgledna wiekszosc i bedzie mialo szanse pokazac na co ich stac... w latach 2005-2007 wieczna szarpanina z koalicjantami, Lepperem i Giertychem, ktory bardzo niedawno sam przyznal, ze pelnil role konia trojanskiego, nie mogla dac dobrych efektow. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 25.X.2015 26.10.15, 08:35 m.maska napisała: > Jesli utrzyma sie taki rozklad mandatow - to wyszlo lepiej niz mozna bylo oczek > iwac. PiS bedzie mialo bezwzgledna wiekszosc i bedzie mialo szanse pokazac na c > o ich stac... w latach 2005-2007 wieczna szarpanina z koalicjantami, Lepperem i > Giertychem, ktory bardzo niedawno sam przyznal, ze pelnil role konia trojanski > ego, nie mogla dac dobrych efektow. W tym wszystkim najbardziej mi się podoba, że Polacy pokazali, że potrafią nawet najbardziej zasiedziałą partię bezwzględnie odciągnąć od koryta, że mają dość rozkradania i niszczenia kraju, kumoterstwa, znieczulicy urzędów, głupoty. Jednocześnie jest to także sygnał dla PiS, że za cztery lata, jeżeli nie będą robić lepiej, to spotka ich to samo. Demokracja po prostu. Odpowiedz Link
m.maska Re: 25.X.2015 26.10.15, 11:10 A mnie przeraza, ze wsrod wyborcow jest jeszcze niemal 1/4, ktorej urzadzono takie pranie mozgow, ze nadal popieraja mistrzowska partie aferzystow... potrafiono im nawet wmowic, ze Mariusz Kaminski z CBA to przestepca, ktorego nalezy ukarac... pamietam te wycia - oni popieraja wyroki na zlecenia paserow... a moze sa tacy sami jak odchodzaca partia i boja sie o swoj byt... Odpowiedz Link
m.maska Re: 25.X.2015 25.10.15, 22:45 m.maska napisała: > PROROCZE to bylo... > > "Sztandar wyprowadzic" a nie ustawic na podlodze do kopniecia... Nie dosc, ze przejechali zakonnice, nie dosc, ze na pasach, nie dosc, ze zakonnica byla w ciazy, to jeszcze zrobili to na wstecznym - ot dokonali akrobacji... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 25.X.2015 27.10.15, 09:31 m.maska napisała: > m.maska napisała: > > > PROROCZE to bylo... Oj bardzo. Pamietam, że już wtedy, w tamtym momencie uważałam to za jasnowidzące posuniecie > > > > > > "Sztandar wyprowadzic" a nie ustawic na podlodze do kopniecia... > > Nie dosc, ze przejechali zakonnice, nie dosc, ze na pasach, nie dosc, ze zakonn > ica byla w ciazy, to jeszcze zrobili to na wstecznym - ot dokonali akrobacji... I bardzo się z tego cieszę. Zmiana była już okrutnie potrzebna. I to mówię ja, która w ostatnich wyborach doradzała rodzinie PO. I fakt, PO przejechało wszystko, co przeszkadzało im jeszcze bardziej okraść naród, no i teraz dostali za to laurkę. Nareszcie ludzie przejrzeli! Odpowiedz Link