Dodaj do ulubionych

Le Pen contra Macron

04.05.17, 08:32
wolnosc24.pl/2017/05/04/tymi-tekstami-le-pen-zaorala-ulizanego-francuzika-media-milcza-ale-echo-od-tych-strzalow-obieglo-caly-swiat/
„W każdym bądź razie Francja będzie rządzona przez kobietę, to będę ja albo pani Merkel” – powiedziała w pewnym momencie Marine Le Pen do Emmanuela Macron podczas wieczornej debaty telewizyjnej.

„Proszę nie bawić się ze mną w swoje gierki. Nie ma między nami relacji nauczyciel – uczeń” – wypaliła Marine Le Pen do Macrona.

Mocne slowa, chociaz prawdziwe do bolu...
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 09:04
      Hahahaha-super!
      Mysle ,ze notowania Le Pen sa lepsze
      niz propaganda i media pozwalaja nam myslec.
      • m.maska Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 12:35
        Ikona seksu i obrończyni tzw. praw zwierząt, czyli Brigitte Bardot nie zamierza, jak większość jej koleżanek i kolegów po fachu, popierać Emmanuela Macrona, ale Marine Le Pen. Dlaczego? Bo jak sama mówi jest dumna z tego, że jest Francuzką.

malydziennik.pl/brigitte-bardot-przebija-wszystkich-wedlug-niej-marine-le-pen-to-wspolczesna-bedziecie-zaskoczeni,4622.html

Oczywiscie to jest niepoprawne politycznie i trzeba miec odwage, zeby powiedziec to glosno... od takich malych tchorzow az sie roi w Europie, ktore bezmyslnie leca za Timmermannsem czy pijanym Junckerem... bo nie maja odwagi stanac by wyrazic wlasne zdanie. Ale kazdy z nich ktory glosno wola o przyjmowaniu islamskich najezdzcow, w razie czego zabarykaduje sie we wlasnej posiadlosci zwola armie ochroniarzy i niech innych wysadzaja w powietrze.
      • rena-ta49 Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 14:54
        a74-7 napisał:

> Hahahaha-super!
        > Mysle ,ze notowania Le Pen sa lepsze
        > niz propaganda i media pozwalaja nam myslec.

Też mi się wydaje ,że Macron jest pompowany przez media.
        Macron na pasach potrąci ciężarną zakonnicę?
        • m.maska Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 18:20
          Ciekawa kariera tego bubka, ktory ozenil sie z kobieta, ktora moglaby byc jego matka...

www.anty-news.waw.pl/ludzie/emmanuel-macron-garsc-prawdziwych-informacji/
          • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 18:40
            m.maska napisała:

> Ciekawa kariera tego bubka, ktory ozenil sie z kobieta, ktora moglaby byc jego
            > matka...
            >
            > www.anty-news.waw.pl/ludzie/emmanuel-macron-garsc-prawdziwych-informacji/
            >

Nie ufam temu elitarnemu bubkowi. Ponoć nawet jego niezwykła inteligencja jest produktem medialnym.
        • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 19:51
          "Też mi się wydaje ,że Macron jest pompowany przez media."
          Ktos chce nawijac Francuzom Mac(a)ron na uszy ;-D
          • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 20:01
            a74-7 napisał:

> "Też mi się wydaje ,że Macron jest pompowany przez media."
            > Ktos chce nawijac Francuzom Mac(a)ron na uszy ;-D

A pamiętasz jak media wrzeszczały, że Komorowski ma 70% poparcia?
            • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 20:09
              A pamiętasz jak media wrzeszczały, że Komorowski ma 70% poparcia?
              Co mam nie pamietac ;-D big_grin Of course,pamietam smile
              Jak porowna sie wybory w Poolandii, Usa czy teraz we Francji
              mam wrazenie, ze sa one prowadzone wg tego samego "medialnego "schematu,
              pewnie ktos znajdzie trafniejsze okreslenie...
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 19:09
      Wierze ,ze Francuzi nie okaza sie glupsi od Polakow,
      i zaglosuja na Le Pen.
      • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 04.05.17, 19:59
        a74-7 napisał:

> Wierze ,ze Francuzi nie okaza sie glupsi od Polakow,
        > i zaglosuja na Le Pen.

Mam taką nadzieję.
        • m.maska Re: Le Pen contra Macron 05.05.17, 03:00
          al-szamanka napisała:

> a74-7 napisał:
          >
          > > Wierze ,ze Francuzi nie okaza sie glupsi od Polakow,
          > > i zaglosuja na Le Pen.
          >
          > Mam taką nadzieję.

