superkornik1 09.10.08, 12:04 zbawienie to forum. nie moge sie do ciebie dodzwonic. masz chyba walniety telefon. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 12:12 działa, działa. Przypominam że mam służbową pocztę Odpowiedz Link
superkornik1 Re: alex .... 09.10.08, 12:20 służbowa nie mozemy magda cie szuka teraz pisze magda: Ruda, w piątek idziemy do Kafe Jerzy. Idziesz? Bo w sobotę nas olałaś jędzo ? teraz ja pisze: jaka ruda? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 12:46 no właśnie.... w ten piątek? i dlaczego lansiarnia ? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: alex .... 09.10.08, 13:10 Lansiarnia no co TY, ja lubie tam przebywac, choc ostatnio gniotłem sie w Rockerze... tam do dopiero scisk. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 13:15 taaaaak, tam WSZYSCY bywają i dlatego lansiarnia w ten piatek? hmmmmm..... jakoś mi się nie chce ...... jakiś spacerek czy kino to tak, ale siedzieć w zadymionej sali ????? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: alex .... 09.10.08, 13:18 mozna sie przeciez nawalic albo zrobic aerobik na parkiecie! Odpowiedz Link
superkornik1 Re: alex .... 09.10.08, 13:24 teraz ja piszę: Jędzo argentyńska. co ci się nie chce? nie wygłupiaj się???? kurwa ! masz być! teraz ja pisze; dlaczego ruda/ i dlaczego magda mowi ze chlopaki z firmy nie moga byc? dlaczego? ola ale ty nie jestes argentynska - bardziej jak hiszpanka Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 13:29 superkornik1 napisał: > teraz ja piszę: Jędzo argentyńska. co ci się nie chce? nie wygłupiaj się???? > kurwa ! masz być! > OMG!!!!!! nie chce mi się NOOOOOOOOOO !!!!! Woodego musze skończyc czytać > teraz ja pisze; dlaczego ruda one wiedzą dlaczego Ruda i dlaczego magda mowi ze chlopaki z firmy nie > moga byc? dlaczego? dlatego że się nawalicie i zetnie was jak białko na wrzątku. Dlatego nie! a poza tym, nie bierze się drewna do lasu > ola ale ty nie jestes argentynska - bardziej jak hiszpanka OMG!!!! Magda, zabierz temu ...... klawiaturę pleaseeeeeee Odpowiedz Link
beatrix13 Re: alex .... 09.10.08, 23:05 alex-0_0 napisała: > jakiś spacerek czy kino to tak, ale siedzieć w zadymionej sali ????? .................................... jakbym siebie czytała Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 10.10.08, 09:44 beatrix13 napisała: > alex-0_0 napisała: > > > jakiś spacerek czy kino to tak, ale siedzieć w zadymionej > sali ????? > > .................................... > jakbym siebie czytała > > no bo ilez można siedziec, siedzieć, siedzieć i patrzeć na te same buźki Odpowiedz Link
andreas.007 Re: alex .... 09.10.08, 13:16 no to trzeba by zamowic specjalne zyczenia dla Magdy i Oli Odpowiedz Link
superkornik1 Re: alex .... 09.10.08, 13:25 andreas.007 napisał: > no to trzeba by zamowic specjalne zyczenia > dla Magdy i Oli > pisze ja magda; a skąd wiesz że Alex to Ola? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: alex .... 09.10.08, 13:31 poza tym wpłacałem u niej w kasie pieniadze! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: alex .... 09.10.08, 13:42 przeczytałem sobie na tabliczce na drzwiach i zapamietałem... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 13:47 andreas.007 napisał: > przeczytałem sobie na tabliczce na drzwiach i zapamietałem... > patrz kurcze a ja nie zapamiętałam Twojego nazwiska, peselu, nipu i rozmiaru buta Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 13:51 andreas.007 napisał: > jeszce bede... to bądź czujna! > > > oki tylko weź ze soba coś wyjątkowego ....... O! czapkę z pelikanem. Różowym Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 13:55 andreas.007 napisał: > wyjatkowy bede ja... > i myslisz że z tej wyjątkowości Cię poznam ? hmmmm....... to aż tak od Ciebie ta wyjątkowość promieniuje ? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 14:01 andreas.007 napisał: > pani AF czy kazdy zyczy miłego dnia... > > ?????? Odpowiedz Link
