klara_izydor 19.03.16, 12:39 Fotoshop czyni cuda Kiedy to my się widziałyśmy twarzą w twarz ? Siedem lat temu. Ale co tam,Lady Makbet ma dużo gorsze rzeczy na sumieniu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Vidavilu 19.03.16, 12:49 Alez Klaro, badzmy szczerzy/re, na pewno zaden Fotoshop, (bo sama widzisz ze jakosc zdjec fatalna, wszystko rozmyte, rozmazane) wiec zgadzam sie z kiszka, ze z Sorelliny ladna baba jest. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Vidavilu 19.03.16, 12:51 al-szamanka napisała: > Alez Klaro, badzmy szczerzy/re, na pewno zaden Fotoshop, (bo sama widzisz ze ja > kosc zdjec fatalna, wszystko rozmyte, rozmazane) wiec zgadzam sie z kiszka, ze > z Sorelliny ladna baba jest. ...i ladna baba wyroznia sie zazwyczaj na tle brzydkich bab... Sorellina wyroznia sie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Vidavilu 19.03.16, 12:52 al-szamanka napisała: > al-szamanka napisała: > > > Alez Klaro, badzmy szczerzy/re, na pewno zaden Fotoshop, (bo sama widzisz > ze ja > > kosc zdjec fatalna, wszystko rozmyte, rozmazane) wiec zgadzam sie z kiszk > a, ze > > z Sorelliny ladna baba jest. > > ...i ladna baba wyroznia sie zazwyczaj na tle brzydkich bab... Sorellina wyrozn > ia sie Poza tym wsciekly nie bralby brzydkiej baby. Odpowiedz Link
m.maska Re: Vidavilu 19.03.16, 15:12 Nie zwyklam mowic na g... papu... ktos kto tak jak Sorellina pisze, ze do tego zeby przestrzegac prawa jest jej potrzebny prawomocny wyrok jest idiotka i inaczej nie mozna jej okreslic... bo gdyby wszyscy wychodzili z takiego zalozenia, tzn. mozna krasc dopoki nie zostanie sie zlapanym i... skazanym prawomocnym wyrokiem, mozna zabijac, dopoki nie zapadnie prawomocny wyrok tylko czlowiek wyjatkowo debilny moze cos takiego wymyslic - a wyglad? no coz, pokazywala inne swoje "aktualne" zdjecia, zawsze nieostre, zawsze zamazane - nawet moja komorka robi lepsze zdjecia a to oznacza, ze sa celowo rozmemlane, zeby nie bylo widac jak jest naprawde... poza tym tlenionych blondyn to we Wrocku jest na peczki na Hali Targowej... Odpowiedz Link
m.maska Re: Vidavilu 19.03.16, 15:22 vidavil-125 napisał: > > To niedobry sort tak może pisać. A poza tym przypominam, ze ten gorszy sort to ci ktorzy piisza donosy, ktorzy kradna, ktorzy obrazaja, ktorzy dzialaja na szkode wlasnego kraju - a tu masz wprost... nikt donosow nie wypisuje na nikogo - jesli trzeba sklada sie zawiadomienie o polenieniu przestepstwa albo pozew cywilny i wszystko dzieje sie w swietle... prawo ma byc prawem. Moze nie pamietasz, ale kronika wypadkow byla taka: wywaliylsmy na zbity pysk CeP-a i nie zajmowalysmy sie nim w ogole - bo nie bylo kim... latal po Salonach, Dworcach, Podworkach i Pralniach i nas nieustannie zaczepial - az w koncu miarka sie przebrala - biedak ma obsesje na naszym punkcie, ktora bedzie go teraz drogo kosztowac... bo nie wystarczyl mu matrix, wszedl w nasz real a tu wkracza juz prawo. To ze mial przy tym chetnych pomocnikow moze i dla nich zle sie zakonczyc - wlasnie czekamy na ten prawomocny wyrok i pomyslimy wtedy co dalej. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Vidavilu 19.03.16, 17:08 vidavil-125 napisał: > > To niedobry sort tak może pisać. Nie wiem kogo masz tu na myśli, Klarę czy mnie. Jeśli chodzi o mnie, to jestem SORTEM sama w sobie i jako taka świetnie się czuję. A żebyś Ty też dobrze się czuł, to z całego serca życzę, aby na dobre i złe stał obok Ciebie właśnie ktoś taki jak Sorellina. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Vidavilu 19.03.16, 19:55 Vidavilu,uważam się za osobę prawą i sprawiedliwą. Zaznaczam,że już kilka lat temu przyznawałam,że w Sorellinie można dostrzec ślady dawnej urody. Tylko ta infantylność wtórna mnie powalała... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Vidavilu 19.03.16, 20:02 klara_izydor napisała: > Vidavilu,uważam się za osobę prawą i sprawiedliwą. > Zaznaczam,że już kilka lat temu przyznawałam,że w Sorellinie można dostrzec śla > dy dawnej urody. Dziwne, że widziałaś kiedyś tylko ślady urody, gdy ja widzę, że to piękna kobieta... teraz. Odpowiedz Link