A jesli wybiora Mac(a)rona to beda musieli z tym zyc - niestety... stan wyjatkowy trwajacy juz dwa lata stanie sie stanem permanentnym.
          • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 05.05.17, 04:57
            m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
            >
            > > a74-7 napisał:
            > >
            > > > Wierze ,ze Francuzi nie okaza sie glupsi od Polakow,
            > > > i zaglosuja na Le Pen.
            > >
            > > Mam taką nadzieję.
            >
            > A jesli wybiora Mac(a)rona to beda musieli z tym zyc - niestety... stan wyjatko
            > wy trwajacy juz dwa lata stanie sie stanem permanentnym.

O tym stanie wyjątkowym rozmawiałam z koleżanką ze szkolnej ławy, mieszkanki Paryża od ponad 30 lat. Tam wszyscy się boją. No ale jeżeli tak lubią, nie będą chcieli wykorzystać szansy i wybiorą Macrona, to będą sami sobie winni, bo ten fircyk może im tylko zaoferować totalny upadek.
            • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 17:11
              Właśnie słyszałam, że wyjątkowo mała frekwencja przy urnach wyborczych.
              • super.halusia Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 17:24
                A taki krzyk był,że będzie 100% frekwencjasmile
              • rena-ta49 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 17:43
                al-szamanka napisała:

> Właśnie słyszałam, że wyjątkowo mała frekwencja przy urnach wyborczych.

Podobno ok. 28% ,a do 20-tej mało czasu.
          • rena-ta49 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 17:52
            Muślimy to też Francuzi,to oni na niego zagłosują.
            • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 18:17
              rena-ta49 napisała:

> Muślimy to też Francuzi,to oni na niego zagłosują.

Ależ oczywiście... Muślimy, ale także geje i podstarzałe nimfomanki solidaryzujące się z jego mamo-żoną
              • super.halusia Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 18:23
                Była jego nauczycielką w szkolesmile
                • super.halusia Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 18:32
                  Jak patrzę na Marcona ,to widzę Tuskasmile
                  • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 19:09
                    bo to takie cus miedzy Swetru a Tuskiem ,czyli oportunista ;-D
                    • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 19:20
                      Ale w międzyczasie Belgowie donoszą, że Makaron prowadzi z 62%
                      • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 19:27
                        No to w imie demokracji bedzie mi bardzo przykro sad
                        Czy Belgom mozna wierzyc ?
                        • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 19:28
                          Chyba skocze po kawior...
                          • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 20:41
                            no i nawineli makaron na uszy hrancuzom .
                            Makaron finansowany przez organizacje miedzynarodowe ,he,he
                            • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 21:08
                              Demokracja.
                              Francuzi wybrali jak wybrali i będzie zgodnie z powiedzeniem... jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
                              • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 21:31
                                Byłam za Le Pen, ale cóż, świat się po takich wyborach, oprócz Francji, nie zawali.
                                I jest to sprawa ich wyboru.
                                • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 21:35
                                  Przykre,ze Makaron nie przepada za Polakami .
                                  • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 21:36
                                    ale jaja,ale jaja,ale jaja,
                                    jego dzidzia jest super lala!
                                    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 21:47
                                      Teraz z dziadkami i babciami w wiezy malzenskie bedziemy wstepowac ,a co!
                                      Moze jeszcze na modle muzulmanska wspolzyc z dziecmi ....sad((((
                                      • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 22:02
                                        a74-7 napisał:

> Teraz z dziadkami i babciami w wiezy malzenskie bedziemy wstepowac ,a co!
                                        > Moze jeszcze na modle muzulmanska wspolzyc z dziecmi ....sad((((

To już francuska rzeczywistość, w końcu Makaron wylądował w łóżku swojej żony, gdy był czternastoletnim dzieckiem.
                                    • rudka-a Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 22:03
                                      a74-7 napisał:

> ale jaja,ale jaja,ale jaja,
                                      > jego dzidzia jest super lala!

Róznica wieku jest widoczna, ale póki co, chyba więcej ich łączy, niż dzieli....
                                      • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 22:40
                                        "Róznica wieku jest widoczna, ale póki co, chyba więcej ich łączy, niż dzieli...."
                                        achasmile
                                        do czasu, do czasu....
                                        • rudka-a Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 22:47
                                          a74-7 napisał:

> "Róznica wieku jest widoczna, ale póki co, chyba więcej ich łączy, niż dzieli..
                                          > .."
                                          > achasmile
                                          > do czasu, do czasu....

