ja22ek 03.11.05, 11:42 Dla tyh codo prafdziwyh kozmo niemajom dostempó: wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=4890 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portoo Re: Kozmo s plastikó 03.11.05, 16:30 Panofje! Ńe kómą tylko dla jakih szyskih poczep takom lalke śę kópóje? Ivąka Odpowiedz Link
wave32 Re: Kozmo s plastikó 03.11.05, 17:39 Morzna napshykuat posadzidź na masce aóta f harakteże osdoby - jak ktoź bieże ślóp, albo efentóualńie pofżócadź do basenó i óstafić kilka f ogrodzie f czasie baló rosbierańcóf (a my pshebieramy siem f shlavroczeg i ódajemy Chefnera). Zreshtom skond ja moge fiedzieć? Nieh myslom Ć, co nie majom dostempó, jag suóshńie na pisau Ja22eg. Pjona Odpowiedz Link
portoo Re: Kozmo s plastikó 03.11.05, 19:48 A tag f ogrutq moszna by postafidź zamjas krasnali? Ivąka Odpowiedz Link
okrent9 Re: Kozmo s plastikó 03.11.05, 20:07 a ja to zafshe kciauą zobatshydź jag vyglonda żdótshna guova ze fkrencanymi zenbami co jom dętyźci órzyvajom veÓSA irzby śenautshydź jag vjerdzidźve zembah dźóry i jag te zemby vyryvadź.Ale bym kćaua zobatshydź na vuasne otshy i dotknondź a ńę na obrasq.Takih zembuff jag śe yoosh povjerći to potę morzna ih otkreńdzidź i obejżedź czy śem dobże povjerciuo.Cól,ńe? Odpowiedz Link
portoo Re: wersja menzka:) 04.11.05, 12:34 No dobra, toja pjersza: brakóje mó tylko rurzofego kądoma Ivąka Odpowiedz Link
wave32 Re: wersja menzka:) 04.11.05, 17:30 Misiefydaje irz brakóje mó tatuarzuf. Morze jezdę irygantę, ale co to jezd kądą, ja siem zapytovyvóję, gdyrz ńie fię. Odpowiedz Link
umfana Re: wersja menzka:) 04.11.05, 17:53 A ja nie widzem koldzyka na czóbku peniza (( i toma bydź misiadzeg??? nonie! Odpowiedz Link
aga_piet Re: wersja menzka:) 04.11.05, 18:09 Tylko Unfi nieprubuj jego pszekówać!!! Kiedyś pszekółam (niestety mjałam tańszą wersje, spszedawali pszy wejściu na plarze - takie dmóchane keny) i uszło zniego rzycie!!! Ito nietylko ztego penisu ale scałego kenu!!! Odpowiedz Link
aga_piet Re: wersja menzka:) 04.11.05, 23:33 To taki hyba wjelki ptak? Wejwi, ja tam sie nieznam ale morze lepjej sie nie pszyznawaj to tej niewjedzy o wjelkim ptaku, bo to morze sie odwrucić pszeciwko tobje. Jes nawet taka pjosęka o tym kądąnu po chiszpańsku albo innym peruwjańsku, nie wję dokładnie bo dość wjeśniacka. Odpowiedz Link
okrent9 Re: wersja menzka:) 04.11.05, 23:47 hyba mash agó na myźli tom vjeśńackom pjosęke o tym irz kondon pasau?slyshauą kjedyź na ólicy ale ńę vję co ą pasau.No ale na pevno ńe bólterjera ani ńe pjezga bes dahó-znatshy śe z gufkom jag orhireja.. tshyli vjeśńaaactfo. Odpowiedz Link
wave32 Re: wersja menzka:) 04.11.05, 23:52 Tojato zną! Ale to spievau Bófet (s Vańki-stańki). Lećiauo tag: "Najlepshe pivo to lerzjski fóll, gól, gól, gól" Teras by to ńie psheshuo - katakómbo - reklama Ale ta ńie pada suovo: "kądą"! Odpowiedz Link
