a74-7 26.08.17, 17:04 Zapraszam na blog, Wielka Brytania okiem brytyjki z polskimi korzeniami... Spokoj, harmonia, ujmujaco prosty przekaz....wystarczy wyjsc na spacer i rozejrzec sie dookola... Kogo zainteresuje- milego ogladania restlessjo.me/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Peace and harmony 26.08.17, 18:02 A to nie Ty, ale ona mówiła, że TY, to Ty bo coś się jej tam pozajączkowało... chyba była już szarpanina kto jest kto ) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Peace and harmony 26.08.17, 18:36 Fakt, to nie ja.To Mrs Joanna Bradley. Kiedys fascynowal mnie rambling,za kazdym rogiem" czailo "sie cos ciekawego ,nawet w mokry ponury dzien Kogucik,czy nie widzisz nic wiecej na tym blogu ,tylko zdjecia do poprawki ? Hmmm, a juz chcialam cie na wyzsza grzede posadzic ;-D Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Peace and harmony 26.08.17, 18:40 nie do poprawki kurde, tylko kilka z nich fantastycznie nadaje się do HDR. Są ostre, mają świetne kolory i doskonały kadr ! ej, no nie zdążyłem nic innego popaczyć, bo mi się fotki spodobały ! ja się na wyższe grzędy nie pcham. Im wyżej kto siedzi, tym boleśniej spada ! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Peace and harmony 26.08.17, 18:57 A to pardą !( juz chcialam bronic wlasna piersia ) Pisz do pani Jo ,pewnie sie dogadacie Odpowiedz Link
a74-7 Re: Peace and harmony 26.08.17, 19:15 Czowieku, ja (prawie) naga na forum ??? W przenosni i doslownie?...to nie Ja . Za to na blogu blogi spokoj -w zgodzie z natura Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Peace and harmony 26.08.17, 19:47 gołe foty tam są ?? no to czas mi na geriavit, skoro nie zauważyłem, tylko w ruiny poszedłem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Peace and harmony 26.08.17, 19:32 a74-7 napisał: > Zapraszam na blog, > Wielka Brytania okiem brytyjki z polskimi korzeniami... > Spokoj, harmonia, ujmujaco prosty przekaz....wystarczy wyjsc na spacer i rozejr > zec sie dookola... > Kogo zainteresuje- milego ogladania > restlessjo.me/ Świetne foty, cudowny klimat... no i narobiła mi apetytu. Oj tak, wystarczy wyjść na spacer i się rozejrzeć. Robię to często tu u mnie, ale nie pstrykam zdjątek, bo szkoda mi na nie czasu, wolę się wtapiać w oglądane. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Peace and harmony 26.08.17, 19:49 ps. szkoda że nie cykasz. Chyba widoki tam są niezłe. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Peace and harmony 26.08.17, 20:09 Oj tak, widoki są super, parę fotek pokazywałam. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Peace and harmony 26.08.17, 20:11 dawaj więcej ja się nigdzie nie wybieram, to pobawię się cudzymi widokami Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Peace and harmony 26.08.17, 20:24 al-szamanka napisała: > Oj tak, widoki są super, parę fotek pokazywałam. O, takie chociażby: Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Peace and harmony 26.08.17, 20:32 ale małe niby rozmiar nie ma znaczenia, ale do zabawy potrzebuję pełnego rozmiaru Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Peace and harmony 26.08.17, 20:41 Ja tam na fotografowaniu kompletnie się nie znam. Robię na automaticu moim małym canonkiem, czyli jak tu się mówi: idiotensicher. Większych aspiracji nie mam, gdy mam czas to wolę pisać. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Peace and harmony 26.08.17, 20:46 yhy. Ale jak tu wstawiasz, zmniejszasz rozmiar - canonek ma co najmniej kilka jak nie kilkanaście mpix - wstawione tutaj maleją do 0,5 mpix Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Peace and harmony 26.08.17, 22:03 kogucik.2872 napisał: > yhy. Ale jak tu wstawiasz, zmniejszasz rozmiar - canonek ma co najmniej kilka j > ak nie kilkanaście mpix - wstawione tutaj maleją do 0,5 mpix > mpix... a co to jest? Tak właśnie się znam Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Peace and harmony 26.08.17, 22:39 megapixele - każdy aparacik ma podaną tą wartość. W skrócie - mpixy oznaczają dokładność szczegółów fotki. Im mniej mpix tym fotka mniej dokładna. Zapisałem fotkę, którą wstawiłaś u mnie w kompie. Wyszło 640 x 480 pixeli. Czyli wstawiałaś pewnie przez tinypic lub inny program, zmniejszający foty w celu wstawienia na stronę, lub wysyłki mailem. Canonek ma co najmniej 10 x tyle pixeli. Odpowiedz Link
m.maska Re: Peace and harmony 26.08.17, 20:37 Super foty, super miejsca a ile kfiotkow - starczyloby na kilka kalendarzy, jesli mialaby parcie na szklo ups... na sukces. Ale tak po prostu, ciekawe ujecia i nie tylko Wielka Brytania, odkrylam tam i... Portugalie Odpowiedz Link