debi_bebi 02.08.11, 19:23 albo inne podobne gadżety w wizytówce zwiększają jej oglądalność oraz zainteresowanie, czy nie? Jak sądzicie? Ja sądzę, że ...a jakże! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 19:33 no i wlazłam w Twoją wizytówkę)))...a tam ni ma..)) ale podpucha Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 19:46 Oczywiście , że zwiększają ale jeszcze bardziej zwiekszają te autentyczne czyli byś musiała Debi swoje piersiątka tam zamieścić Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 19:52 Niedoczekanie! Traktuję je jako osobistą własność prywatną, i jako taką szanuję, w związku z czym nie pozwolę jej się publikować przed oczyma wszelkiej gawiedzi Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 19:54 No ale pomysl tylko - jaką byś miała ogladalność Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 20:01 Zapewne wysoką, ale mnie moja zupełnie wystarczy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 20:06 No wiesz , ja swój tyłeczek pokazałam i oglądalność mam satysfakcjonującą Podzieliłabyś się tez swoimi walorkami Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 20:15 Faktycznie! Masz 440 oglądalności plus jedna moja Czyli miałam rację! Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 20:20 Tak , a wczesniej licznik szybko wybił 200 po czym sie jakos wykasował , tak jakoś dziwnie po zmianie regulaminu to bylo . I dziekuje za odwiedzenie mojej wizytówki , ja tez weszłam na Twoja Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 20:30 Mnie to bardzo słabo odwiedzają;/ Ale cycków nie pokaże ani tyłka Może moja "osobowość") chociaż ciekawa jest?..)) Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 20:40 Nie pokażesz tyłeczka ani cycusiów to nie bedziesz popularna a osobowości Twojej gołym okiem nie widać . Tylko my meliniarze potrafimy patrzeć dalej niz inni Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 22:34 Tam na Sandry wizytowce to wcale nie Sandra tylko jakas Azjatka. I po co gada jak nieprawda. O! Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 22:53 Jaki ja tam zlosliwy,prawde gadam to zlosliwy zaraz. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 23:08 leziox napisał: > Jaki ja tam zlosliwy,prawde gadam to zlosliwy zaraz. Nie musiałes tego mówić , może by nikt nawet nie zauważył Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 23:19 Tak.I kazdy przeszedlby do porzadku dziennego nad tym,ze masz skrzydla i tez nikt by nic nie zauwazyl.Zreszta skrzydla tez czarne. Diablica w anielskiej skórze. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 23:30 leziox napisał: > Diablica w anielskiej skórze. Nie jestem diablica tylko aniołem Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 23:39 Tak tak-kazda tak ma. Zanim za nas nie wyjdzie. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 02.08.11, 23:59 leziox napisał: > Tak tak-kazda tak ma. > Zanim za nas nie wyjdzie. Potem to jest Swieta jest , że z Wami tyle wytrzymuje Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 03.08.11, 00:13 Kolejny zafalszowany punkt widzenia jednej strony. A kazdy kij ma zawsze dwa konce. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Czy gołe cycki 03.08.11, 03:58 Dostalem kiedys prezent, postac kobiety, zn.cienka deseczka z wycieciem kobiecej postaci, a na tym dwa cycki i napis- "Kiedy zycie Cie nie rozpieszca i chcesz przez nie przejsc bez walki musisz miec twardy charakter i wielkie CYCKI GORALKI" Tak ze ja tez mam cycki Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy gołe cycki 03.08.11, 05:35 Bardzo mi się podoba o tych cyckach. Zdecydowanie naturalniej czuję się jako kobieta z cyckami, niż z jajami Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 15:16 black-sandra napisała: > Potem to jest Swieta jest , że z Wami tyle wytrzymuje To zalezy ilu jest tych "Was" i czy kolejno czy na raz. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 16:57 urko70 napisał: > To zalezy ilu jest tych "Was" i czy kolejno czy na raz. Was może zbyt ogólnie zabrzmiało ale jest Was zdecydowana większość - upierdliwców P.S. Miło kolegę na melynce zobaczyć Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:08 black-sandra napisała: > upierdliwców > Miło kolegę na melynce zobaczyć Ta... widzę jak miło... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:18 urko70 napisał: > Ta... widzę jak miło... Noo aaallleee o so chooodzi ? Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 15:13 black-sandra napisała: > Nie jestem diablica tylko aniołem Od kiedy to anioły tyłek pokazują?! Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 16:58 urko70 napisał: > Od kiedy to anioły tyłek pokazują?! Bo ja taki nowoczesny aniołek jestem Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:09 black-sandra napisała: > Bo ja taki nowoczesny aniołek jestem Język też pokażesz? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:43 urko70 napisał: > Język też pokażesz? To zalezy w jakim celu mam go pokazywać Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:54 black-sandra napisała: > To zalezy w jakim celu mam go pokazywać Żeby zobaczyć co potrafisz . Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:58 urko70 napisał: > Żeby zobaczyć co potrafisz . A jak Twoje zdrówko ? Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:10 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Żeby zobaczyć co potrafisz . > > A jak Twoje zdrówko ? A dziękuję... jeszcze nie narzekam. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:27 urko70 napisał: > A dziękuję... jeszcze nie narzekam. A to dobrze - znaczy serducho wytrzyma mocne doznania Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:38 black-sandra napisała: > A to dobrze - znaczy serducho wytrzyma mocne doznania Kiedy Ciebie się tylko z motoryzajnymi kojarzą.... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:45 urko70 napisał: > Kiedy Ciebie się tylko z motoryzajnymi kojarzą.... Bo wtedy to jest taka adrenalina , że nieporywnywalna z niczym innym Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:50 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Kiedy Ciebie się tylko z motoryzajnymi kojarzą.... > > Bo wtedy to jest taka adrenalina , że nieporywnywalna z niczym innym Chyba dawno nie szłaś po cienkiej linie..., po cienkiej linie z nieznajomym. Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:21 black-sandra napisała: > ciekawe po czym tak sadzisz ? Ieeetam, wcale nie ciekawe. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:25 urko70 napisał: > Ieeetam, wcale nie ciekawe. No dobra to glupie jest Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy gołe cycki 03.08.11, 06:26 debi_bebi napisała: > Faktycznie! Masz 440 oglądalności plus jedna moja > Czyli miałam rację! znowu wlazłam w wizytówkę tym razem moją o tę oglądalność sie rozchodzi no nie jestem celebrytką )) e tam, przeżyję ten fakt Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy gołe cycki 03.08.11, 07:13 Nie wiem dlaczego pomimo tego bardzo Cię lubię. To znaczy - wiem Odpowiedz Link
leziox Re: A cemu? 03.08.11, 13:47 U mnie w zasadzie tez tloku na wizytówce nie ma.Tak sobie mysle ze gdybym swoja ladnie umiesniona dupcie tam wstawil,to frekwencja kobieca moglaby sie zwiekszyc... Odpowiedz Link
debi_bebi Phi, wystarczy napisać o cyckach 03.08.11, 21:03 a już oglądalność doznaje erekcji crescendo. Naprawdę nie sądziłam, że to takie proste! Odpowiedz Link
leziox Re: Phi, wystarczy napisać o cyckach 03.08.11, 22:13 No a jak,jesli sie wezmie pod uwage ze polowe populacji ludnosci stanowia faceci ukierunkowani na gole cycki,dupy i baby w ogóle. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Phi, wystarczy napisać o cyckach 06.08.11, 18:16 No i pięć setek mi wybiło na wizytówce trza to opić jakoś Odpowiedz Link
zegor Re: Czy gołe cycki 06.08.11, 21:27 Ja też...... zajrzałem na Twoją wizytówkę ))) Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 06.08.11, 21:49 Miło mi bardzo mam nadzieję , że podobała się Odpowiedz Link