Czyli...wizerunkowy kłopot....
                                          • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 22:54
                                            Rudka, rozumiem pojecie toy boy,
                                            ale jakby mi kulezanka w moim wieku lub wieku starszym ode mnie ... mojego syna- to nie odpowiadam za siebie big_grin big_grin tongue_out
                                            Kazdy rodzic za siebie mowic powinien big_grin
                                            • rudka-a Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 23:05
                                              No, hyhy big_grin
                                              poza tym, że porysowałabyś kuleżankę, to na pewno zmieniłabyś ich decyzję? big_grin
                                              straciłabyś kumpelę i synka wink))
                                              bo z miłością, jak ze sraczką, nigdy nie wiadomo, kiedy dopadnie wink
                                  • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 21:58
                                    a74-7 napisał:

> Przykre,ze Makaron nie przepada za Polakami .

No i co z tego, mnie osobiście to wisi big_grin
                                    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 07.05.17, 22:55
                                      Well, teraz hrancja bardziej czosnkiem pachnie dla "angoli " ;-D ;-D
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 08.05.17, 11:01

https://pbs.twimg.com/media/C_PtwEqXcAEbhKB.jpg:small
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 08.05.17, 12:07
      Kawiorek juz zakupiony ,trzeba rownac do szeregu ,prawda?
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/p3SS7VKh8a3AFGwHUB.jpg
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 08.05.17, 12:09
      No to z ktorej raczki panie wybieraja ? ;-D
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/VULxGwbyIw6Y7NBYVB.jpg
      • m.maska Re: Le Pen contra Macron 08.05.17, 12:14
        Nie lubie kawioru...
        A byl taki czas... podczas rejsu wzdluz wschodnich wybrzezy Japonii, na rosyjskim a raczej wtedy radzieckim statku, w barach serwowali do radzieckiego szampana wylacznie male kanapki z kawiorem - wybor byl miedzy czerwonym i czarnym i jakos to wtedy smakowalo - ale to bylo inne miejsce i inny czas wink
        • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 08.05.17, 12:30
          Bo jedzenie zawsze idzie z klimatem wink
          • m.maska Re: Le Pen contra Macron 08.05.17, 12:40
            a74-7 napisał:

> Bo jedzenie zawsze idzie z klimatem wink

I cos w tym jest - pamietam jak podczas pobytu na Malcie zachwycalo mnie slodko-gorzkie Kinnie - to taka ichnia cola, narodowy napoj maltanski - slonce, upal, woda, mury Valetty - wszystko razem... zabralam ze soba do domu - i to juz nie bylo to wink
      • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 08.05.17, 14:06
        Nie jadam kawioru, chyba że podróbę z alg, ale i to tylko dwa razy w życiu.
    • m.maska Hahahaha.... 08.05.17, 12:43
      No to maja czego chcieli... i zadna Edit Piaf tego juz nie zmieni - musialaby z grobu sie podniesc...

"Co czeka Francję pod rządami Emmanuela Macrona prezydent elekt zademonstrował dobitnie podczas wystąpienia przed Luwrem po ogłoszeniu jego zwycięstwa wyborczego.

Zamiast Marsylianki, francuskiego hymnu narodowego, z głośników popłynęła "Oda do radości" - utwór niemieckiego kompozytora Ludwiga van Beethovena ze słowami niemieckiego poety Friedricha Schillera, który jest obecnie hymnem Unii Europejskiej, a w latach 1956-1968 był hymnem wspólnej reprezentacji olimpijskiej Niemiec złożonej z zawodników NRF i NRD.

