m.maska 21.01.17, 20:54 Ja juz o tym wiem i to od dluzszego czasu, ale znowu zobaczylam na jakims zdjeciu jak Prezydent A.Duda sklada podpis - mankut Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Slawne mańkuty 21.01.17, 23:07 ja z tych, niestety niesławnych...... ale też pomachałabym Ci lewą rąsią.... prawa potrzebna owszem...ale gdyby nie lewa, to nie umiałabym kromki chleba sobie ukroić Odpowiedz Link
m.maska Re: Slawne mańkuty 22.01.17, 02:21 Z ta kromka chleba, to mozna kupic krojony , ale jakbym ja sie podpisala? a zupa? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Slawne mańkuty 22.01.17, 07:42 Podobno wśród leworęcznych więcej jest mężczyzn. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Slawne mańkuty 22.01.17, 11:35 A ja jestem oburęczna... i co to może oznaczać? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Slawne mańkuty 22.01.17, 16:49 tu fajna fota Ale wita sie Pan Prezydent prawa reka , z doswiadczenia Odpowiedz Link
m.maska Re: Slawne mańkuty 22.01.17, 16:57 Eeee no ja tez, jesli podaje komus reke to prawa, ale sa ludzie, ktorym sie reki nie podaje za nic w swiecie, wiec ta kwestia wtedy zupelnie odpada. Sama jestem mankutem - no jestem... ale jednak noza i widelca uzywam w taki sam sposob jak praworeczni - tylko raz zauwazylam, ze mozna i pod tym wzgledem byc "odwroconym". Bedac w Lizbonie w restauracji zauwazylam jak mloda kobieta jadla "odwrotnie" - czyli i tak mozna - wszystko kwestia przyzwyczajenia. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Slawne mańkuty 22.01.17, 19:24 Moja koteczka tez ma dominujaca lewa lapke Ciekawostki : joemonster.org/art/25255 Odpowiedz Link