06.08.17, 13:25
Takie moje przemyślenia. Żulik /zerro/ w Polsce był nikim - nomen omen był zerem. Był bezrobotnym żulikiem bo chociaż był na etacie to tylko na etacie a ja na parcha zapierdalałem w fabryce. Przyszła zawierucha i żulik pomyślał - pojadę na Zachód dadzą mi dom z basenem i kasiorkę jebać Polskę. I tak zrobił żulik zero. I teraz ten pierdolony żulik chce uczyć mnie demokracji big_grin żuliku jesteś ostatnim który może mnie pouczać bo nawet z Ulim mogę pogadać i się pokłócić ale z tobą nigdy śmieciu pierd....ny big_grin
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Żulik 06.08.17, 13:53
      Jaki etat? A hurtownie rzeczy używanych i odpadów nie każdemu szły.
      Czarku, nie szkoda Ci czasu na zajmowanie się NIKIM?
      • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 14:10
        Al ich trzeba mieć pod kontrolą bo są nieobliczalni. Dziś Cię opluwa jutro wsadzi Ci kosę w plecy. To jest nieobliczalne bydło. Dlaczego jestem tego pewien ? bo takie bladzie jak zero kapowali na mnie w fabryce - że rozprowadzam prasę że drukuję gazetkę zakładową że zbieram składki na Solidarność że chodzę na manifestację. Uważaj na parcha Al bo zero to gnida nieobliczalna.
        • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 14:28
          Gdyby taki szmaciarz pojawił się na warszawskiej Woli byłby zglanowany i goniony na kopach z dzielnicy. O ile w ogóle by przeżył bo co jak co ale na warszawskiej Woli tacy jak zero długo by nie pożyli. Minęło ponad 70 lat od Powstania a Wola wciąż pamięta niemieckie zbrodnie. A takie bladzie jak zero żądają zapomnienia. Ty qrwo szwabska jakim prawem tego żądasz ?!?!
          • al-szamanka Re: Żulik 06.08.17, 14:45
            Wszystko to wiemy.
            Ale najśmieszniejsze, że takie coś o sławie i karierze marzy.
            Spytaj go lepiej ile bazgrołów sprzedał big_grin big_grin big_grin
            Ha, NIC, od lat wszędzie tylko zapytaj o cenę. Gdyby nie kieszonkowe, to nawet na farby by nie miał.
            • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 15:50
              Wiesz Al osiem lat byłem w opozycji chodziłem na zadymy w fabryce rozprowadzałem prasę itd ale jak słucham takich jak zero którzy uciekli z Polski to krew mnie zalewa. Dlatego napisałem że wolałbym pogadać z Ulim niż z tym śmieciem. Chociaż z Ulissesem nie sądzę żebym pogadał. On za Niemcami i rządami monopartii /PO/ ja przeciw więc o czym gadać.
              • al-szamanka Re: Żulik 06.08.17, 16:01
                czarek_sz napisał:

> Wiesz Al osiem lat byłem w opozycji chodziłem na zadymy w fabryce rozprowadzałe
                > m prasę itd ale jak słucham takich jak zero którzy uciekli z Polski to krew mni
                > e zalewa. Dlatego napisałem że wolałbym pogadać z Ulim niż z tym śmieciem. Choc
                > iaż z Ulissesem nie sądzę żebym pogadał. On za Niemcami i rządami monopartii /P
                > O/ ja przeciw więc o czym gadać.

Nie tylko za Niemcami, także za donosicielstwem na własny kraj do Niemców.
                • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 16:30
                  Al takich jak Ty potrzeba w Polsce. Janeczka by Ci kompocik gotowała a może nawet do kociółka byście razem poszły ?myślę że by Ciebie przekonała. Ahoj Alunia wink
                  • al-szamanka Re: Żulik 06.08.17, 17:15
                    czarek_sz napisał:

> Al takich jak Ty potrzeba w Polsce. Janeczka by Ci kompocik gotowała a może naw
                    > et do kociółka byście razem poszły ?myślę że by Ciebie przekonała. Ahoj Alunia
                    > wink

