99venus 12.04.13, 20:18 ludzie!!!!!!!!!!!przecież to niemozliwe zeby być takim bezgranicznym idiotą jak szczeciński żulik kolejowy.dzisiaj przechodzi samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponte_aronte oprócz tego jest cwaniakiem 12.04.13, 20:28 wyrachowanym zimnym sukinsynem Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: oprócz tego jest cwaniakiem 12.04.13, 20:29 ja bym krótko powiedział:kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: oprócz tego jest cwaniakiem 12.04.13, 20:38 99venus napisał: > ja bym krótko powiedział:kanalia. i dobrze byś powiedział ,ale dobrze ta kanalia wyszkolona przez Goebbelsa. i ciemniactwo kupi ten słowotok a np. taka Sawa powie że to genialny osobnik jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Brudziński u Piaseckiego 12.04.13, 20:29 99venus napisał: > ludzie!!!!!!!!!!!przecież to niemozliwe zeby być takim bezgranicznym idiotą jak > szczeciński żulik kolejowy.dzisiaj przechodzi samego siebie. Mendoweszka, jak by ocenił specjalista Stefan N. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Brudziński u Piaseckiego 12.04.13, 20:53 Dlatego ma nowe nazwisko-Bredzinski. Joachim dla kumpli Achim. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Taki prowincjonalny partyjny młot z awansu 12.04.13, 21:18 x2468 napisał: > Dlatego ma nowe nazwisko-Bredzinski. Joachim dla kumpli Achim. A u starych worychów ksywa Jojo Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Taki prowincjonalny partyjny młot z awansu 12.04.13, 23:40 Nie u worychów lecz swołoczy i żulików. Bo to był mały żulik. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Cyngiel kagiebistów,Konrad Piasecki,zakłamany 12.04.13, 23:34 99venus napisał: ludzie!!!!!!!!!!! ---> ... pseudo dziennikarz, już się nie kryje ze swoimi bolszewickimi poglądami! Kiedyś udawał obiektywnego, by oszukać widzów i później nimi manipulować. Ale tylko lemingi się łapią na jego socjotechniczne chwyty. Odpowiedz Link Zgłoś
piq o, nasza ciocia z GRU się ujawniła... 13.04.13, 01:14 ...z całym swoim ruskim zespołem poalkoholowym. A kysz, tawariszcz, idźcie do kamandira, bo kamandir wzywa, gdyż chce się "zrelaksować". Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Cyngiel kagiebistów,Konrad Piasecki,zakłamany 13.04.13, 10:44 paranormalny,twojego idola,żulika kolejowego oceniają negatywnie więc postanowiłeś zabrać głos? co cię tak zabolało?tepota umysłowa Brudzińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Dobrze, że ty sie nie łapiesz ... 13.04.13, 12:12 1normalnyczlo.w.i.e.k napisał: > 99venus napisał: ludzie!!!!!!!!!!! > > ---> ... pseudo dziennikarz, już się nie kryje ze swoimi bolszewickimi pogl > ądami! > Kiedyś udawał obiektywnego, by oszukać widzów i później nimi manipulować. Ale t > ylko lemingi się łapią na jego socjotechniczne chwyty. > ... za głupi jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
jac35_35 Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 01:24 A ile nakłamał na przykład w kwestii tego rozbitego szybowca:Tekst linka. Wysłałem mu to na twittera, ale nie podejrzewam,że sprostuje. Poza tym nie odpowiadał na pytania, tylko wygłaszał swoje bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 08:59 Ten Jojo ,to czarna rozpacz...sekta smoleńska,to przeciwnicy Macierewicza:-))) Kompletnie mu odbiło.Jak ulał pasuje do swoich wyborców... Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 10:49 Brudziński musi mieć ujemny IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek62.0 Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 11:52 dzien dobry, Takze to ogladalem . NIGDY WIECEJ ! . Po co mi to bylo ? Nocne koszmary i nieprzespana noc :( Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 11:56 mozliwe a nawet normalne Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 21:51 Podobno Piasecki spokojnie zrobił z politologa nic.Ciekawe za jakie wynagrodzenie Jojo się tak świni? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa02 Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 22:32 x2468 napisał: > Podobno Piasecki spokojnie zrobił z politologa nic.Ciekawe za jakie wynagrodzen > ie Jojo się tak świni? Nie wiem, nie dotrwałam do końca. Po którymś z jego świńskich monologów przełączyłam gdyż widok bandyckiej mordy mdlił mnie bardzo. I oprócz tego to szambo co mu z mordy bandyckiej siem wylewało. Nie zdzierżyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Brudziński u Piaseckiego 13.04.13, 22:51 Częste monologi Achima Bredzinskiego, Hofmana i Kur...skiego u Olejnik w Zetce są powodem dla którego przestałem tam zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
podmiot_faktu Brudziński u Piaseckiego poległ sromotnie. 13.04.13, 22:41 Motał się jak glizda w marynacie. Odpowiedz Link Zgłoś