m.maska Re: Vidavilu 19.03.16, 21:58 al-szamanka napisała: > Dziwne, że widziałaś kiedyś tylko ślady urody, gdy ja widzę, że to piękna kobie > ta... teraz. Pod jednym wszakze warunkiem, ze te zdjecia sa aktualne a nie sprzed lat dwudziestu... ostatnio bylam u znajomych, zapalonych nurkow, nie mialam przy sobie aparatu ale komorke i zrobilam foty w mieszkaniu, komorka, niespecjalnie nawet wyszukana - bo nie przywiazuje wagi do najnowszych modeli tychze... i prosze bardzo Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Vidavilu 19.03.16, 22:03 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Dziwne, że widziałaś kiedyś tylko ślady urody, gdy ja widzę, że to piękna > kobie > > ta... teraz. > > Pod jednym wszakze warunkiem, ze te zdjecia sa aktualne a nie sprzed lat dwudzi > estu... ostatnio bylam u znajomych, zapalonych nurkow, nie mialam przy sobie > aparatu ale komorke i zrobilam foty w mieszkaniu, komorka, niespecjalnie nawet > wyszukana - bo nie przywiazuje wagi do najnowszych modeli tychze... i prosze b > ardzo > > Oooooooo, ten zwierzaczek na dole też taki rozmazany... Ale jednak myślę, że zdjęcie Sorelliny jest najświeższej świeżości. Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Vidavilu 19.03.16, 22:19 Świat kobiet w relacjach wzajemnych jest dziwny i niezrozumiały. Na szczęście nikt nie próbuje to ogarnąć. Odpowiedz Link
m.maska Re: Vidavilu 20.03.16, 00:27 Vidavilu... za dawnych czasow kiedy na Podworku obowiazywala jeszcze przyzwoitosc nie bylo nawet mowy zeby czepiac sie czyjegos wygladu, wieku, zapatrywan politycznych czy wyksztalcenia ale czasy sie zmienily - pojawil sie wsciekly, karlutka zaszalala(tez pieknosc) a na deser przyszedl CeP i teraz jest jak jest... niestety mentalnosc czlowieka prostego uniemozliwia im przewidywanie nastepstw jakie moze niesc takie zachowanie, ze to moze odbic sie rykoszetem - wydaje im sie, ze mozna bezkarnie i wszystko - no... jeden z nich juz wkrotce poczuje na wlasnym tylku co mozna i to nie bedzie dla niego ani troche zabawne... bredzil cos o kiju, ktory ma dwa konce? no wlasnie uzyl kija a teraz dostanie tym kijem - mysle, ze do konca maja bedziemy miec wszyscy juz jasnosc... oczywiscie, bedzie mogl sie odwolywac, byc moze sad mu nawet na to pozwoli, co nie zmieni faktu, ze moze nawet mu obniza odszkodowanie dla mnie, ale bedzie za ten kolejny proces musial zaplacic wiecej niz za pierwsza instancje, wiec lepiej niech sie zastanowi czy warto brnac w jeszcze wieksze koszta... a jesli do tej pory jeszcze nie wie, ze to co zrobil jest czynem karalnym, jesli fakt, ze byl kilkakrotnie wzywany na policje wciaz nie dal mu do myslenia - to wylacznie slona kara moze go otrzezwic... Prawo precyzuje bardzo dokladnie takie przypadki - nie ma nawet specjalnie miejsca na interpretacje... tak daleko zaszlo Podworko - mam nadzieje, ze prokurator zalatwi mu tez jakies gustowne nawiasy. Dlatego pozostaje mu juz wylacznie pisanie do SANEPiD-ow, Magistratow, Ministerstw... a propos to Ministerstwo Sprawiedliwosci w Wiedniu juz mu odpowiedzialo? on nawet nie widzi, ze robi z siebie koncertowego blazna - no ale coz... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Vidavilu 20.03.16, 08:48 m.maska napisała: > Vidavilu... za dawnych czasow kiedy na Podworku obowiazywala jeszcze przyzwoito > sc nie bylo nawet mowy zeby czepiac sie czyjegos wygladu, wieku, zapatrywan pol > itycznych czy wyksztalcenia ale czasy sie zmienily - pojawil sie wsciekly, karl > utka zaszalala(tez pieknosc) a na deser przyszedl CeP i teraz jest jak jest... Ha, pamiętam, że karlutka namiętnie udawała subtelną, zasłodzoną trzpiotkę, a ulisses co drugi post zaznaczał, że odebrał szlachetne wychowanie, które nie pozwala mu oceniać kogokolwiek... hihihi. Wściekły to inny rozdział, podejrzewam, że tak zapamiętał się w nienawiści, że już sam nie wie i nie kontroluje czym bluzga. CeP natomiast nawet rozdziałem nie jest Odpowiedz Link
m.maska Re: Vidavilu 20.03.16, 23:47 O! ja tez mam takie nieszczesliwe zdjecia, bo bardzo bylam nieszczesliwa kiedy sie okazalo, ze klisza sie nie przesuwala i niemal wszystkie zdjecia z Sevilli diabli wzieli... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Vidavilu 20.03.16, 23:57 m.maska napisała: > O! ja tez mam takie nieszczesliwe zdjecia, bo bardzo bylam nieszczesliwa kiedy > sie okazalo, ze klisza sie nie przesuwala i niemal wszystkie zdjecia z Sevilli > diabli wzieli... > > Oooooo, zamglone jak zdjęcia Sorelliny Też mam takie To czasy jeszcze przed dygitalnymi. Odpowiedz Link