Czarek, prawie dwie trzecie mojego życia spędziłam w Salzburgu... przywykłam i zostanę.
                    A w kościołkach często jestem, tyle że nie na mszach, bo chociaż bardzo wierząca, to jednak niereligijna. Mam tutaj taki jeden ulubiony, często zachodzę, gdy jest pusty i wtedy siedzę tam, wyciszam się, medytuję... i jest ok smile
    • a74-7 Re: Żulik 06.08.17, 17:50
      Nie chce mi sie zakladac osobnego watku, mam nadzieje ze czarek nie ma nic przeciwko jesli swoja prywate tu zalatwie wzgledem grubego burka ;-D
      No wiec ,big fat zero,przejde do rzeczy:
      w odpowiedzi na twoje insynuacje w jaki sposob przebiegala moja kariera w GB pragne przypomniec ,ze :
      primo : nigdy nie spotkalismy sie ,
      secundo : na jednym materacu nie przewracalismy sie, wiec nie fantazjuj na temat mojej "kariery"
      Dodam ze nigdy nie wyszlam za sugar daddy ani nie bylam biutyszyn big_grin
      tercio: moj "stary" jest ciut mlodszy ode mnie, co czyni go duzo mlodszym od ciebiesmile
      Pomysl z robieniem posh serdelka czy bratfursta jak wolisz zostawie wiec dla ciebie i twojej starej ,tudziez niech ci postawi loda przykladem pani Kopacz smile
    • a74-7 Re: Żulik 06.08.17, 18:34
      hahaha;-D trafilam w czule miejsce ,bo bez -zeMbne zero sieM odgryzlo big_grin
      Tak bardzo staram sie mowic twoim jezykiem ,drogie zero, ze sam sie zawstydziles i wypierasz tej slomy w butach,no coz,zdejmij jeszcze onuce,wuniajo big_grin
      • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 20:51
        A spoko nie mam nic przeciw. Takie gnidy jak zero trzeba glanować buciorami galantymi że tak powiem. Bo nie żeby skopać zasrańca to za mało nie odczuł by tego. Skopać ryj i przy kopaniu mówić - Tusk jest dobry i kochany jesteśmy w Unii Róża jest seksi a Polska to gnida pierdolona wink
        • a74-7 Re: Żulik 06.08.17, 22:11
          Czasami wystarczy kopnac zgrabna damska szpilka tam gdzie boli najbardziej ;-D
          Zawsze mozemy arcy- dzielka pejsbukowego malarzynki wziac na wokande ,hehesmilebig_grin
          • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 22:16
            Pozwać zasrańca to byłaby pieszczota dla gnoja. Miłego A.
          • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 22:23
            Jakbyś siedziała tyle czasu w czyjejś dupie, to w koncu też zaczełabyś się wiercić. big_grin Zafiksował się na maksa. Nie bluzgać, bo dzekuś nie lubi, swoją kÓlturę szerzy
            a weź ty spierdalaj owsiku i zajmij się sobą. Do buca prostego, jak dyszel, to trzeba pisać wprost, bo nie rozumie inaczej.
            • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 22:25
              big_grin
              • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 22:29
                czarek_sz napisał:

> big_grin

Co tam, Czaruś? wink wszystko gra i buczy? wink)
            • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 22:27
              I jeszcze jedno..
              moje komentarze zawierają to, co ja chcę żeby zawierały, zrozumiał?
              Manipulatorów, to sobie poszukaj wsród swoich znajomych, nie pisze, ja ty pod linijkę.. cieciu podwórkowy.
              • a74-7 Re: Żulik 06.08.17, 22:41
                rozumiem, ze to menda spod budki z piwem , ale spokojnie, nie musze przeklinac,
                on sam sie wypnie do zaaplikowania kopa ;-D
                • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 22:50
                  Jeszcze tego brakuje, żeby włazodup dyktował, co wolno, a co nie. Nie podoba się, to niech idzie mieszac farbeczki na następne obrazecki. Kopa, to juz takiego dostał, ze jeszcze długo bedzie sie szamotał wink))
                  • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 22:53
                    ..żeby mnie ktos wyprowadził z równowagi, to musi być mistrzem...smile
                    do tej pory udało się to tylko jednej osobie smile)
                    • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 23:01
                      Rudka wszystko gra i buczy i pulsuje i daje po garach. Wola rządzi wink
                      • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 23:04
                        czarek_sz napisał:

> Rudka wszystko gra i buczy i pulsuje i daje po garach. Wola rządzi wink

I szafa gra wink byle zdrówko dopisywało...reszta jakoś się ułoży wink)
    • a74-7 Re: Żulik 06.08.17, 23:00
      Zdzblo u sasiada , ale belki we wlasnym slepku nie widzi kolubryna , ktorej monsz kultura slowa nie grzeszy.
      Jakie to wybiorcze...
      • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 23:01
        Sorelcia przyleciała z odsieczą, ale własnego mężusia nie upomni, jak pierdoły wypisuje...
        • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 06:13
          rudka-a napisała:

> Sorelcia przyleciała z odsieczą, ale własnego mężusia nie upomni, jak pierdoły
          > wypisuje...