Jak poinformował londyński dziennik Daily Express, oburzeni zlekceważeniem hymnu francuscy internauci uznali, że nie ma lepszego dowodu na to, przed kim będzie się teraz płaszczyć świeżo wybrany prezydent."
      • al-szamanka Re: Hahahaha.... 08.05.17, 14:12
        m.maska napisała:

> No to maja czego chcieli... i zadna Edit Piaf tego juz nie zmieni - musialaby z
        > grobu sie podniesc...
        >
        > "Co czeka Francję pod rządami Emmanuela Macrona prezydent elekt zademonstrował
        > dobitnie podczas wystąpienia przed Luwrem po ogłoszeniu jego zwycięstwa wyborcz
        > ego.
        >
        > Zamiast Marsylianki, francuskiego hymnu narodowego, z głośników popłynęła "Oda
        > do radości" - utwór niemieckiego kompozytora Ludwiga van Beethovena ze słowami
        > niemieckiego poety Friedricha Schillera, który jest obecnie hymnem Unii Europej
        > skiej, a w latach 1956-1968 był hymnem wspólnej reprezentacji olimpijskiej Niem
        > iec złożonej z zawodników NRF i NRD.
        >
        > Jak poinformował londyński dziennik Daily Express, oburzeni zlekceważeniem hymn
        > u francuscy internauci uznali, że nie ma lepszego dowodu na to, przed kim będzi
        > e się teraz płaszczyć świeżo wybrany prezydent."

W Austrii mówi się o nim: partner junior Angeli Merkel big_grin... hihihi, bo wszyscy wiedzą, że senior to Tusk.
        • a74-7 Re: Hahahaha.... 08.05.17, 14:21
          po naszemu- toy boy ;-D
        • rena-ta49 Pierwsza dama Kalifatu Francuskiego. 08.05.17, 18:43
          Niektórzy mówią ,że tutaj burka jest wskazana.
          https://pbs.twimg.com/media/C_T9ZlPXsAEy1ce.jpg
          • rudka-a Re: Pierwsza dama Kalifatu Francuskiego. 08.05.17, 18:57
            Niech ktoś ją wyśle, do porządnego fryzjera suspicious
            • a74-7 Re: Pierwsza dama Kalifatu Francuskiego. 08.05.17, 19:11
              Ciekawe bedzie spotkanie Donald Melania iz panstwem Macron big_grin
              Rudka, niech ona zmieni ta sfilcowana perukie wink
              • rudka-a Re: Pierwsza dama Kalifatu Francuskiego. 08.05.17, 19:21
                Wystosowałam już apel suspicious big_grin
                teraz już się za nią weźmie sztab ludzi, stuningują, co trza
                ten Donek, to mi na takiego rudzielca leci, a ja rudym nie ufam suspicious
                • a74-7 Re: Pierwsza dama Kalifatu Francuskiego. 09.05.17, 18:40
                  Nawet gajowy Marucha ma opinie o Macronie :
                  "Emmanuel Macron, wydmuszka (anty)francuskich służb, został kolejnym prezydentem Francji. W oczach polskich niedorozwiniętych umysłowo patriotów ma on jednak wielką zaletę: nie lubi Rosji, no a cóż może być ważniejszego?"
                  To chyba bylo o tych spod wyra ? Znaja sie ,czy cus?
                • a74-7 Re: Pierwsza dama Kalifatu Francuskiego. 09.05.17, 18:42

"ten Donek, to mi na takiego rudzielca leci, a ja rudym nie ufam suspicious"
                  rudka , łam stereotypy ! ;-D
                  • rudka-a Re: Pierwsza dama Kalifatu Francuskiego. 09.05.17, 21:23
                    a74-7 napisał:

>
                    > "ten Donek, to mi na takiego rudzielca leci, a ja rudym nie ufam suspicious"
                    > rudka , łam stereotypy ! ;-D

przy moim wzroście? wink)))))
                    • rena-ta49 SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 09.05.17, 21:48
                      https://pbs.twimg.com/media/C_Xk5JRXYAAaoQk.jpg
                      • al-szamanka Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 10.05.17, 06:01
                        rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/C_Xk5JRXYAAaoQk.jpg

Wiadomo, że Macron to człowiek tamtych, a nie swoich.
                        • rena-ta49 Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 10.05.17, 16:46
                          al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                          >
                          > > https://pbs.twimg.com/media/C_Xk5JRXYAAaoQk.jpg
                          >
                          >
                          > Wiadomo, że Macron to człowiek tamtych, a nie swoich.

Głównie tych, którzy chcą skolonizować Europe!

• ravenheart1 Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 11.05.17, 15:24

rena-ta49 napisała:

> al-szamanka napisała:
                            >
                            > > rena-ta49 napisała:
                            > >
                            > > > https://pbs.twimg.com/media/C_Xk5JRXYAAaoQk.jpg
                            > >
                            > >
                            > > Wiadomo, że Macron to człowiek tamtych, a nie swoich.
                            >
                            > Głównie tych, którzy chcą skolonizować Europe!

