vidavil-125 Re: Najlepszy sort Polakow 18.03.16, 17:44 Ja też się zapisuję. A listy uwierzytelniające napisze mi szwagier. Vidavil Odpowiedz Link
m.maska Re: Najlepszy sort Polakow 18.03.16, 18:51 vidavil-125 napisał: > > Ja też się zapisuję. > A listy uwierzytelniające napisze mi szwagier. > > Vidavil > Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Najlepszy sort Polakow 18.03.16, 18:51 vidavil-125 napisał: > > Ja też się zapisuję. > A listy uwierzytelniające napisze mi szwagier. > > Vidavil > Nic z tego, szwagier, do tego kiszkowy, jest niewiarygodny już z założenia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Najlepszy sort Polakow 18.03.16, 18:56 m.maska napisała: > Nie potrzebuję się zapisywać, aby spełniać wszystkie trzy wymogi. Odpowiedz Link
m.maska Re: Najlepszy sort Polakow 19.03.16, 10:58 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > > > Nie potrzebuję się zapisywać, aby spełniać wszystkie trzy wymogi. A ja sie zapisuje i nie dlatego zeby spelniac wszystkie wymogibo spelniam jes ale zeby nalezec do wspolnoty ludzi o tych samych pogladach na ojczyzne a jednoczesnie odciac sie od tej targowickiej gawiedzi: kapusiow, donosicieli, zdrajcow... Odpowiedz Link
m.maska Re: Najlepszy sort Polakow 19.03.16, 10:59 Tak jak zapisalam sie do Komitetu Obrony przed Komitetem Obrony Demokracji... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Czy możemy zamienić? 20.03.16, 11:28 rena-ta49 napisała: > Lubie tych trzech na dole... a Szmatyna? No coz, juz sama krzywizna otworu gebowego okresla kim jest. Odpowiedz Link