Eeee, ona już na tefauenie trollowała i pod innymi nickami sama sobie pisała pochlebstwa nazywając się aniołem.
          A pierdoł nie widzi, bo przyzwyczajona do nich na co dzień, gdyż to ich wspólny domowy żargon przecież. I tu słupek może być dumny - przynajmniej w pisaniu bzdur, pierdoł i obrzydliwości osiągnął prawdziwe mistrzostwo.
          • rudka-a Re: Żulik 07.08.17, 10:54
            al-szamanka napisała:
            > Eeee, ona już na tefauenie trollowała i pod innymi nickami sama sobie pisała po
            > chlebstwa nazywając się aniołem.
            > A pierdoł nie widzi, bo przyzwyczajona do nich na co dzień, gdyż to ich wspólny
            > domowy żargon przecież. I tu słupek może być dumny - przynajmniej w pisaniu bz
            > dur, pierdoł i obrzydliwości osiągnął prawdziwe mistrzostwo.

No, tak..rzeczywiście anielica. Kiedy poczuje dym zjawia się, jako anioł cnót wszelakich. Tylko pióra już spadły ze skrzydeł, rogi wyrosły, a zeruś nie kuma, że strofują go i ciągną za sznureczki hehe. Podpuszczają umiejętnie głupa, a ten sie cieszy. Przestanie być potrzebny w rozgrywkach, to go bez wazeliny usuną. Klakierska swołocz.
            • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 11:02
              rudka-a napisała:

> al-szamanka napisała:
              > > Eeee, ona już na tefauenie trollowała i pod innymi nickami sama sobie pis
              > ała po
              > > chlebstwa nazywając się aniołem.
              > > A pierdoł nie widzi, bo przyzwyczajona do nich na co dzień, gdyż to ich w
              > spólny
              > > domowy żargon przecież. I tu słupek może być dumny - przynajmniej w pisa
              > niu bz
              > > dur, pierdoł i obrzydliwości osiągnął prawdziwe mistrzostwo.
              >
              > No, tak..rzeczywiście anielica. Kiedy poczuje dym zjawia się, jako anioł cnót w
              > szelakich. Tylko pióra już spadły ze skrzydeł, rogi wyrosły, a zeruś nie kuma,
              > że strofują go i ciągną za sznureczki hehe. Podpuszczają umiejętnie głupa, a te
              > n sie cieszy.
              Przestanie być potrzebny w rozgrywkach, to go bez wazeliny usuną.
              > Klakierska swołocz.

Bo tak juz jest, ze podjudzonym cymbalom wydaje sie, ze dostaly szczytne zadanie ratowania swiata... pfuj, podwyrka big_grin
              • rudka-a Re: Żulik 07.08.17, 11:42
                > Bo tak juz jest, ze podjudzonym cymbalom wydaje sie, ze dostaly szczytne zadani
                > e ratowania swiata... pfuj, podwyrka big_grin

Tam już nie ma co ratować, spuscili ten 'sukces' achujowi i skrobią dno...
                • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 11:51
                  Myślałem że WU ma honor. Nie ma. Okazał się nikim. Gdyby miał honor i godność pokazał by Masce że ma twarz. Ale nie ma jej bo Masce nie podskoczy. Bo co by musiał ? musiałby się zniżyć i przeprosić Maskę za kubły pomyj które na Nią wylał. TY chamie myślisz że Maseczka by Ci nie wybaczyła Twoich podłości. Wybaczyłaby Ci tylko Ciebie nie stać o prośbę o łaskę i przeproszenie. Masko Ty to masz cierpliwość do gnoi podziwiam Cię za to.
                  • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 12:41
                    Zamilkł gad. Na Woli już by nie żył. Pozdro Maseczko i Al.
                  • m.maska Re: Żulik 07.08.17, 13:18
                    czarek_sz napisał:

> Myślałem że WU ma honor. Nie ma. Okazał się nikim. Gdyby miał honor i godność p
                    > okazał by Masce że ma twarz. Ale nie ma jej bo Masce nie podskoczy. Bo co by mu
                    > siał ? musiałby się zniżyć i przeprosić Maskę za kubły pomyj które na Nią wylał
                    > . TY chamie myślisz że Maseczka by Ci nie wybaczyła Twoich podłości. Wybaczyłab
                    > y Ci tylko Ciebie nie stać o prośbę o łaskę i przeproszenie. Masko Ty to masz c
                    > ierpliwość do gnoi podziwiam Cię za to.