A guffno cie obchodzi czyj to człowiek !
                            Francuzi wybrali sobie takiego prezydenta jakiego chcieli i teraz albo beda z tego dumni, albo beda sie wstydzić przed cała Europą.

Jak ktoś z UE krytykuje Polaków za wybór PiSbolszewii - drzesz ryja,
                            jak ktoś w UE wybiera nie tego kto ci się akurat podoba - też drzesz ryja

Czy nie czas już na wizyte u specjalisty ?
                            • a74-7 Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 11.05.17, 18:34

"Francuzi wybrali sobie takiego prezydenta jakiego chcieli "
                              Acha... Francuzi z dziada pradziada ....
                              • al-szamanka Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 12.05.17, 08:33
                                a74-7 napisał:

>
                                > "Francuzi wybrali sobie takiego prezydenta jakiego chcieli "
                                > Acha... Francuzi z dziada pradziada ....

A wiadomo, że dziady pradziady ogromnej rzeszy tych "Francuzów" to Ali, Ahmed etc.
                            • m.maska Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 11.05.17, 21:13
                              ravenheart1 napisał:

>
                              > rena-ta49 napisała:
                              >
                              > > al-szamanka napisała:
                              > >
                              > > > rena-ta49 napisała:
                              > > >
                              > > > > https://pbs.twimg.com/media/C_Xk5JRXYAAaoQk.jpg
                              > > >
                              > > >
                              > > > Wiadomo, że Macron to człowiek tamtych, a nie swoich.
                              > >
                              > > Głównie tych, którzy chcą skolonizować Europe!
                              >
                              > A guffno cie obchodzi czyj to człowiek !
                              > Francuzi wybrali sobie takiego prezydenta jakiego chcieli i teraz albo beda z t
                              > ego dumni, albo beda sie wstydzić przed cała Europą.
                              >
                              > Jak ktoś z UE krytykuje Polaków za wybór PiSbolszewii - drzesz ryja,
                              > jak ktoś w UE wybiera nie tego kto ci się akurat podoba - też drzesz ryja
                              >
                              > Czy nie czas już na wizyte u specjalisty ?
                              >

I znowu ad personam prostaku - pozwole sobie analogicznie do ciebie argumentowac prymitywny chamie - jak nie potrafisz dyskutowac na argumenty a wylacznie obrazajac innych to sppppppppppieprzaj stad.
                              • m.maska Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 12.05.17, 11:59
                                I jeszcze cos kretynie... jesli Macron uzurpuje sobie prawo do wpieprzania sie w polityke Polski i pieprzenie w temacie jakby mial pojecie - gdzie Polacy sobie wybrali - to Renata i reszta tutaj i nie tylko ma prawo podsumowywac takie wybory...
                                Hipokryto - juz tutaj pisal nie bedziesz, bo nie nauczono ciebie prowadzenia dyskusji - twoje argumenty to rzucanie epitetami czyli obrazanie interlokutora - metoda: jak zgnoje przeciwnika to przyzna mi racje - takie argumenty na ogol nie zdaja egzaminu, wiec radze od razu isc na forum, ktore reprezentuje twoj punkt widzenia i tam podbijajcie sobie pileczki i utwierdzajcie sie w swoich racjach...
                                Zatapiajcie sie w coraz wiekszym belkocie - juz dzisiaj przeczytalam, ze Kaczor jest odpowiedzialny za: tzn. zabil/zamordowal swojego brata i wszystkich, ktorzy zgineli w Smolensku... nie wiem czy to juz demencja, wyparcie, tepota... czy istnieja granice nienawisci?
                                • al-szamanka Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 12.05.17, 12:22
                                  m.maska napisała:

> I jeszcze cos kretynie... jesli Macron uzurpuje sobie prawo do wpieprzania sie
                                  > w polityke Polski i pieprzenie w temacie jakby mial pojecie - gdzie Polacy s
                                  > obie wybrali
                                  - to Renata i reszta tutaj i nie tylko ma prawo podsumowywac t
                                  > akie wybory...
                                  > Hipokryto - juz tutaj pisal nie bedziesz, bo nie nauczono ciebie prowadzenia dy
                                  > skusji - twoje argumenty to rzucanie epitetami czyli obrazanie interlokutora -
                                  > metoda: jak zgnoje przeciwnika to przyzna mi racje - takie argumenty na ogol ni
                                  > e zdaja egzaminu, wiec radze od razu isc na forum, ktore reprezentuje twoj punk
                                  > t widzenia i tam podbijajcie sobie pileczki i utwierdzajcie sie w swoich racjac
                                  > h...
                                  > Zatapiajcie sie w coraz wiekszym belkocie - juz dzisiaj przeczytalam, ze Kaczor
                                  > jest odpowiedzialny za: tzn. zabil/zamordowal swojego brata i wszystkich, ktor
                                  > zy zgineli w Smolensku... nie wiem czy to juz demencja, wyparcie, tepota... czy
                                  > istnieja granice nienawisci?