superkornik1 Re: alex .... 09.10.08, 13:59 alex-0_0 napisała: > andreas.007 napisał: > > > wyjatkowy bede ja... > > > i myslisz że z tej wyjątkowości Cię poznam ? hmmmm....... to aż tak > od Ciebie ta wyjątkowość promieniuje ? No i sama widzisz. już jakiegoś faceta kręcisz na imprezę. Odpowiedz Link
andreas.007 Re: alex .... 09.10.08, 14:01 mnie nie trzeba krecic ja tam jestem regularnie - mozecie pozdrowic pana p.o.DJ, barmanke i bramkarza... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: alex .... 09.10.08, 13:31 superkornik1 napisał: > andreas.007 napisał: > > > no to trzeba by zamowic specjalne zyczenia > > dla Magdy i Oli > > pisze ja magda; a skąd wiesz że Alex to Ola? ja Tobie powiem...... bo ta oferma co się zwie KoRNIKIEM ( he he he ) i do tego SUPER ( he he he ) w którymś tam wątku pisał do mnie per Ola Odpowiedz Link
superkornik1 nie wygłupiaj się... 09.10.08, 13:35 pisze ja magda; Nie wygłupiaj się Larwo. Nioooooooo, choć, oć niooooooooooooooo ....... jak nie idziesz to musimy wziąć facetów firmowych bo bez Ciebie nie ma szans na nowe mięcho nioooooooooooooooo, nioooooooooooooo, nioooooooooooo !!!!! naprawdę ten idoita pisał do Ciebie po imieniu? a kiedy możesz? Nioooooooo, powiedz to przełożymy, niooooooo , Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: nie wygłupiaj się... 09.10.08, 13:46 superkornik1 napisał: > pisze ja magda; Nie wygłupiaj się Larwo. Nioooooooo, choć, oć niooooooooooooooo ....... jak nie idziesz to musimy wziąć facetów firmowych bo bez Ciebie nie ma szans na nowe mięcho hmmmm.... tak się zastanawiam. Czy powinnam się obrazić czy traktowac jako komplement ????? nioooooooooooooooo, nioooooooooooooo, nioooooooooooo !! > !!! już wiem od kogo się tym Nooooo zaraziłam > a kiedy możesz? Nioooooooo, powiedz to przełożymy, niooooooo , 24 października. Poważnie! za tydzień jadę do Gdyni na forum czy warsztaty ( 18-19.10) Odpowiedz Link
superkornik1 Re: nie wygłupiaj się... 09.10.08, 13:50 pisze ja magda: nie obrażaj się. Ale tak to jest że faceci lecą na Ciebie ( jak Ty to robisz ) i my potem mamy wybór napewno 24? obiecujesz? pisze ja: oj leca na ciebie ola leca. na jakie forum jedziesz? firma nic nie robi? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: nie wygłupiaj się... 09.10.08, 13:54 superkornik1 napisał: > pisze ja magda: nie obrażaj się. Ale tak to jest że faceci lecą na Ciebie ( jak > Ty to robisz ) i my potem mamy wybór BEZ KOMENTARZA !!!! > napewno 24? obiecujesz? na 99,9 % obiecuję ze będę 24 w tfuuuu Kafe Jerzy > pisze ja: oj leca na ciebie ola leca. na jakie forum jedziesz? firma nic nie robi? OMG! zabierz Jemu klawiaturę. Kornik ja oprócz pracy mam inne zajęcia. działam prawda? No i wszystko w temacie! Odpowiedz Link
superkornik1 Re: nie wygłupiaj się... 09.10.08, 14:01 pisze ja magda: super. buziaki. Twój telefon nie działa Odpowiedz Link
superkornik1 zmiana planow 10.10.08, 09:59 Alex nadal masz walniety telefon. to pisze magda: Alex idziemy dzisiaj na balety, tylko nie wiem gdzie bo się trochę pozmieniało. Jak się zdecydujesz to wpadaj. Będziemy czekały. Dzwoń do Niny na komórkę. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: zmiana planow 10.10.08, 10:16 życzę udanej zabawy mnie napewno nie będzie! Pozdrów dziewczyny Odpowiedz Link
andreas.007 Re: zmiana planow 10.10.08, 10:23 Alex idz sie troche rozerwac - nie mozesz siedziec tylko przed kompem, bo sie zestarzejesz i nawet tego nie zauważysz... Kochaj i daj sie kochac.. Urodzilismy sie i zyjemy, by byc szcześliwi! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: zmiana planow 10.10.08, 10:25 andreas.007 napisał: > Alex idz sie troche rozerwac - > nie mozesz siedziec tylko przed kompem, > bo sie zestarzejesz i nawet tego nie zauważysz... > > Kochaj i daj sie kochac.. > > Urodzilismy sie i zyjemy, by byc szcześliwi! > > eeeeee...nie chce mi się siedzieć w zadymionej sali i kropka. Nie dzisiaj. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: zmiana planow 10.10.08, 10:30 > andreas.007 napisał: > > Kochaj i daj sie kochac.. > > nie bardzo kumam o co kaman? jak nie pójdę z nimi do kafe j. to co? znienawidzą mnie czy jak? Odpowiedz Link
