m.maska Re: afery PiS... 11.05.26, 14:33 No i co dalej? gdzie wynik komisji sledczej w sprawie mitycznych wiz? poza tym, ze cala wierchuszka skasowala za udzial w tym przedstawieniu kase to jakos zadnych aktow oskarzenia nie ma... podatniku zaplaciles... Gdzie wynik komisji sledczej w sprawie pegasusa? - kilkanascie osob wzielo kase, twoja kase durny polski wyborco Pedofilii Obywatelskiej a wynikow brak... kto siedzi? kto ma akt oskarzenia? wsadzili ksiedza i dwie urzedniczki i musieli ich wypuscic po tym jak sie nad nimi poznecali - wyborco Pedofilii Obywatelskiej moze jeszcze masz robote, bo ci nie zwolnili z korpo, moze jeszcze spokojnie splacasz kredyty za samochod, za mieszkanie, posiadanie ktorego podnosi twoja samoocene, nalezysz do tuskowej inteligencji, obok Jachiry, Zielinskiej,, Hennig-Kloski, Kierwinskiego, Zurka i innych podobnych inteligentow... badz dumny i nos glowe wysoko - jak dlugo mozesz, przeciez miec kredyt to takie piekne. Odpowiedz Link
m.maska Re: afery PiS... 11.05.26, 14:36 Chyba jestem jednak w pewien sposob uposledzona, ja po prostu nie wiem co to znaczy miec kredyt, nie potrafie sie wczuc w odczucia kogos kto takiego "zaszczytu" dostapil - pech. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: afery PiS... 11.05.26, 20:34 Wszystkie te afery PiS to fejki dla naiwnych! Komisje śledcze to teatr od debili dla debili! Cyrkowe komisje śledcze, które jeszcze nigdy nic nie ustaliły! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: afery PiS... 11.05.26, 20:14 Hahaha....jak mówił "TW Alek" Tusk jest rydy i mściwy, i kazdy kto mu się narazi szybko się o tym przekonuje. A ten głupek Śliz nie zauważył ,że Tusk im rozwalił partię teraz dobiera się do dupy klaunowi Hołowni? Odpowiedz Link