Mylisz sie Czarek, nie wybaczylabym, nawet bym sie nad tym nie zastanawiala, z takim rynsztokiem mi nie po drodze - wiec zwisa mi i powiewa, cczzy mnie przeprosi cczy nie bo to tyle samo warte ile on sam... po prostu kreatura od ktorej sie normalny czlowiek izoluje, bo zaraze moglaby przyniesc.
                    • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 13:45
                      Wiem że byś mu wybaczyła bo Ty jesteś osobistością. Kiedyś myślałem że o Ty trolujesz /na Podwórku/ ale bardzo się pomyliłem za co Cię bardzo przepraszam. To tyle na razie bo głupio mi za to co kiedyś. Nie gniewaj się oki ? przepraszam.
                      • m.maska Re: Żulik 07.08.17, 14:02
                        Wyjasnilismy sobie to Czarek lata temu, nie ma o czym mowic wink
                        • m.maska Re: Żulik 07.08.17, 14:03
                          A o wybaczaniu mowy nie ma, z chamami nie chce miec nic do czynenia - lezace na ulicy psie g.... tez omijam wielkim lukiem - chyba, zeby mi je ktos wrzucil do mojego ogrodka.
                          • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 14:10
                            Masz rację. Nie ma wybaczenia bez zadośćuczynienia. Kij mu w dupę .Zorro przeproś a zyskasz wiele. Nie sądzę żeby było cię na to stać. Dlaczego ? bo jesteś jebanym chamem. Zgadłem qrwo ?
    • a74-7 Re: Żulik 06.08.17, 23:05
      hahaha, wyszedl wateczek sportowy,
      prezymy muskuly ;-D big_grin
      • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 23:08
        wink
        bo jak do kąta nie zagonisz, to sie będą tak peletać po podwyrku do nocy i szurać kapciami...
        • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 23:10
          Man United. Za nich umrę jak coś wink
          • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 23:12
            A co Ci tak spieszno na drugą strone? trzeba żyć, ile zapisane...
            wink
            • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 23:30
              Jak guru pierdoloty wypisywał o srońci, to sie nie bałaś Sorelciu, że ..zainfekujesz się...głupotą?
              wtedy nie, bo to zmascił mezuś, wiec prawda najprawdziwsza...
              kiedy geby czyjes malował i publikował w necie, to nie doradzałaś kumplowi, że to złe i tak sie nie robi...to było według ciebie z wysokiej półki...kultura, jak sie patrzy...
              zakłamana jesteś do bólu!
              • wscieklyuklad Re: Żulik 07.08.17, 07:05
                rudka-a napisała:

> Jak guru pierdoloty wypisywał o srońci, to sie nie bałaś Sorelciu, że ..zainfek
                > ujesz się...głupotą?
                > wtedy nie, bo to zmascił mezuś, wiec prawda najprawdziwsza...
                > kiedy geby czyjes malował i publikował w necie, to nie doradzałaś kumplowi, że
                > to złe i tak sie nie robi...to było według ciebie z wysokiej półki...kultura, j
                > ak sie patrzy...
                > zakłamana jesteś do bólu!

Ojejku, a przecież wczoraj słoneczko aż tak nie prażyło.
                No tak, najwidoczniej słoneczko nie było potrzebne, żeby pomieszać w galarecie.
                Aż się trzęsiemy, pod wpływem tego wytrysku intelektu na ekranie. Ścieramy go delikatnie chusteczką.
                Rozważamy jeszcze czy trzęsiemy się ze strachu, czy też ze śmiechu.
                A teraz paputek!
                • rudka-a Re: Żulik 07.08.17, 09:17
                  wscieklyuklad napisał:
                  > Ojejku, a przecież wczoraj słoneczko aż tak nie prażyło.
                  > No tak, najwidoczniej słoneczko nie było potrzebne, żeby pomieszać w galarecie.
                  > Aż się trzęsiemy, pod wpływem tego wytrysku intelektu na ekranie. Ścieramy go d
                  > elikatnie chusteczką.
                  > Rozważamy jeszcze czy trzęsiemy się ze strachu, czy też ze śmiechu.
                  > A teraz paputek!