Kaczora będą durnowato oczerniać, ale bronić podstarzałej pedofilki... bo jest Francuzką, żadną zakonnicą, a czynu dokonała dawno, więc można machnąć ręką... no i tylko kołtuni przejmują się gwałtami na dzieciach.
                                  >
                                  >
                                • rena-ta49 Re: SPONSORZY "niezależnego"Macarona.. 12.05.17, 16:43
                                  m.maska napisała:

> I jeszcze cos kretynie... jesli Macron uzurpuje sobie prawo do wpieprzania sie
                                  > w polityke Polski i pieprzenie w temacie jakby mial pojecie - gdzie Polacy s
                                  > obie wybrali
                                  - to Renata i reszta tutaj i nie tylko ma prawo podsumowywac t
                                  > akie wybory...
                                  > Hipokryto - juz tutaj pisal nie bedziesz, bo nie nauczono ciebie prowadzenia dy
                                  > skusji - twoje argumenty to rzucanie epitetami czyli obrazanie interlokutora -
                                  > metoda: jak zgnoje przeciwnika to przyzna mi racje - takie argumenty na ogol ni
                                  > e zdaja egzaminu, wiec radze od razu isc na forum, ktore reprezentuje twoj punk
                                  > t widzenia i tam podbijajcie sobie pileczki i utwierdzajcie sie w swoich racjac
                                  > h...
                                  > Zatapiajcie sie w coraz wiekszym belkocie - juz dzisiaj przeczytalam, ze Kaczor
                                  > jest odpowiedzialny za: tzn. zabil/zamordowal swojego brata i wszystkich, ktor
                                  > zy zgineli w Smolensku... nie wiem czy to juz demencja, wyparcie, tepota... czy
                                  > istnieja granice nienawisci?
                                  >
                                  >

Klasyczny przykład antypolskiego zsowietywanego chama,który nie potrafi pogodzić się z tym ,ze jego partia przegrała wybory.Strach o to ,ze PiS przewietrzy warszawski ratusz,jedni pójdą siedzieć a inni wylecą na zbity pysk za wałki.On wie co ma za uszami i jest strachem przeżarty.Nie mam zamiaru z takim czymś dyskutować!
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 09.05.17, 19:02
      Ha! juz wiadomo skad wielebne plagiatuje ;-D big_grin
      KLUB NIEPOPRAWNYCH I NIEZALEŻNYCH 08.05.2017

...czyli nie udała się "dobra zmiana" we Francji...

Nie tak dawno czarny koń polskiej polityki Roman Giertych...(kurde napisałem koń?), który stał się "naszą szkapą" polskiej polityki podskakiwał jak kangur na jakimś marszu i wydzierał się przez megafon "precz z kaczorem dyktatorem" link. Dziś, czyli dzień po wyborach we Francji, gdzie wygrał szczyl Napolecron, którego rajcują podstarzałe kobiety ci, którzy się łudzili, że nastąpi we Francji "Dobra Zmiana" powinni zadrżeć o los Żoliborza. Młody szczyl wyśle eskadry Caracali, coby wypalić do żywego tą skażoną, kaczystowską dyktaturą ziemię...

Nie znającym tematu przypomnę, że światową opinią publiczną wstrząsnęła hiobowa wieść, że Prezes z Żoliborza wraz z Maryśką Lepę knują w perfidny sposób jakby tu zdemontować Eurokibuc zwany potocznie Unią Europejską. Oczywiście wieść była tak zwanym jak to mówią młodzi "fake", bo akurat Prezes sumiętował się i bił we własne i nie tylko piersi, że jego pazury mocno wbite są w struktury Eurokibucu, a ręka zaplutych, eurosceptycznych karłów reakcji, która będzie chciała je wyjąć będzie bezwzględnie odrąbana...u samej rzyci...

Z lekkim wstydem przyznaję, że liczyłem na wygraną Maryśki Lepę i liczyłem, że w Kalifacie Francuskim nastanie normalność. Ale znając znane już scenariusze spektakli pod tytułem "Dobra Zmiana" szybciutko poleciałem do swojej abisynki coby kubeł wody zaczerpnąć i zgasić w swoim czerepie tląca się blakłą iskierkę nadziei...albo knotka o nikłym płomieniu...

Było wszakże podobnie jak w "kraju gołąbków pokoju" i "najlepszej demokracji na świecie" USA, gdzie Donald (strzecha) Trump, oraz Hilary (kilaria) Clinton walczyli jak buldogi pod dywanem o lepszy świat dla Hamburgerów (link). Nastąpiła klasyczna "Dobra Zmiana", o czym zaświadczył czynem sam Donald (strzecha), który swoją decyzję o bombardowaniu innego kraju podjął po oglądnięciu kilku filmików na Youtubie...

Wracamy do Francji. Tym co mieli podobne jak ja odczucia co do tamtejszego spektaklu "Dobrej Zmiany" spokojnie mogę zapewnić, że niepotrzebnie się martwią przegraną Maryśki Lepę. Pani Maryśka Lepę miała z prawicą tyle wspólnego co krzesło zwykłe z krzesłem elektrycznym. Pani Maryśka Lepę zabiegała o poparcie "element" lubiący pedałować i innych kastratów z wyboru o czym informował niedawno bloger RAM (link)...czym niechybnie mogła doprowadzić swojego rodzonego ojca do tego, że w swojej zgryzocie mógł lekkomyślnie pogrążyć się w Sheolu. Mało tego, pani Maryśka Lepę popiera skrobanki, związki homosiów i co najważniejsze Maryśka Lepę nie widzi zagrożenia ze strony islamistów dla chrześcijaństwa jeszcze nikle tlącego się w Kalifacie Francuskim, ale dla świeckiego sekularyzmu (dobry artykuł pod linkiem). Czyli innymi słowy boi się bardziej tego, że islamiści zniszczą upiora francuskiej rewolucji, który to upiór pieczołowicie pielęgnowany jest przez ojców duchowych, zakładających gustowne fartuszki. No cóż...historia zatoczy koło, to raczej pewne, pytanie brzmi kiedy dawne gilotyny zastąpią maczety, a ulicami Paryża znów popłynie świeża jucha.

W sumie to nawet za dużo napisałem o tych francuskich wyborach, które w zasadzie spływają po mnie jak po gęsi woda. Biada, kiedy młody szczyl udając Napoleona, a który wyrwał dziadkowi żonę, aby zaspokoić jakieś swoje wynaturzone żądze pośle w zemście eskadrę Carakali i zgładzi nam Dęba Żoliborza, Prezesa, który ma wszystkich prezesów pod sobą, Jarosława Wielkiego...

Drżyj Kaczorze Dyktatorze...
      • al-szamanka Re: Le Pen contra Macron 09.05.17, 19:27
        Plagiatuje, czy przekleja?
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 10.05.17, 09:41
      Pecunia non olet
    • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 12.05.17, 12:45
      daj spokoj al,ich tam calkiem .....lo w tej nienawisci.
      I jak widac madry czy glupi jada na jednym wozku, tak dac sie" zaprogramowac"- to ja bardzo wspolczuje temu narodowi.
      I bynajmniej nie Kaczynski ta nienawiscia kierujesmile
      Jest w Polsce opozycja malo odporna na pranie mozgu i mamy rezultaty.
      Pozostaje w nadzieji ze Rzad bedzie silny i umocni sie na tyle, zeby to rozpapusiane,podsypywane cudzym wkladem towarzystwo opozycji wzial wreszcie za uzdeczke.
      .Jeszcze dwa i pol roku do wyborow, niech zamiast laxative na glowe zaczna brac cus na wstrzymanie zeby nie przegryzc galezi na ktorej siedzasmile
      Balwanki nie pomyslaly te taka sytuacja w kraju sprzyja i umacnia Narodowcowsmile
      A potem bedzie strach i zgrzytanie zebow.. soo kold" opozycji "smile
      A biala roze to zawsze mozna sobie wsadzic w czasie tanga pomiedzy....smile
      • a74-7 Re: Le Pen contra Macron 12.05.17, 12:46
        re bialej rozy (zjadlo) -posladki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka