al-szamanka 21.06.17, 03:28 I to jaka! Mam nocny dyzur, a moi Klienci niespokojni, musze uspokajac, poniewaz boja sie grzmotow i walenia deszczu w okna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.halusia Re: Burza 21.06.17, 08:18 U mnie zanosiło się na burzę,ale przeszła obok Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Burza 21.06.17, 10:51 super.halusia napisała: > Współczucie dla Twoich Klientów. > Ha, ha, raczej dla mnie, bo musiałam się dwoić i troić do utraty tchu. Na szczęście obyło się bez histerii. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Burza 21.06.17, 12:00 Akurat jesteś odpowiednią osobą,na tym stanowisku. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burza 21.06.17, 15:48 al-szamanka napisała: > super.halusia napisała: > > > Współczucie dla Twoich Klientów. > > > > Ha, ha, raczej dla mnie, bo musiałam się dwoić i troić do utraty tchu. Na szczę > ście obyło się bez histerii. > > Będąc sama na dyżurze na pewno miałaś co robić ,by uspokoić pacjentów. To musiała być bardzo pracowita noc. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burza 23.06.17, 12:36 m.maska napisała: > I juz po burzy... > U mnie przed chwilą krótka burza i gwałtowna ulewa. Już po wszystkim,ale jest duszno,czyli to nie koniec,będą kolejne. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Burza 21.06.17, 15:45 Wcale się nie dziwię,ludzie zdrowi różnie reagują na burze, głównie niepokojem.Nie dziwię sie lękom i niepokojom ludzi chorych. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burza 21.06.17, 18:09 Kalispera dla wszystkich Od powrotu ciagle lezaczkuje w ogrodzie Znowu 35 stopni ale jutro zmiana Tak cudnie ,ze palcem nie chce sie ruszyc,ale ponoc jutro mozliwy deszcz( nie, zebym byla pesymistka ;-D;-D) Odpowiedz Link
m.maska Re: Burza 21.06.17, 19:55 Hahaha.... u mnie tez ma byc deszcz, przy 34° - to jakos kiepsko to widze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Burza 21.06.17, 19:56 a74-7 napisał: > Kalispera dla wszystkich > Od powrotu ciagle lezaczkuje w ogrodzie > Znowu 35 stopni ale jutro zmiana > Tak cudnie ,ze palcem nie chce sie ruszyc,ale ponoc jutro mozliwy deszcz( nie, > zebym byla pesymistka ;-D;-D) Jeszcze Ci słońca mało?! Strasznie jesteś na ciepełko pazerna Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burza 21.06.17, 20:34 Ach,gdybysmy mieli taki klimat na okraglo w UK nikt by nie wyjezdzal na zagraniczne wycieczki ;-D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Burza 21.06.17, 20:40 a74-7 napisał: > Ach,gdybysmy mieli taki klimat na okraglo w UK > nikt by nie wyjezdzal na zagraniczne wycieczki ;-D A jak tam ze spaniem? Wyspałaś się? Bo my ciągle walczymy z konsekwencjami niedoboru. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burza 21.06.17, 20:47 wg czasu greckiego wstawalam o 5-tej rano codzienne Degrengolada ,jak dla mnie. O tej porze nawet moja kicia spi jak suselek Odespalam przez pierwsze 24 godzin, teraz nadrabiam z szeroko otwartymi drzwiami sypialni 24/7 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Burza 21.06.17, 20:57 a74-7 napisał: > wg czasu greckiego wstawalam o 5-tej rano codzienne > Degrengolada ,jak dla mnie. > O tej porze nawet moja kicia spi jak suselek > Odespalam przez pierwsze 24 godzin, > teraz nadrabiam z szeroko otwartymi drzwiami sypialni 24/7 O kurcze! Musiałaś tak wcześnie wstawać? Byłam przekonana, że Ty tam wyłącznie wypoczynkowo. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burza 21.06.17, 21:45 A bylo to tak : Glod budzil malzonka (czyli wczesne sniadanie ) potem telewizja , a na koncu ja wstawalam nie wyspana .;-D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burza 21.06.17, 22:01 upsss, zapomnialam dodac ,ze miedzy mna a Grecja 2 godziny roznicy Odpowiedz Link
m.maska Re: Burza 22.06.17, 00:17 rudka-a napisała: > Fot nie będzie? > > > Nasze beda, ale postanowilam najpierw je wszystkie przejrzec.... wypadek sprawil, ze przez dwa dni robilam foty starym aparatem, ktory zupelnie przypadkowo zabralam - zanim kupilam nowy. Stad te dwa dni, sa takie jakies nie za bardzo Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burza 22.06.17, 11:44 Nie bedzie wielkiej ilosci fot,jako ze ,szanowny malzonek okazal sie byc miSZCZem pierwszego planu ,sporting his dirty suntan i dobrze umiesnione a'la Grek lydki Odpowiedz Link
m.maska Re: Burza 22.06.17, 21:55 U mnie najpierw przeszla burza, potem potworna ulewa, a w koncu niewiele to zmienilo w panujacej na zewnatrz temperaturze - jest tylko wieksza jeszcze duchota. W koncu utknelam w korku na autostradzie, bo kilka samochodow polecialo na siebie, odsluchalismy stojac w korku wiadomosci z trasy - jakies tornada, jakies wypadki, aquaplaning, a poza tym gdzies w okolicach Ludwigshafen osunela sie jezdnia. Zeby to chociaz przynioslo ochlodzenie - ale nie, nawet tego nie ma. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Burza 22.06.17, 22:36 U mnie chmury przeszly bokiem.... meteo przepowiednie nie spelnily sie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Burza 26.06.17, 09:08 W nocy jeden grzmot gdzieś nad Untersbergiem, a potem 5min. ulewy. Ponoć do 10-ego lipca pogoda ma być w kratkę, a niektóre dni nawet chłodne. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Burza 19.08.17, 16:33 Ciemno i strasznie się zrobiło....wiatr, niebo w kolorze granatu.. ojjjjjjjjjjjjjjjj........ Odpowiedz Link
super.halusia Re: Burza 19.08.17, 17:42 U mnie jak na razie słonecznie,ale wczoraj nie wesoło było Odpowiedz Link
m.maska Re: Burza 19.08.17, 20:50 rudka-a napisała: > Ciemno i strasznie się zrobiło....wiatr, niebo w kolorze granatu.. > ojjjjjjjjjjjjjjjj........ > No to moze troche sie ochlodzi... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Burza 19.08.17, 21:19 Pada deszcz caałkiem przyjemnie.. burza przeszła łaskawie bokiem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Burza 19.08.17, 21:43 U mnie też po całym dniu deszczu mocno się ochłodziło, można odetchnąć po wczorajszym dniu w pracy, gdy pot lał się ze mnie strumieniami, gdyż kochani współpracownicy trzymali do mojego przyjścia wszystkie okna otwarte na oścież i wpuszczali upał. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Burza 19.08.17, 21:54 Doskonale znam problem otwartych okien. Będą sapać, narzekać, ale nikt nie wpadnie na pomysł, by zamknąć okna, lub pozostawić na uchył, zaciągnąć rolety. Notorycznie toczę o to boje, zwłaszcza, gdy ide do pracy na..późniejsze godziny Odpowiedz Link