tropem_misia1 03.06.12, 20:31 po całym dniu przyszłam nogi w wodzie pomoczyć. czy ja mogę te nogi wsadzić do wody?hę? po sklepach latałam szukając produktów do mojej diety byłam też na dziale rybnym i te ryby tak na mnie patrzyły,tak patrzyły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Umęczona 03.06.12, 21:03 No maczaj Najwyżej wodę w akwarium się wymieni Ale nic to - jak mus to mus więc maczaj Nie mów o dietach... Ryby patrzały na Ciebie? Też chyba umęczone jak Ty... One chyba nawet bardziej - one to już "zamęczone" pewnie były ... Odpowiedz Link
debi_bebi Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 03.06.12, 21:13 To się nazywa Fish Spa Pedicure - w całkowitej zgodzie z naturą Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 03.06.12, 21:17 Ja to bym też chciała by mi kto stopy popieścił Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 03.06.12, 21:18 Ja mam łaskotki... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 03.06.12, 21:29 Przecież nie będziemy Ci robić pedicure'u pod pachami, ani na boczkach Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 03.06.12, 21:33 ale ja mam na stopach...tam są..no Odpowiedz Link
leziox Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 03.06.12, 22:55 Do takich zabiegów najlepsze-piranie.Nawet zbedny tluszczyk obezrá . Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 04.06.12, 05:35 super dowiem się ile ważą moje kości Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 04.06.12, 05:52 Nie tak szybko! Pierw Lezio musiałby mieć piranie, tymczasem ma węża w kieszeni Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 04.06.12, 05:54 ,że niby taki jadowity? czy ony ma w ogóle zęby.....znaczy sie kły kły?czy zęby? santa zaraz walnę łebkiem w klawiaturę dobrze,że tylko trzy dni pracy w tym tygodniu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 04.06.12, 05:59 No tak. Normalni pracują trzy dni, a ja całe 5 Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 04.06.12, 06:12 to miłe ,że jestem normalna.) Odpowiedz Link
leziox Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 04.06.12, 20:06 Ja nie jestem jadowity.Debusia miala na mysli ze jestem ze tak powiem,dosc oszczedny.Tylko nie wiem dlaczego sie nad tym zastanawia i skad ma na ten temat wiadomosci. Ps.miec wéza w kieszeni-bac sie wlozyc w kieszen rece po pieniadze. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 05.06.12, 05:45 No fakt.Dzisiaj przeczytałam z większym zrozumieniem tekst Debi. Oszczędny dość. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 05.06.12, 20:38 Pomyślałam sobie, czy chciałoby Ci się wydać pieniądze na zakup piranii po to, żeby oskubały Tropcię z ciałka? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 05.06.12, 20:48 A poza tym przecież byłabym chora, gdybym nie podogryzała tu i tam. Odpowiedz Link
leziox Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 05.06.12, 22:14 Nie mozna az tak generalizowac.Ja to w zasadzie praktycznie kazdemu dobrze zycze dopoki mnie sie nie narazi.A piraniom nie chcialbym tego zrobic.Czy to mialo byc-Tropci?Chyba sie pogubilem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 06.06.12, 05:43 Wiesz? Gdybyś zrobił Tropci coś niedobrego, to... kupiłabym kałasznikowa, i zaraz byłoby po Tobie, a chwilę potem po piraniach. Albo nie. Niechby Cie oskubały w ramach zacierania śladów na corpus delicti, o! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 06.06.12, 06:06 Jak sie Lezio pogubił to wspomnę: nie jestem piranią. Odpowiedz Link
leziox Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 06.06.12, 11:19 Pytanie praktyczne Debusia-czy umialabys zarepetowac Kalacha i zaczac z niego strzelac a potem wymienic magazynek?I poza tym przestawienie ognia z pojedynczego na ciagly tez jest wazne,bo przypuszczam,ze chcialabys napieprzac seriami... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 06.06.12, 19:56 Jeszcze dziś bym nie umiała, ale ja się bardzo szybko uczę! Tak szybko, że zanim byś sie obejrzał, już bym się nauczyła, zarepetowała, przestawiła na ciągły, i....potem by się zobaczyło, co dalej. Zresztą- i tak najpierw musiałbyś zrobić Tropci coś okropnego, a do tego - jak sądzę- nie byłbyś zdolny, o! Odpowiedz Link
leziox Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 06.06.12, 20:53 A ja wiem nawet jak odpalic bazooke Ogolnie to wcale nie zamierzam Tropci niczego zlego robic,bo niby dlaczego,ale to godne pochwaly,ze tak sie za Tropcinkom wstawiasz jak bullterier dosc zly To mial byc oczywiscie komplement. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Może przy okazji pedicure Tropci zafundujemy? 06.06.12, 22:35 Dziękuję, dziękuję. Czuję się wzruszona, jak stary siennik Odpowiedz Link