No, ba! nikt nie przebije twojego wytrysku głupoty, kiedy zatracałeś się w pisaniu bajki, miszczu fantazji. Brodziłeś po kolana w tym, co wytrysnęło z chorej glacy. Chusteczką by tego nie zebrał. Ta obrzydliwa, lepka maź ciągnie sie za tobą, jak glut. Nie błysnąłeś, daj z siebie więcej..nie bądź taki sęp!
                  mozesz odejść!
                  • wscieklyuklad Re: Żulik 07.08.17, 09:41
                    rudka-a napisała:

> No, ba! nikt nie przebije twojego wytrysku głupoty, kiedy zatracałeś się w pisa
                    > niu bajki, miszczu fantazji. Brodziłeś po kolana w tym, co wytrysnęło z chorej
                    > glacy. Chusteczką by tego nie zebrał. Ta obrzydliwa, lepka maź ciągnie sie za t
                    > obą, jak glut. Nie błysnąłeś, daj z siebie więcej..nie bądź taki sęp!
                    > mozesz odejść!

No, tak jak myślałem, to nie słoneczko, tylko kolejny nieudany dzień, takaż nocka i stan galaretki z MÓŻEK.
                    Prawdę o tej jak piszesz bajce poznasz jak wszyscy pozostali oszczercy - po przeleceniu przez świetlisty tunel.
                    Będzie ci bardzo, bardzo głupio, ale to już nie mój problem.
                    Paputek bidulko!
                    I tak nie skumasz dalszej wymiany zdań. To mój ostatni wpis w tym temacie, bo i tak zaszcyciłem cię zbytnio uwagą.
                    Pociesz się, źe dzisiejszy dzień i nocka będą wreszcie odrobinkę lepsze.
                    Taka pozytywna myśl pomaga.
                    • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 10:02
                      A ty, slupku, co? Beton u podstawy skruszal i sie ruszyles?
                      Uciekaj pod wyrko, na wycieraczke - tam twoje miejsce wsrod kurzu i innych odpadow.
                      • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 10:11
                        al-szamanka napisała:

> A ty, slupku, co? Beton u podstawy skruszal i sie ruszyles?
                        > Uciekaj pod wyrko, na wycieraczke - tam twoje miejsce wsrod kurzu i innych odpa
                        > dow.

A jesli chodzi o swietlisty tunel... bylam tam juz raz i nie chcialam wracac, bo pieknie niewyobrazalnie. Ale wiedz, ze czeka tam zmutowany wirus eboli, wielki jak gora, ma stopy wielkosci stadionow i przydeptuje nimi takie insekty jak ty... az popuszczaja to i owo.
                    • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 10:07
                      WU, zawsze czytam i czytałem Ciebie z wielką uwagą bo masz ciekawe pióro i jeszcze jak pamiętam z dawnego Podwórka politycznie i nie tylko politycznie zawsze stałeś obok. Były draki, obelgi i rozpierduchy a Ciebie w tym nie było. Nie angażowałeś się nawet jak obrażano kobiety. Więc mam do Ciebie prośbę. Jeśli przychodzisz w gości to nie obrażaj a zwłaszcza kobiet oki ? wiem że jesteś fajnym gościem dlatego pozdro i miłego dnia smile
                      • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 10:28
                        czarek_sz napisał:

> WU, zawsze czytam i czytałem Ciebie z wielką uwagą bo masz ciekawe pióro i jesz
                        > cze jak pamiętam z dawnego Podwórka politycznie i nie tylko politycznie zawsze
                        > stałeś obok. Były draki, obelgi i rozpierduchy a Ciebie w tym nie było.
                        Nie ang
                        > ażowałeś się nawet jak obrażano kobiety. Więc mam do Ciebie prośbę. Jeśli przyc
                        > hodzisz w gości to nie obrażaj a zwłaszcza kobiet oki ? wiem że jesteś fajnym g
                        > ościem dlatego pozdro i miłego dnia smile

