a74-7 04.07.17, 17:40 Z dedykacja dla tych ze stolecznego miasteczka Uc . Lingwisci sobie przetlumacza sami. Prosze odladac z glosnikami wlaczonymi i w pelnym obrazie. Prosze policzyc matki z dziecmi. Oczekujmy takiego ubogacenia. Hiszpania.Konec czerwca . D05 - "Hearted Spain" - Refugee crisis in EU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Open borders is our responsibilities ! 04.07.17, 17:55 Londynskie lewactwo zaprasza rowniez E06 - "Refugees are welcome here" - Refugee crisis in EU Odpowiedz Link
m.maska Re: Open borders is our responsibilities ! 04.07.17, 18:46 Sorry nie moge na to patrzec - juz dawno zdeklarowalam sie: jestem ksenofobem! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Open borders is our responsibilities ! 04.07.17, 19:05 U mnie dwa lata temu też potrząsano takimi napisami, dzisiaj nie ma już na takie akcje nawet paru ochotnikow. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Open borders is our responsibilities ! 04.07.17, 21:11 m.maska napisała: > Sorry nie moge na to patrzec - juz dawno zdeklarowalam sie: jestem ksenofobem! > Też nie mogę na to patrzeć... jak szarańcza Odpowiedz Link
a74-7 Re: Open borders is our responsibilities ! 04.07.17, 21:48 Fakt,Austria juz zablokowala swoja granice i odsyla ich back do Wloch SKY news wlasnie potwierdzilo Odpowiedz Link
a74-7 Re: Open borders is our responsibilities ! 04.07.17, 20:20 Niech no i Poolandia okaze "Świadectwo wiary, miłości( a zwlaszcza ) i mądrości Polaków" osobiscie nie mam nic przeciwko temu , na cudzych bledach nikt sie nie nauczy. Z dedykacja : cierp cialo, jakes chcialo Odpowiedz Link
leziox Re: Open borders is our responsibilities ! 04.07.17, 22:58 Najciekawsze jest to, że zapraszają tylko ci, którzy jeszcze nie zetknęli się z problemem że tak powiem, fizycznie. Ci, którzy się zetknęli, potrafią zmienić zdanie w jednej chwili. Albo po wyjściu ze szpitala lub z komendy policji. Również po obu tych rzeczach. Odpowiedz Link
m.maska Re: Open borders is our responsibilities ! 05.07.17, 12:08 Pilne ONZ OGŁOSIŁO SZWECJĘ STREFĄ WOJNY ! Lipiec 4, 2017 Szwecja rozszarpywana jest na strzępy przez muzułmańskich imigrantów i uchodźców. Policja błaga o pomoc i niedługo kraj będzie potrzebował zbrojnej interwencji z zewnątrz, żeby uniknąć humanitarnej katastrofy. Z raportu, który wyciekł do mediów wynika, że liczba stref bezprawia (zwanych „strefami no-go”) w Szwecji zwiększyła się do 61. To o 6 więcej niż zaledwie rok temu. Wzrost dotyczy nie tylko liczby, ale także powierzchni owych stref. Kilka dni temu szef policji Dan Eliasson przemawiając w szwedzkiej telewizji prosił (organizacje społeczne – przyp. red.): „Pomóżcie nam, pomóżcie!”, ostrzegając jednocześnie, że policja nie może już utrzymać spokoju i porządku i dlatego musi prosić wszystkie „pozytywne siły” w kraju o wsparcie. Ekspert ONZ ds. zdestabilizowanych obszarów i sytuacji kryzysowych, kawaler Orderu Serafinów (najwyższe odznaczenie w Szwecji) Johan Patrik Engellau, ostrzega: „Obawiam się, że to koniec dobrze zorganizowanej, porządnej i egalitarnej Szwecji, jaką znaliśmy dotychczas. Osobiście nie byłbym zaskoczony, gdyby wybuchła w niej wojna domowa w takiej czy innej formie. W niektórych miejscach prawdopodobnie już się ona zaczęła”. Państwo szwedzkie utraciło w wielu obszarach kontrolę na rzecz uzbrojonych, religijnych ugrupowań, które można określić mianem islamskich bojówek. Komisarz policji Lars Alversjo twierdzi: „W niektórych dzielnicach Sztokholmu panuje teraz bezprawie. (…) System prawny, podstawa każdego demokratycznego społeczeństwa, załamuje się”. Odpowiedz Link
m.maska Re: Open borders is our responsibilities ! 05.07.17, 12:10 No to po tym jak juz rozwala Szwecje, prezydenci polskich miast moga ich zaprosic do Polski... nie udalo sie rozwalic Polski PO, KOD-owi i ich przybudowkom - to moze jak przystalo na prawdziwa Targowice, sciagna posilki od sasiadow... Odpowiedz Link
leziox Re: Open borders is our responsibilities ! 05.07.17, 15:12 No nie wiem, tak prosto pewnie nie będzie. Tradycje walki z najazdem muzułmańskim posiadamy można powiedzieć odwieczne a i świnek na obronę narodu mamy sporo w oborach. Na początek proponuję na pierwszą linię frontu wystawić polityków którzy chcieliby nam takie co zrobić. Jasne że Makrela i Juncker, chociaż innej narodowości, tym bardziej się nadadzą do okopów. Chociaż Juncker pewnie i tak nic nie pojmie z sytuacji, otumaniony promilami. Tak czy siak, trza odczekać i monitorować sytuację. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Open borders is our responsibilities ! 05.07.17, 15:20 I cale lewactwo na mieso armatnie ;-D Odpowiedz Link
m.maska Re: Open borders is our responsibilities ! 05.07.17, 16:40 Widzialam, ze ponoc juz w Sopocie patroluja dzikie swinie ulice... widac wyczuly, ze tuz za woda cos sie dzieje trojmiasto.tv/Dziki-na-Armii-Krajowej-w-Sopocie-21283.html Odpowiedz Link
a74-7 Re: Open borders is our responsibilities ! 05.07.17, 15:23 I jeszcze zywy przekaz ze Szwecji, dzialo sie juz ponad rok temu ..... WELCOME TO ISLAMIC STOCKHOLM - HELL HOLE OF SWEDEN 1950's vs 2017's shocking! VIDEO A MUST No ja nie wiem czy chciala bym miec takie sceny dantejskie za bardzo drogim plotem na przyklad. Odpowiedz Link