aga_piet Re: wersja menzka:) 05.11.05, 00:06 Tonieta pjosęka! Ta o kądąnu jest po innym języku, toć pisze irz po perówjańsku lup argętyjsku! I tam była taka trąpka. O kądąnie, napewno! O! U gury, na baneże chodzi taki strąpką tututu! ale jest ubrany. Wjęc niewidać tego wjelkiego ptaka. ((((((( Odpowiedz Link
wave32 Re: wersja menzka:) 05.11.05, 00:23 Ta, ta - tylko po polskimó Zną jeshcze poamerykąskó - śpiewau jom nie jagi Sajmąigarfókęl. Aaaaaaaaaaaa, se pshypomńiauę! O kądąńie śpievau jeshcze Kaczmareg: "Zarófno lama jag i kądą s diabolicznom ptasiom mordom..." Mash racjem, kądą to ptag! To jush ńie fię, dlaczego Ivąka pishe, irz brakóje (temó na zdjeńćió) kądąna Pocomó ptag f fańie???? Odpowiedz Link
okrent9 Re: wersja menzka:) 05.11.05, 01:05 no ńevjęńevję Łejwi- po tzo mó ptag ve vańńe?a psheprashą a katshka to ńeptag? a vuaźńe irz typovo vannovy ptag! Odpowiedz Link
wave32 Re: wersja menzka:) 05.11.05, 21:48 T óvarzaj Okrętko! Kadżka jezd obedzńie ptakię pauacofym, albo belvederskim Odpowiedz Link
okrent9 Re: wersja menzka:) 05.11.05, 22:11 no ńestraż mńe Łejwi bo ja ogulńe to za ptagamy ńepshepadą a mi śe teras pshypąło irz yess yeshcze taka inena odmńana katsheg oprutsh tyh pauacovyh oras breveredelskih a mńanoviće katshki som tesh takje żpitalne ńe? śe voua -siostro katshke? no i śe boye rzeby mi ve pońedziaueg katshky ńe poduorzyli jag yoosh pujde vyhatshadź tego hirórka :\ Odpowiedz Link
wave32 Re: wersja menzka:) 05.11.05, 22:48 Iztńieje jeshcze kadżka dzieńikarska, ale ńie fię czym siem ona harakteryzóje. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: wersja menzka:) 07.11.05, 12:49 orass tesz: "Zuóota Kadrzka" - ptaq pod Zienny; "Kadrzka Dziva Czka" - co sie zostaóya Dzivonom Kaddrzkom; "Kadrzka dan" - leźna kadrzka s ogonkjem Odpowiedz Link
portoo Re: wersja menzka:) 05.11.05, 22:14 To jag ja teras napisze rze do katshki moge naśikadź tesz, to co se mnom beńdzje? Ivąka Pies A kądą to ja tag dokuadńe to ńe fię coto jes, alę kjedyś taki goś kópovau f kjosku i sapamjętauą. No ja to oszyfiśće prase kobjecom brauą. Odpowiedz Link
ja22ek Re: wersja menzka:) 07.11.05, 15:56 Rzadna dżefczyna tego nieporószyła wjenc spewnoł takołniesmńaościoł powję irz brakóje temó Kenó organó seksłalnego, znaczy jenzyka. Odpowiedz Link
portoo Re: wersja menzka:) 07.11.05, 18:28 Jag tag pomyśledź, a sdarza śę, to suofo kądą ma fjencei snatsheń.Rufńesz f poesji Midzkjefitsha: S kądąna taka blada mauo je bjedatshka morze zje banana Odpowiedz Link
fiosna Re: Kozmo s plastikó 07.11.05, 14:59 do Agi "f kfesti zeszuego pofietrza s kena na plarzy" Agó takiegi kena moszna dac do wólka nizacji i napompujo do normalnyh rozmiaruf, bendzie jak nowy, nie martf sie jósz ja safsze tak robie Odpowiedz Link
wave32 Zairygowany fpisę Mamóńia, oras Okretki... 08.11.05, 22:26 ...postafiuę vondka o kadzkah, tó jezd: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=31662794 Odpowiedz Link