beatrix13 Re: zmiana planow 10.10.08, 21:04 ja przed chwilą zmieniłam po raz x w tym roku kolor czupryny,a od jutra nowe tory życiowe,no i odbieram paczuszkę z EMPiK-u z Woodym x 2 i Metallicą, toteż na jutrzejszy wieczór plany mam Odpowiedz Link
alex-0_0 jaki kolor? 10.10.08, 21:10 beatrix13 napisała: > ja przed chwilą zmieniłam po raz x w tym roku kolor czupryny na jaki kolor zmieniłaś? bo ja rozważam zmianę na rudu .... właściwie miedziany hmmmmm Odpowiedz Link
beatrix13 Re: jaki kolor? 10.10.08, 22:08 marchewkowe już miałam, czerwone,śliwkowe,kasztanowe, to oczywiście tegoroczna paleta kolorów,a teraz powrót do skandynawskiego blondu Odpowiedz Link
andreas.007 Re: jaki kolor? 11.10.08, 01:18 a ja kutro, a najdalej pojutrze na łyso... maszynka po całosci, co raz ,miej tej calosci, ale i tak kasuja... Odpowiedz Link
oktomvre Re: jaki kolor? 11.10.08, 07:56 Mnie dziś czeka to samo, z tym, że ja stroną czynną w tym układzie jestem no i nie kasuję. Choć może powinnam? Na marlboro by było Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: jaki kolor? 11.10.08, 16:02 andreas.007 napisał: > a ja kutro, a najdalej pojutrze na łyso... > maszynka po całosci, co raz ,miej tej calosci, > ale i tak kasuja... > > przecież możesz samodzielnie to robić ..... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: jaki kolor? 13.10.08, 09:45 oktomvre napisała: > !@#$!#%!#%! powalająca opinie niemniej jednak ja nadal nie mogę się zdecydować czy ścinać czy farbowac czy jedno i drugie Odpowiedz Link
oktomvre Re: jaki kolor? 13.10.08, 10:13 Opinia dotyczyła praktyk Beatrix. Spokojnie W kwestii podpowiedzi na mnie nie licz, osobiście częściej zmieniam samochód niż kolor włosów Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: jaki kolor? 13.10.08, 10:59 oktomvre napisała: > Opinia dotyczyła praktyk Beatrix. Spokojnie > > W kwestii podpowiedzi na mnie nie licz, osobiście częściej zmieniam > samochód niż kolor włosów > co nie zmienia faktu że od 2 tygodni marudzę non stop, że nie wiem co zrobic z włosami. A że typowo dla wagi - nie mogę się zdecydwać to cholery już wszyscy ze mna dostają Kuzyn się poświęcił i zapisał mnie nawet na wizytę u Leszka Czajki ale boję się jechac jak cholera .... a czas mam do czwartku (wrrrrrrrrrr) Odpowiedz Link
oktomvre Re: jaki kolor? 13.10.08, 11:34 Hmm... A moze typowo dla wagi,/intuicyjnie/ dąż do harmonii i dobrego smaku, zamiast zasłaniać się niezdecydowaniem? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: jaki kolor? 13.10.08, 11:49 oktomvre napisała: > Hmm... A moze typowo dla wagi,/intuicyjnie/ dąż do harmonii i > dobrego smaku, zamiast zasłaniać się niezdecydowaniem? chęć harmonii to jedno ale umiłowanie ryzyka i szaleństwa to drugie - i dominujące Odpowiedz Link
bella1 Re: jaki kolor? 13.10.08, 14:10 Umilowanie ryzyka i szalenstwa....I czas do czwartku?.... Ja to nazywam wywazona decyzja....:] Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: jaki kolor? 13.10.08, 14:43 bella1 napisała: > Umilowanie ryzyka i szalenstwa....I czas do czwartku?.... > Ja to nazywam wywazona decyzja....:] hmmmm.... Belcia .... jaka wyważona jak wybór oscyluje między krótkimi (kolor czerwony) a długimi (platynowy). Skrajnie na maxa no chyba że wychodząc do fryzjera przypomnę sobie jaki stary mama pesel - to pewno się skończy na rudych W przypadku naturalnej czerni - we wszystkich przypadkach dowodzic to będzie że upadłam na głowę Odpowiedz Link
bella1 Re: jaki kolor? 13.10.08, 15:03 Dalej widze tak -jak widze :].... A z tym dodatkiem o peselu - to tym bardziej widze;} I do tego stylista...... Odpowiedz Link