zegor Re: Czy gołe cycki 07.08.11, 00:06 Och,na Twoją...teraz,jest super A wcześniej na D-B, tak mnie pociągło...... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy gołe cycki 07.08.11, 17:24 A tam cycków, ani podobnych ani widu, ani słychu Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 14:56 A propos... - Poznałem jedną fajną, z małymi cyckami ale ostra! Jak do niej zagadać? - Równa z ciebie dziewczyna... Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 15:15 Z malymi sie tutaj w rankingu nie licza,albowiem to miejscowe babole wywolaly ten kryzys.Powiedzenie "klein aber fein" widac nie ma tutaj racji bytu. Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 15:23 leziox napisał: > Z malymi sie tutaj w rankingu nie licza[...] I słusznie, dzieci nie powinny być w to mieszane. Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 15:34 Mialem na mysli naturalnie male cycki,odnosnie twojego kawalu,a nie dzieci. Dzieci na melynie nie maja oczywiscie nic do szukania,chyba ze sie je wysyla po browara. Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 15:48 I ile dobrze pamiętam to na melyn'ach były mocniejsze trunki. Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 16:02 I o ile dobrze pamietam,to przychodzacy na melyne sam je ze soba przynosil i sie dzielil z potrzebujacymi duszami wyschnietymi. Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 16:52 leziox napisał: > I o ile dobrze pamietam,to przychodzacy na melyne sam je ze soba przynosil i si > e dzielil z potrzebujacymi duszami wyschnietymi. Dyć to przecie przeczy idei melyn...., no w każdym razie tych prawdziwych... Było dokładnie odwrotnie. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:01 urko70 napisał: > Dyć to przecie przeczy idei melyn...., no w każdym razie tych prawdziwych... > Było dokładnie odwrotnie. A mi z kolei to się wydaje , że Urko na melynke to w jakis sposób się powinien wkupić co by się dostać w łaski przecudwnych , przesympatycznych i bardzo gościnnych melyniarek - no juz nie wspomnę o urodzie naszej elokwencji i inteligencji resztę pomine może Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:13 black-sandra napisała: > A mi z kolei to się wydaje , że Urko na melynke to w jakis sposób się powinien > wkupić co by się dostać w łaski przecudwnych , przesympatycznych i bardzo gości > nnych melyniarek - no juz nie wspomnę o urodzie naszej elokwencji i inteligencj > i > resztę pomine może Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:45 urko70 napisał: > ee tam ja myślałam , że jaką pyszną whisky tutaj ujrze a tutaj tylko uśmiech który notabene nie wiem co znaczy Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:52 black-sandra napisała: > ee tam ja myślałam , że jaką pyszną whisky tutaj ujrze a tutaj tylko uśmiech kt > óry notabene nie wiem co znaczy Musiałbym być szalony, żeby taki trunek dawać komuś kto go cocacolą potraktuje. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 17:57 urko70 napisał: > Musiałbym być szalony, żeby taki trunek dawać komuś kto go cocacolą potraktuje. > a co Ci zależy jak ja go potraktuje ? wkupne musi być wedle starej dawnej zasady a szalona to ja jestem i owszem galanonim73.wrzuta.pl/film/1jJXpSL8epo/boys_-_jestes_szalona Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:13 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Musiałbym być szalony, żeby taki trunek dawać komuś kto go cocacolą potra > ktuje. > > > > a co Ci zależy jak ja go potraktuje ? To przecież współudział w przestępstwie. > wkupne musi być wedle starej dawnej zasady Wedle tej zasady jak sie zaprasza to sie wqpnego nie oczekuje.... (co za diabelskie nasienie...) > a szalona to ja jestem i owszem rotfl od kilku tygodniu z pewnych względów tego słucham Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:30 urko70 napisał: > To przecież współudział w przestępstwie. Toż to ja nie mam zamiaru nikogo mordować . > Wedle tej zasady jak sie zaprasza to sie wqpnego nie oczekuje.... (co za diabel > skie nasienie...) Melyna rzadzi innymi prawami zaproszenie do tak czcigodnego grona wymaga jednak wkupnego > rotfl > od kilku tygodniu z pewnych względów tego słucham A powiesz mi jakie to względy ? bo ja mam miłe wspomnienia z ta własnie piosenką Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:42 black-sandra napisała: > > To przecież współudział w przestępstwie. > > Toż to ja nie mam zamiaru nikogo mordować . Już zapomniałaś jak chciałaś do single malta coli dolewać? > Melyna rzadzi innymi prawami zaproszenie do tak czcigodnego grona wymaga jednak > wkupnego > > rotfl > > od kilku tygodniu z pewnych względów tego słucham > > A powiesz mi jakie to względy ? bo ja mam miłe wspomnienia z ta własnie pios > enką Nie powiem bo się przestraszysz. Każda przygoda ma jakąś piosenkę... przynajmniej u mnie tak jest Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:49 urko70 napisał: > Już zapomniałaś jak chciałaś do single malta coli dolewać? OK , nigdy tego singla nie piłam więc nie będe się tak upierac przy tej koli , byc może do singla jaka sama nazwa wskazuje nie trzeba dodawac niczego > > Nie powiem bo się przestraszysz. Ja nie z tych noo strachliwych > Każda przygoda ma jakąś piosenkę... przynajmniej u mnie tak jest NO wiesz u mnie tez tak jest . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:52 black-sandra napisała: > > Już zapomniałaś jak chciałaś do single malta coli dolewać? > > OK , nigdy tego singla nie piłam więc nie będe się tak upierac przy tej koli , > byc może do singla jaka sama nazwa wskazuje nie trzeba dodawac niczego Mądra dziewczynka... > Ja nie z tych noo strachliwych W takim razie uciekniesz jako odwazna. > > Każda przygoda ma jakąś piosenkę... przynajmniej u mnie tak jest > > NO wiesz u mnie tez tak jest No wiem, wiem. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:07 urko70 napisał: > Mądra dziewczynka... > W takim razie uciekniesz jako odwazna. Ok to dawaj to > No wiem, wiem. Ciekawe skąd Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:18 black-sandra napisała: > > W takim razie uciekniesz jako odwazna. > > Ok to dawaj to Nie chcę żebyś uciekała... > > No wiem, wiem. > > Ciekawe skąd Jam wiedźmin. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:23 urko70 napisał: > Nie chcę żebyś uciekała... No ale TY tak twierdzisz ze uciekne a ja chce Ci pokazac wlasnie ze pozostane niewzruszona > Jam wiedźmin. Nie wiem w sumie czy mam sie juz bac czy jeszcze troszke poczekac Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:28 black-sandra napisała: > No ale TY tak twierdzisz ze uciekne a ja chce Ci pokazac A gdzie gra wstepna? > > Jam wiedźmin. > > Nie wiem w sumie czy mam sie juz bac Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:31 urko70 napisał: > A gdzie gra wstepna? K...wa ! o jakiej ty grze wstepnej myslisz ? tak mi namieszales juz ze chyba watek stracilam > Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd... Chcialbys Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 08:54 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > A gdzie gra wstepna? > > K...wa ! No ładny z Ciebie aniołek... > o jakiej ty grze wstepnej myslisz ? tak mi namieszales juz ze chyba w > atek stracilam To od tej coli... > Chcialbys Jak nie uciekniesz to może faktycznie nie takaś strachliwa... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 10:17 Czarny aniol oznacza upadlego aniola wiec nie widze powodu dla ktorego mialabym sie zachowywac grzecznie Tak samo upadly aniol niczego sie nie boi bo juz nic gorszego go nie moze chyba spotkac . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 10:35 black-sandra napisała: > Czarny aniol oznacza upadlego To niech się podniesie i odwróci. > aniola wiec nie widze powodu dla ktorego mialabym > sie zachowywac grzecznie O! > Tak samo upadly aniol niczego sie nie boi bo juz nic gorszego go nie moze chyba > spotkac Się okaże... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 13:16 Aniol sie podniesie i odwroci jak bedzie chcial - takiego aniola nie da sie do n iczego zmusic Bardzo jezdem ciekawa co to sie ma niby okazac Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 15:52 black-sandra napisała: > Aniol sie podniesie i odwroci jak bedzie chcial Tak wlasnie mi się wydawało, że dotyczy to tylko rodzaju męskiego. > - takiego aniola nie da sie do n iczego zmusic Nie tylko zmuszaniem można osiągnąć to co się chce > Bardzo jezdem ciekawa co to sie ma niby okazac "Niby" nic a jednak coś... i to jakie coś... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 16:03 urko70 napisał: > "Niby" nic a jednak coś... i to jakie coś... wrrr...... Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 16:07 black-sandra napisała: > wrrr...... Meliske czy tłok? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 16:13 urko70 napisał: > Meliske czy tłok? Tłoki ruszją jutro z samego rańca ,a dzisiaj to se browarko strzelę o ! Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 16:33 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Meliske czy tłok? > > Tłoki ruszją jutro z samego rańca ,a dzisiaj to se browarko strzelę o! Każdy ma swoje sposoby na rozładowanie napięcia... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 17:06 urko70 napisał: > Każdy ma swoje sposoby na rozładowanie napięcia... Dokładnie , a ostatnio to mam wielkie naaapiecia Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 18:03 black-sandra napisała: > > Każdy ma swoje sposoby na rozładowanie napięcia... > > Dokładnie , a ostatnio to mam wielkie naaapiecia No to siup piwo raz, piwo dwa i trzy i ... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 18:10 urko70 napisał: > No to siup piwo raz, piwo dwa i trzy i ... Jakbyś mnie wyczuł Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 28.08.11, 22:51 black-sandra napisała: > Jakbyś mnie wyczuł Miło mi... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 28.08.11, 23:16 urko70 napisał: > Miło mi... Miło , że Ci miło i miło Cię widzieć again Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 28.08.11, 23:50 black-sandra napisała: > Miło , że Ci miło i miło Cię widzieć again To też było miłe Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 29.08.11, 00:01 urko70 napisał: > To też było miłe Nie przyzwyczajaj się za bardzo , niemiła też potrafie być Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 29.08.11, 13:33 black-sandra napisała: > Nie przyzwyczajaj się za bardzo , niemiła też potrafie być Nie strasz, nie strasz.... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 29.08.11, 17:24 urko70 napisał: > Nie strasz, nie strasz.... Bój się , bój się Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 08:45 black-sandra napisała: > Bój się , bój się Aaaaale kogo/czego? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 11:25 urko70 napisał: > Aaaaale kogo/czego? Nigdy nie wiadomo kiedy co i kto nas wystraszy Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 11:43 Aaaaa,to tutaj sobie golabeczki gruchaja,tak? A ja tak patrze patrze,niby wátek rosnie a nic nie widac... Zaufanie jest dobre,kontrola jest lepsza. Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 11:58 leziox napisał: > Aaaaa,to tutaj sobie golabeczki gruchaja,tak? Zazdrośnik! > A ja tak patrze patrze,niby wátek rosnie a nic nie widac... Bo trzeba wiedzieć gdzie patrzeć, żeby było widać co i gdzie rośnie. W tym przypadku lepije żeby to ona wiedziała. > Zaufanie jest dobre,kontrola jest lepsza. Wujaszek mawiał: "kontrola podstawą zaufania". Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:03 leziox napisał: > Aaaaa,to tutaj sobie golabeczki gruchaja,tak? Ty gołąbeczku mnie opuściłes więc pocieszam się przy innym > Zaufanie jest dobre,kontrola jest lepsza. Na zufaniu poprzestańmy , kontrola niestety nikomu na zdrowie nie wyszłą . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:05 black-sandra napisała: > Ty gołąbeczku mnie opuściłes więc pocieszam się przy innym Zosia samosia? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:08 urko70 napisał: > Zosia samosia? Samosia tak ale nie Zosia Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:43 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Zosia samosia? > > Samosia tak ale nie Zosia A kręgosłup jak giętki? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:16 urko70 napisał: > A kręgosłup jak giętki? A po co Ci to info ? Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:38 black-sandra napisała: > A po co Ci to info ? M.in. w celu ustalenia na ile umiesz być samosią. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:57 urko70 napisał: > M.in. w celu ustalenia na ile umiesz być samosią. Uwierz na słowo bez niepotrzebnych ustaleń . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 14:08 black-sandra napisała: > Uwierz na słowo bez niepotrzebnych ustaleń . Ale jeszcze to słowo nie padło... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 14:12 urko70 napisał: > Ale jeszcze to słowo nie padło... Nieważne , posil sie wyobraznia . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 14:29 black-sandra napisała: > Nieważne , posil sie wyobraznia . Mam sobie wyobrazić co byś napisała gdybyś napisała...? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 19:06 urko70 napisał: > Mam sobie wyobrazić co byś napisała gdybyś napisała...? Tak . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 21:01 black-sandra napisała: > Tak . OK. OSZ TY ROZPUSTNICO TY JEDNA.... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 21:28 urko70 napisał: > OK. > OSZ TY ROZPUSTNICO TY JEDNA.... Zezowata ta Twoja wyobraznia lekko . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 31.08.11, 08:41 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > OK. > > OSZ TY ROZPUSTNICO TY JEDNA.... > > Zezowata ta Twoja wyobraznia lekko Łee...., czyli nuda... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 31.08.11, 10:08 urko70 napisał: > Łee...., czyli nuda... > Zycie . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 31.08.11, 13:37 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Łee...., czyli nuda... > > > > Zycie . No ale żeby zawiało nudą zanim sie dogłębnie pozna.... Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 11:56 black-sandra napisała: > Nigdy nie wiadomo kiedy co i kto nas wystraszy Nas? Pamiętaj o zamknięciu drzwi i po problemie, ale znów jesli się tak o wszystkim pamięta to czy gra warta świeczki....? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:00 Nas - miałam na mysli ogół społeczeństwa , tak dla jasności Pamietliwa bywam często ale zdrza mi sie tez przez roztargnienie zapomnieć Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:08 black-sandra napisała: > Nas - miałam na mysli ogół społeczeństwa , tak dla jasności Tylko czemu sie tak czerwienisz.... ? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:09 urko70 napisał: > > Tylko czemu sie tak czerwienisz.... ? Obce mi są rumieńce już od dawna Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 12:42 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > > Tylko czemu sie tak czerwienisz.... ? > > Obce mi są rumieńce już od dawna Tia... i te wstydliwie spuszczone oczy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:17 urko70 napisał: > Tia... i te wstydliwie spuszczone oczy Moje spojrzenie jest zawsze głębokie , ze względu na moja krótkowzroczność Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:28 Sandra,tak tylko dla przypomnienia:opuscic mozna kogos z kim sie jest/bylo. W moim przypadku oraz twoim powyzsze nie ma zastosowania. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:34 leziox napisał: > Sandra,tak tylko dla przypomnienia:opuscic mozna kogos z kim sie jest/bylo. > W moim przypadku oraz twoim powyzsze nie ma zastosowania. Jak zwykle czepiasz się słówek ale juz przywykłam Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:39 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Tia... i te wstydliwie spuszczone oczy > > Moje spojrzenie jest zawsze głębokie Coś jeszcze....? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 13:59 urko70 napisał: > Coś jeszcze....? Tak . Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 14:11 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Coś jeszcze....? > > Tak . Dziwne skojarzenia Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 30.08.11, 14:14 urko70 napisał: > Dziwne skojarzenia zgadzam sie , bardzo dziwne . Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:16 E tam,ty tu Urko obrazasz godnosc starych alkoholikow/alkoholiczek. Sa tu tacy i takie co to wiedza jak smakuje whisky bez coli oraz koniak bez jakichkolwiek /tfu!/dodatkow. A chodzi o to ze tu na przestrzeni dziejow kazdy zagladajacy sie wkupywal flaszka. To nie forum kobieta albo inna mencizna,tam to nic nie wolno to i o wódce sie nie gada. Ty poza tym sie ogladaj na boki,bos samiec,a samców tu niedobór. Mozesz zostac zgwalcony tak szybko ze nawet tego nie zauwazysz. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:35 Lezio Ty nam tak nie strasz Urko bo gotów nam uciec . A Ty się Urko nie bój , my tutaj dbamy o naszych melyniarzy pci męskiej zobaczysz jak będzie miło jak sie moje koleżanki tutaj pokażą Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:36 leziox napisał: > E tam,ty tu Urko obrazasz godnosc starych alkoholikow/alkoholiczek. Czymże to niby? > Sa tu tacy i takie co to wiedza jak smakuje whisky bez coli oraz koniak bez ja > kichkolwiek /tfu!/dodatkow. Mam nadzieję, ja jednak pisałem do tej do której pisałem, a nie do wszystkich. > A chodzi o to ze tu na przestrzeni dziejow kazdy zagladajacy sie wkupywal flasz > ka. W takim razie... To moje ulubione > To nie forum kobieta albo inna mencizna,tam to nic nie wolno to i o wódce sie n > ie gada. Nie znam się na ograniczeniach. > Ty poza tym sie ogladaj na boki,bos samiec,a samców tu niedobór. > Mozesz zostac zgwalcony tak szybko ze nawet tego nie zauwazysz Przez dziesięć lat mnie nie zjadły (całego) to i teraz nie będzie łatwo Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:40 Nie lubie rozkladania bajek na atomy. Nie bierz wszystkiego az tak powaznie,bo to nie dom starców. Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 21:42 PS.A skoro od 10 lat tu jestes,to ciekaw bylbym,jaki nick nosiles wczesniej. Chyba ze masz cos do ukrycia. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:03 A mi sie wydaje ze Urko to lubi we wszystkim miec porzadek - taki poukladany typ faceta i na pewno nie rozrzuca skarpetek po całym mieszkaniu Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:06 Az do skarpetek to ty mu nie musisz tak od razu zagladac,cio? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:20 Wcale nie zagladam - tak mi po prostu podpowiada kobieca intuicja tylko Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:56 leziox napisał: > Az do skarpetek to ty mu nie musisz tak od razu zagladac,cio? Nie bądź zazdrosny.... Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:02 leziox napisał: > Hihihi!Wcale nie jestem.Wrecz przeciwnie. Nie ma co wypierać, lepiej od razu zaakceptuj. Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:55 black-sandra napisała: > A mi sie wydaje ze Urko to lubi we wszystkim miec porzadek - taki poukladany ty > p faceta i na pewno nie rozrzuca skarpetek po całym mieszkaniu Jak wszystko jest poukładane to można więcej Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:13 urko70 napisał: > Jak wszystko jest poukładane to można więcej Czyli zgadłam tak ? Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:14 black-sandra napisała: > Czyli zgadłam tak ? Też mi zgadywanie jak sie ma pod ręką intucośtam... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:16 urko70 napisał: > Też mi zgadywanie jak sie ma pod ręką intucośtam... eejjj nabijasz sie teraz ze mnie Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:25 black-sandra napisała: > eejjj nabijasz sie teraz ze mnie Jaaaaaaaaaaaaaaa? No co TY.... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 23:34 urko70 napisał: > > Jaaaaaaaaaaaaaaa? No co TY.... NO dobra to ja lecem juz spac musze przespac ten dzien pelen wrazen Dobrej nocki Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 08:56 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > > Jaaaaaaaaaaaaaaa? No co TY.... > > NO dobra to ja lecem I skrzydła poszły w ruch, aż tylko kurz piekielny się wzbił... > Dobrej nocki : Dzień dobry. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 10:18 urko70 napisał: > Dzień dobry. Noo , lepiej pózno niż wcale dobry , dobry Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 10.08.11, 22:48 leziox napisał: > PS.A skoro od 10 lat tu jestes,to ciekaw bylbym,jaki nick nosiles wczesniej. > Chyba ze masz cos do ukrycia. TU(?) ja napisałem, że TU? E, chyba nie ja. Odpowiedz Link
leziox Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 00:01 Nie napisales ze TU,ale napisales ze od 10 lat nie dajesz sie zjesc samicom.Wyszedlem z zalozenia ze TU oznacza fora gazety wyborczej i chyba sie nie myle,prawda? Odpowiedz Link
urko70 Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 08:58 leziox napisał: > Nie napisales ze TU,ale napisales ze od 10 lat nie dajesz sie zjesc samicom.Wys > zedlem z zalozenia ze TU oznacza fora gazety wyborczej i chyba sie nie myle,pra > wda? No skoro nie napisałem, że TU to mogłem mieć na myśli dowolne inne miejsce, w którym spędziłem ponad 10lat w otoczeniu pci przeciwnych. I tak też było. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czy gołe cycki 11.08.11, 10:19 urko70 napisał: > No skoro nie napisałem, że TU to mogłem mieć na myśli dowolne inne miejsce, w k > tórym spędziłem ponad 10lat w otoczeniu pci przeciwnych. I tak też było. > Ooo matko , to Ty w raju byłeś Odpowiedz Link