ja-tekla 29.10.13, 06:36 co teklę dopadło? co u tekli się popsuło? co złosliwie tekli zycie uprzykrzyło? - oczy - zęby - ucho - żołądek <beczy> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: zagadka zdrowotna tekli 29.10.13, 06:59 > - oczy------7 kielichów > - zęby-----7 monet > - ucho-----6mieczy > - żołądek--Królowa Denarów Karty dość dobrze określają, wg mnie mechanizm który się w Tekli zepsuł. Skomentuje może potem bolejąca Tekla, ja nie mogę bo wiem czemu ona beczy Odpowiedz Link
nagietek123 Re: zagadka zdrowotna tekli 29.10.13, 07:54 Patrząc na karty poprzedniczki oraz moje, może zęby? szczególnie na mojej karcie dziewczyna chodzi i dotyka palcami policzka 1. Rydwan 2. 4 denary 3. Paź kielichów 4. 7 kijów Odpowiedz Link
kita32 Re: zagadka zdrowotna tekli 29.10.13, 11:45 1, 2. co? 3. do czego służy ten organ?- 6 Monet (-) Cesarzowa (-), Rycerz Kijów (-) Do tych kart najbardziej pasuje mi żołądek - Kije to ogień, spalanie, 6 Monet - dostarczanie ciału pokarmów. No ale zobaczymy Odpowiedz Link
ja-tekla odpowiedz 30.10.13, 06:45 tekli ucho się popsuło dzięki, wiedzmy szanowne, za wpisy! wszystkie macie rację, niestety.. bo wpierw ucho piekielnie bolało, potem jakims cudem i szczęka, a przez antybiotyk oaz nerwy to i żołądek strajkować zaczął, ufff... w rewanzu mogę chętnym po karcie cygańskiej wyciągnąć... w ramach nauki mojej nieporadnej... Odpowiedz Link
nagietek123 Re: odpowiedz 30.10.13, 07:43 To ja poproszę na finanse na 2014 Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz Odpowiedz Link
algaria Re: zagadka zdrowotna tekli 30.10.13, 12:35 Nie zdążyłam... Nie przeczytałam odpowiedzi i sięgnę po wahadełko - które lekko zaniedbałam, sprawdzę jaką bolączkę ma Tekla Wahadło wskazało Ucho - a teraz idę sprawdzić.. odpowiedź.. <po chwili> ... Jednak moje wahadełko się nie myliło Współczuje Teklo - ucho jest bardzo bolesne - tylko nie wkładaj sobie do niego waty bo to tylko namnaża bakterie - posmaruj z zewnątrz olejkiem rycynowym - a jak nie przejdzie to do lekarza koniecznie Odpowiedz Link
kita32 Re: zagadka zdrowotna tekli 31.10.13, 13:07 Współczuję, Teklo, mam nadzieję, że już jest lepiej... Odpowiedz Link