Mylisz sie, Czarek, on byl w tym zawsze i pod roznymi nickami trollowal jak szalony. Wszystkie obrzydliwe wpisy, obrazliwe slowa i jatrzenie to jego zasluga. Stylu nie zmienil, a pioro nie ciekawe, a powiem szczerze, mocno popieprzone, zdeformowane i ordynarne... bo on sam taki jest.
                        • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 10:36
                          Wiesz że teraz trochę kojarzę ? te robienie loda wiadomo przez kogo i przez kogo napisane. Zawsze zastanawiałem się że Ulisses jaki jest że obrażał mnie ale nie zniżyłby się do takich tekstów które spowodowały że odszedłem z forum /z Zuzką/ bo nie mogłem tego dłużej słuchać. Myślisz Al że to WU rozpieprzył Podwórko ? i co na to Ulisses.
                          • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 10:48
                            Tak na marginesie. Na warszawskiej Woli żulik to było pieszczotliwe określenie. Nazywaliśmy tak cwaniaczków którzy nie pracowali i zawsze mieli za co wypić i na przegryzkę też mieli. Mieliśmy taką niepisaną zasadę że się nie tykaliśmy chociaż bywało że były solówki ale tylko solówki, epizody. Także nazwanie WU żulikiem to chyba komplement jest wink
                          • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 10:58
                            czarek_sz napisał:

> Wiesz że teraz trochę kojarzę ? te robienie loda wiadomo przez kogo i przez kog
                            > o napisane. Zawsze zastanawiałem się że Ulisses jaki jest że obrażał mnie ale n
                            > ie zniżyłby się do takich tekstów które spowodowały że odszedłem z forum /z Zuz
                            > ką/ bo nie mogłem tego dłużej słuchać. Myślisz Al że to WU rozpieprzył Podwórko
                            > ? i co na to Ulisses.

On rozpieprzal wszystko na co trafil i dalej probuje.
                            Musial rozpieprzac, bo liczyl na to, ze niedobitki zasila jego Gombrowicza i nie bedzie potrzebowal pisac pod tyloma nickami, poza tym potrzebowal wiernych w swojej sekcie sw.sonieczki, by bili mu brawo i nazywali sorelke aniolem.
                            Maluczki slupek chcial sie dowarosciowac, a ze metody podle, to do dzisiaj tapla sie w blocie wzbogaconym przeterminowanymi lewatywami.
                            • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 11:05
                              Wiesz AL on pewnie nie wie że są ludzie którzy kierują się zasadami. Powiem może nie popularnie - jak Jarek. Nie skurwię się za żadne pieniądze bo taki jestem. Taki jest Jarek i taki ja jestem. Osiem lat w opozycji to była moja darmocha dla Polski to był tylko cień tego co dla Polski zrobili Powstańcy Warszawscy. A jestem dumny z tego że dołożyłem swoją cegiełkę pod tytułem POLSKA. Tyle Al.
                    • rudka-a Re: Żulik 07.08.17, 10:34
                      wscieklyuklad napisał:
                      > Prawdę o tej jak piszesz bajce poznasz jak wszyscy pozostali oszczercy - po prz
                      > eleceniu przez świetlisty tunel.
                      > Będzie ci bardzo, bardzo głupio, ale to już nie mój problem.

Niesamowite big_grin nie robi na mnie wrażenia twój sekciarski bełkot. Stworzyłeś tę bajkę, więc zanim zaczniesz znów nas nazywać oszczercami, daj nam dowód na istnienie sońci. Czego się nacpałeś, że znów wpadasz w dziwny amok. Tylko nie podsyłaj nam znów Karen z podrzuconymi przez was tekstami big_grin Oazo intelektu...wytryśnij w końcu 'prawdą', którą karmiłeś ludzi...
                      • a74-7 Re: Żulik 07.08.17, 11:11
                        rudka, przeciez to jedyny facet ktory sam sobie loda stawia w kazdym poscie prawie.
                        • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 11:27
                          Ja zawsze wszystko przedstawiam w kategoriach - bo na Woli to bo na Woli śmo. Przepraszam za to ale myślę że to co kiedyś na warszawskiej Woli to taka dzisiejsza Polska w pigułce. Tu kradną tam kradną tu chlają tam piją i kręci się ten nasz polski pierdolnik. Ale kręci się. Tu ktoś komuś da w ryja tam idzie demo ze sztandarami tam krzyczą jebać komunę to narodowcy oddają mocz na HGW smile Polska psia Jej kochana mać wink
                    • m.maska Re: Żulik 07.08.17, 11:39
                      wscieklyuklad napisał:

Napisalam ci, spierdalaj szmato z naszego forum.... ale biegusiem - wracaj pod klucz, za kratki, bydlo, tak zdaje sie okreslal was kiedys obecny koles, nalezy izolowac od ludzi...
            • czarek_sz Re: Żulik 06.08.17, 23:32
              Nie spieszę się spoko.
              • rudka-a Re: Żulik 06.08.17, 23:33
                To dobrze wink drugiej szansy nie będzie, wiec trzeba z życia wycisnąć to, co najlepsze smile)
                • a74-7 Re: Żulik 07.08.17, 10:56
                  nie ma to jak wejsc na forum podczas wytrysku wielebnego.
                  A fuuujjjjjj! ( za autorka spod wyrka)
                  big_grin
                  Znam jednego z forow , ktory pisze "barokiem ", ale z sensem pisze chlopak, a tu .....
                  litosci.........belkot,manipulacja,histeria i jeszcze raz belkot ;all in onesmile
                  kumacie?wink
                  • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 11:04
                    a74-7 napisał:

> nie ma to jak wejsc na forum podczas wytrysku wielebnego.
                    > A fuuujjjjjj! ( za autorka spod wyrka)
                    > big_grin
                    > Znam jednego z forow , ktory pisze "barokiem ", ale z sensem pisze chlopak, a
                    > tu .....
                    > litosci.........belkot,manipulacja,histeria i jeszcze raz belkot ;all in one:-
                    > )
                    > kumacie?wink

Zawsze tak bylo. Jedyne rozsadne, co napisal, to plagiaty.
                    • rudka-a Re: Żulik 07.08.17, 11:10
                      al-szamanka napisała:
                      > Zawsze tak bylo. Jedyne rozsadne, co napisal, to plagiaty

W tym temacie nie pojawił się..anioł. Milczał i postawił na przeczekanie.
                      Udawał, że..książki czyta big_grin
                      co za hipokryci...
                  • rudka-a Re: Żulik 07.08.17, 11:08
                    Prawie udało się zrobić z bajki o srońci legendę dla przyszłych pokoleń big_grin
                    tylko szlag trafił, jak ją Ptok rozpracował...
                    nigdy nie wystarczyło mi cierpliwości, zeby przebrnąć przez te brednie...
                    bezlitośnie obnazył 'zacięcie' aŁtora, obrzydliwe zapędy
                    czytając to, co stworzył guru, trzeba odejść od komputera, bo niedobrze sie robi...
                    tylko chory umysł potrafi takie 'cuda' stworzyć...
                    • al-szamanka Re: Żulik 07.08.17, 12:57
                      rudka-a napisała:

> Prawie udało się zrobić z bajki o srońci legendę dla przyszłych pokoleń big_grin
                      > tylko szlag trafił, jak ją Ptok rozpracował...
                      > nigdy nie wystarczyło mi cierpliwości, zeby przebrnąć przez te brednie...
                      > bezlitośnie obnazył 'zacięcie' aŁtora, obrzydliwe zapędy
                      > czytając to, co stworzył guru, trzeba odejść od komputera, bo niedobrze sie rob
                      > i...
                      > tylko chory umysł potrafi takie 'cuda' stworzyć...

Szczegolnie jak to ponoc wraz z Bogiem, jak rowny z rownym, trzymali umierajaca sonieczke za rece.
                      • rudka-a Re: Żulik 07.08.17, 18:10
                        Wściekły.....kretynki, to sobie poszukaj na swoim forum, w domu, w pracy, a ode mnie wara!!
                        i nie rozpędzaj się z tym pieszczotliwym nazewnictwem, bo nie pozostanę ci dłużna.
                        • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 18:49
                          A za tydzień rusza angielska. Będzie się działo. Polska liga zeszła na dno dna. Została tylko angielska i hiszpańska. Tam trzeszczą kości i nikt nie odpuszcza.
                          • czarek_sz Re: Żulik 07.08.17, 20:46
                            Eh Rudka chyba przykimała. Na fb mnie zablokowali. Cierpię ? nie ale wkurzony jestem bo nic nie zrobiłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka