Dodaj do ulubionych

szpieg z Plewisk

19.09.17, 19:45
Czy wiecie, że mamy szpiega?
Ciągle mnie śledzi, nie wytrzymuje psychicznie jeżeli nie przeczyta czegoś, co zamieściłam ta chora z nienawiści osoba.
Uzależnienie, zazdrość.
Szczególnie wątek o butach nie przypadł szpiegowi do gustu, jak doniosła mi zaufana osoba big_grin

Dlatego naści, szpiegu, następny bucik:

https://fs5.directupload.net/images/170919/gjn85jsf.jpg
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: szpieg z Plewisk 19.09.17, 20:23
      Zazdrosc jest zawsze efektem powaznych kompleksow... nikiedy prowadzic moze do ciezkiej zoltaczki uncertain
      • m.maska Re: szpieg z Plewisk 19.09.17, 20:28
        i co buciki szpiega uwieraja? moglabys dac kopa na przyklad...
        • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 19.09.17, 20:50
          A ja zauwazylam ,ilekroc pokaze sie ciekawsze zdjecie eleganckiej kobiety ,
          z drugiej strony plotu Kargule podnosza larum ,nawet przy blogowym zdjeciu Susan -
          bylo natychmiastowe sprawdzanie czy to napewno nie ja big_grin big_grin ,Nie ja- uspokoily sie troche ,hehehe.
          Ladne zdjecie Maski widziane meskim okiem wink tez: biust zbyt kuszacy( hehe starego zonatego dziadka)jakies zwidy lodow w biuscie, litosci,no jak tu nie wyprostowac fantastybig_grin
          Al tez nie moze pokazac zdjecia z noga na szyi, hehe sami swojej nozki na szyjke sobie nie zaloza ,jak zaloza to straz pozarna bedzie musiala ratowac z tej petli ;-D Ale pokaz gimnastyczny to seksualna prowokacja,hehehe znowu stare dziadki z wybujala wyobraznia big_grin
          drugie wachluje armatka na forum pod czujnym okiem(chyba nie pomylilam sie okreslajac ja slowem (infantylna) zonki,big_grin big_grin big_grin

No coz mozna dodac ? Nie zazdraszczam takich inteligIentnych i "kochajacych" mezow smile
          • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 19.09.17, 21:04
            a74-7 napisał:

> A ja zauwazylam ,ilekroc pokaze sie ciekawsze zdjecie eleganckiej kobiety ,
            > z drugiej strony plotu Kargule podnosza larum ,nawet przy blogowym zdjeciu Susa
            > n -
            > bylo natychmiastowe sprawdzanie czy to napewno nie ja big_grin big_grin ,Nie ja- uspokoi
            > ly sie troche ,hehehe.
            > Ladne zdjecie Maski widziane meskim okiem wink tez: biust zbyt kuszacy( hehe sta
            > rego zonatego dziadka)jakies zwidy lodow w biuscie, litosci,no jak tu nie wypr
            > ostowac fantastybig_grin
            > Al tez nie moze pokazac zdjecia z noga na szyi, hehe sami swojej nozki na szy
            > jke sobie nie zaloza ,jak zaloza to straz pozarna bedzie musiala ratowac z tej
            > petli ;-D Ale pokaz gimnastyczny to seksualna prowokacja,hehehe znowu stare dzi
            > adki z wybujala wyobraznia big_grin
            > drugie wachluje armatka na forum pod czujnym okiem(chyba nie pomylilam sie ok
            > reslajac ja slowem (infantylna) zonki,big_grin big_grin big_grin
            >
            > No coz mozna dodac ? Nie zazdraszczam takich inteligIentnych i "kochajacych"
            > mezow smile

Dokładnie to samo ma szpieg z Plewiska big_grin
            Nawet moje buty doprowadzają toto do kompletnej wścieklicy.
            Żałosne to takie, biedne, zakompleksione i dusi się z nienawiści. A po co?
            Nienawiść szpeci, odbiera rozum... po co się toto katuje, z uporem maniaka czytając wszystko co piszę big_grin
      • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 19.09.17, 20:36
        m.maska napisała:

> Zazdrosc jest zawsze efektem powaznych kompleksow...

tak, tak właśnie jest w tym przypadku

>niekiedy prowadzic moze do ciezkiej zoltaczki uncertain

nawet nikczemnemu szpiegowi tego nie życzę, niech dalej knuje w zdrowiu smile
        • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 19.09.17, 21:40
          Ze" szpieguje" szuka podglada , wiem nie od dzis big_grin
          Mi to loto.Na zadupiu nudno.
          Ale antygwaltki mnie ciut ubawilysmile
          Na "zachodzie "nosi sie wlasnie takie podkolanoweczki do bucikow, a nie zgrzebne grube skarpety, nie te klimaty, tu nie zapaca sie nozeksmileSkarpeteczki tylko do adidaskowsmileTaki zwyczaj.
          Znaczy jak una zalozy antygwaltki - kochajacy monsz patykiem jej nie dotknie?????No,no, uczymy siem caly czas.
          • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 04:53
            a74-7 napisał:

> Ze" szpieguje" szuka podglada , wiem nie od dzis big_grin
            > Mi to loto.Na zadupiu nudno.
            > Ale antygwaltki mnie ciut ubawilysmile
            > Na "zachodzie "nosi sie wlasnie takie podkolanoweczki do bucikow, a nie zgrzebn
            > e grube skarpety, nie te klimaty, tu nie zapaca sie nozeksmileSkarpeteczki tylko
            > do adidaskowsmileTaki zwyczaj.
            > Znaczy jak una zalozy antygwaltki - kochajacy monsz patykiem jej nie dotknie???
            > ??No,no, uczymy siem caly czas.

Jeżeli takie rady daje to wie z doświadczenia, dlatego bez podkolanóweczek... zawsze gotowa.
        • m.maska Re: szpieg z Plewisk 19.09.17, 22:52
          Dlaczego mi sie juz samo haslo "Plewiska" zle kojarzy, jakies takie brzmienie, cos od plewow... jak widac w odpowiednim miejscu sie szpicel pojawil...
          • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 04:55
            m.maska napisała:

> Dlaczego mi sie juz samo haslo "Plewiska" zle kojarzy, jakies takie brzmienie,
            > cos od plewow... jak widac w odpowiednim miejscu sie szpicel pojawil...

Mnie też źle się kojarzy - plewy to jakby nie było odpad.
    • super.halusia Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 06:49
      Al,chciałabym mieć takie cichobiegi podobają mi sięsmile
      • rena-ta49 Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 09:20
        Też będę musiała do takich cichobiegów przyzwyczaić.
        Buta na obcasie szybko nie włożęsad
    • rena-ta49 Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 09:25
      al-szamanka napisała:

> Czy wiecie, że mamy szpiega?
      > Ciągle mnie śledzi, nie wytrzymuje psychicznie jeżeli nie przeczyta czegoś, co
      > zamieściłam ta chora z nienawiści osoba.
      > Uzależnienie, zazdrość.
      > Szczególnie wątek o butach nie przypadł szpiegowi do gustu, jak doniosła mi zau
      > fana osoba big_grin
      >
      > Dlatego naści, szpiegu, następny bucik:
      >
      > https://fs5.directupload.net/images/170919/gjn85jsf.jpg
      >
      >
      >
      >

To pewnie Szpieg z krainy deszczowcow...karrrambasmilesmile
      • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 11:10
        https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_69GeZ1vuFWzquiIwO6TUwYhVYAxUBmw1,wat.jpg?author=Sproket20&auth=1e0f722689a1c2849a9dcaa947679639
        Z Karramba kojarzy mi sie ta pani big_grin
    • m.maska Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 17:49
      Kompleksy, zazdrosc, zawisc zmusza niektore totalne idiotki do scigania i szpiclowania, ta z Plewow nie rozni sie tu w niczym znanych nam juz typow.... nic sie tu nie zmieni - bo wlasnego cienia nie przeskoczy.
      To ludzie bez ambicji, bez charakteru, bez zasad.
      • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 18:59
        Właśnie mój zaufany człowiek doniósł mi, że plewa-szpieg wie o tym wątku big_grin
        • m.maska Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 19:13
          al-szamanka napisała:

> Właśnie mój zaufany człowiek doniósł mi, że plewa-szpieg wie o tym wątku big_grin
          >
          >

No to prosit... smile
          • super.halusia Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 19:38
            To na to wszystko,AL pokazuj całą kolekcję swoich cichobiegówsmile
            Lubię oglądaćsmile
            • m.maska Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 19:42
              ups... mam jeszcze jedne kozaczki tutaj - ale na razie nie bylo okazji, moze jutro smile
              • super.halusia Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 20:01
                Czekam z niecierpliwościąsmile
    • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 20:09
      https://kaleidoscope.scene7.com/is/image/OttoUK/466w/croco-patent-mix-shoe-boots~28E788FRSC.jpg
      Te buciki mi sie podobaja smile
      • super.halusia Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 20:12
        Ładne,jak dla mnie,za wysokiesmile
        • m.maska Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 20:33
          super.halusia napisała:

> Ładne,jak dla mnie,za wysokiesmile
          >

O to to... za wysokie, kiedys tak - ale dzisiaj juz nie smile
          • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 20:45
            Autkiem na wyjsciowe okazje- dam rade ;-D
            Do biegania od rana do wieczora po Ladku raczej nie
            • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 20.09.17, 21:07
              W takich butkach padłabym na nos już po dwóch krokach.
    • m.maska Re: szpieg z Plewisk 21.09.17, 20:49
      Ten szpicel moze mnie cmoknac w obcas.... nie po drodze mi z cwiercrozumami...
      • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 21.09.17, 21:05
        m.maska napisała:

> Ten szpicel moze mnie cmoknac w obcas.... nie po drodze mi z cwiercrozumami...

Żeby to chociaż ćwierć rozumu miało, to można by od biedy porozmawiać, ale z kompletną pustką?... tylko echo tam brzęczy, do tego byle jakie echo big_grin
        • m.maska Re: szpieg z Plewisk 21.09.17, 21:32
          A to co innego, trzymaj na odleglosc kija....
          • m.maska Re: szpieg z Plewisk 21.09.17, 23:35
            m.maska napisała:

> A to co innego, trzymaj na odleglosc kija....
            >

albo... bucikiem rozgniec robala...

https://fs5.directupload.net/images/user/170921/ua5cjgv3.jpg
            • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 22.09.17, 09:03
              m.maska napisała:

> m.maska napisała:
              >
              > > A to co innego, trzymaj na odleglosc kija....
              > >
              >
              > albo... bucikiem rozgniec robala...
              >
              > https://fs5.directupload.net/images/user/170921/ua5cjgv3.jpg
              >

Tak właśnie by się szpiegowi należało... bo rzeczywiście jest robalem... a raczej obłąkaną pijawką.
              • super.halusia Re: szpieg z Plewisk 22.09.17, 09:25
                Tylko pijawka jest pożyteczna,ale z kontrolowanej hodowli,chyba że piszesz o innejbig_grin
                • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 23.09.17, 14:08
                  Masz racje, pijawka moze byc pozyteczna, a toto jest wlasciwie czyms nieprawdopdobnie toksycznym - kto blisko tego ten zaczyna chorowac, albo umiera. Taki wampir.
                  • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 23.09.17, 15:38
                    Czekam cierpliwie, kiedy zacznie publikowac objawienia z dawno zamknietego forum smile
                    • m.maska Re: szpieg z Plewisk 23.09.17, 21:26
                      A ja czekam kiedy zaczna publikowac prywatna korespondencje, bo prywatne informacje juz opublikowali... no ale czego mozna sie spodziewac po marginesie? w koncu juz dostatecznie duzo klamstw opublikowali i rozpowszechnili, dostatecznie duzo donosow wyslali, moze jeszcze cos wymysla... kanalie tak juz maja, ze dysponuja nieograniczonymi mozliwosciami szkodzenia innym, szczegolnie tym, ktorzy nimi gardza.
                      • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 06:15
                        m.maska napisała:

> A ja czekam kiedy zaczna publikowac prywatna korespondencje, bo prywatne inform
                        > acje juz opublikowali... no ale czego mozna sie spodziewac po marginesie? w kon
                        > cu juz dostatecznie duzo klamstw opublikowali i rozpowszechnili, dostatecznie d
                        > uzo donosow wyslali, moze jeszcze cos wymysla... kanalie tak juz maja, ze dyspo
                        > nuja nieograniczonymi mozliwosciami szkodzenia innym, szczegolnie tym, ktorzy n
                        > imi gardza.
                        >

No zobacz, Maseczko, nadworny donosiciel nie może i znowu skopiował Twój post - w jakim świetle to zerro stawia swoich koleżków? Jak analfabetów, co to ani czytać ani poszukać nie potrafią, dlatego ten życzliwie przynosi im to dla nich w zębach. Przyleci achaj, zapowie po raz setny, że sobie czegoś takiego nie życzy, zerro przytaknie tak, tak, to ostatni raz, a potem i tak zacznie robić swoje, bo przecież jak to sam powiedział cham z Berdyczowa rozkazów mu dawał nie będzie.
                        • m.maska Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 14:10
                          al-szamanka napisała:

>
                          > No zobacz, Maseczko, nadworny donosiciel nie może i znowu skopiował Twój post -
                          > w jakim świetle to zerro stawia swoich koleżków? Jak analfabetów, co to ani cz
                          > ytać ani poszukać nie potrafią, dlatego ten życzliwie przynosi im to dla nich w
                          > zębach. Przyleci achaj, zapowie po raz setny, że sobie czegoś takiego n
                          > ie życzy, zerro przytaknie tak, tak, to ostatni raz, a potem i tak zacznie robi
                          > ć swoje, bo przecież jak to sam powiedział cham z Berdyczowa rozkazów mu
                          > dawał nie będzie.
                          >
                          >

Znowu? biedactwa...
                          • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 15:10
                            Mamy jeszcze jednego szpiega wink
                            Kalejdoskop to atrakcyjne forum ,skoro tu zagladaja zazdrosnie big_grin big_grin
                            • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 19:10
                              a74-7 napisał:

> Mamy jeszcze jednego szpiega wink
                              > Kalejdoskop to atrakcyjne forum ,skoro tu zagladaja zazdrosnie big_grin big_grin

Hehe, ale żaden szpieg nie jest ponad szpiega z Plewisk big_grinbig_grinbig_grin
                              Wyskakuje z coraz do bardziej debilnymi pomysłami, nędzna kreatura, którą jedynie przyciąga bagno... im brudniejsze, tym bardziej toto tam.
                              • m.maska Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 20:31
                                To ja sie juz nie zgadzam zeby szpicel cmokal moj bucik...
                                • m.maska Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 20:32
                                  ....brzydkie, zawistne, zazdrosne i.... glupie...
                                  • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 21:46
                                    m.maska napisała:

> ....brzydkie, zawistne, zazdrosne i.... glupie...

Taaa, uszczerbki na umyśle bardzo poważne, zalecałabym długotrwałą terapię, albo przynajmniej wizytę u psychiatry.
                                    • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 21:51
                                      I myślę, że ktoś już niedługo ze szpiega zrezygnuje, gdyż powoli zaczyna rozumieć, że toksyczność szpiega powoduje choroby w najbliższym otoczeniu.
                                      • m.maska Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 23:28
                                        al-szamanka napisała:

> I myślę, że ktoś już niedługo ze szpiega zrezygnuje, gdyż powoli zaczyna rozumi
                                        > eć, że toksyczność szpiega powoduje choroby w najbliższym otoczeniu.
                                        >
                                        >

no coz, ale to sie tez przede wszystkim maluje na twarzy... niestety...
                                        • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 25.09.17, 11:00
                                          m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                          >
                                          > > I myślę, że ktoś już niedługo ze szpiega zrezygnuje, gdyż powoli zaczyna
                                          > rozumi
                                          > > eć, że toksyczność szpiega powoduje choroby w najbliższym otoczeniu.
                                          > >
                                          > >
                                          >
                                          > no coz, ale to sie tez przede wszystkim maluje na twarzy... niestety...

big_grinbig_grinbig_grin no maluje big_grin
                                          • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 25.09.17, 11:06
                                            patrzac na zdjecie- wypisz wymaluj !big_grin
    • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 23.09.17, 15:35
      A mnie rozsmieszyla dzis ta wsciekla miotajaca sie od wczesnego rana bezsilnosc,to bezsilne wylewanie zolci na wlasne buty i plucie pod wiatr...bo coz innego moze zrobic nie majac zadnej wladzy ?Tylko siedziec klepiac bezmyslnie w klawiature,wklejac zalosne filmiki po fotoszopie,podlewane sokiem z buraka. Oto caly burak wlasnie!
      • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 06:18
        a74-7 napisał:

> A mnie rozsmieszyla dzis ta wsciekla miotajaca sie od wczesnego rana bezsilnosc
        > ,to bezsilne wylewanie zolci na wlasne buty i plucie pod wiatr...bo coz inneg
        > o moze zrobic nie majac zadnej wladzy ?Tylko siedziec klepiac bezmyslnie w kla
        > wiature,wklejac zalosne filmiki po fotoszopie,podlewane sokiem z buraka. Oto c
        > aly burak wlasnie!

Buraczek powiedziałabym, bo niedorośnięte pod każdym względem.
        • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 24.09.17, 15:06
          To swoje malutkie "ja"
          rozdmuchuje jak wielkie JA-JA
          i powstaje nadete jak balon ego
    • m.maska Re: szpieg z Plewisk 26.09.17, 12:23
      Wlazlo mi takie byleco w zyciorys i ma pretensje, ze przytrzasnelo sobie paluchy bo wsadzilo je miedzy drzwi....
      • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 26.09.17, 12:58
        Bo to takie, co wali na oślep młotem, a potem krzyczy, że ktoś mu krzywdę robi, gdy młot odbierze.
    • m.maska Re: szpieg z Plewisk 27.09.17, 21:04
      Paskudny szpicel i z geby i z charakteru...
      • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 27.09.17, 21:08
        m.maska napisała:

> Paskudny szpicel i z geby i z charakteru...
        >

Gębę widziałaś?
      • m.maska Re: szpieg z Plewisk 27.09.17, 21:11
        m.maska napisała:

> Paskudny szpicel i z geby i z charakteru...
        >

Szczurza morda z obledem w oczach... uncertain
        • m.maska Re: szpieg z Plewisk 27.09.17, 21:14
          Dlatego nic dziwnego, z taka morda, kompleksy sa zaprogramowane.
          • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 27.09.17, 21:18
            m.maska napisała:

> Dlatego nic dziwnego, z taka morda, kompleksy sa zaprogramowane.
            >

biedne toto
        • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 27.09.17, 21:14
          m.maska napisała:

> m.maska napisała:
          >
          > > Paskudny szpicel i z geby i z charakteru...
          > >
          >
          > Szczurza morda z obledem w oczach... uncertain

Ciekawe, że tak toto widzisz.
          • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 05:47
            m.maska napisała:

>Paskudny szpicel i z geby i z charakteru...
            >Szczurza morda z obledem w oczach... uncertain

Bo to jest tak: im bardziej brudna dusza i podly charakter, tym bardziej przejawia sie to w mimice i rysach twarzy, a glupota i tak od razu rzucila sie w oczy.
            Szkoda mi takich ludzi, chorych z nienawisci tak bardzo, ze niszcza wszystko wokol siebie byle tylko miec dzika satysfakcje, ktora w koncu zniszczy ich samych.
            • m.maska Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 13:00
              A wiesz, to jest pomysl, znam kilka osob, ktore sie specjalizuja w karykaturach, podrzucimy "na zyczenie osoby zainteresowanej" jej wizerunek i opublikujemy tutaj karykaturke - to przeciez nic zlego - do tego jeszcze w odpowiednim outfit... obowiazkowo imie i nazwisko trzeba bedzie podac...
              • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 19:10
                m.maska napisała:

> A wiesz, to jest pomysl, znam kilka osob, ktore sie specjalizuja w karykaturach
                > , podrzucimy "na zyczenie osoby zainteresowanej" jej wizerunek i opublikujemy t
                > utaj karykaturke - to przeciez nic zlego - do tego jeszcze w odpowiednim outfit
                > ... obowiazkowo imie i nazwisko trzeba bedzie podac...

Heh, ciekawy byłby taki łobrazecek big_grin
                • m.maska Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 19:40
                  A wiesz jaki ma "nieswiezy" oddech - smierdzi jak z wychodka... w ogole ciagle niedomyta chodzi az trudno przy niej wytrzymac.
                  • al-szamanka Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 19:52
                    m.maska napisała:

> A wiesz jaki ma "nieswiezy" oddech - smierdzi jak z wychodka... w ogole ciagle
                    > niedomyta chodzi az trudno przy niej wytrzymac.
                    >

Chora nienawiść to przecież zgnilizna, więc się nie dziwię.
                    • m.maska Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 20:42
                      Tylko gdyby tak nie cuchła, mozna by sie litosciwie pochylic, a tak fetor jaki roztacza uniemozliwia nawet pochylenie sie nad taka kreatura.
                      • m.maska Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 20:45
                        Nalezaloby jej poradzic zeby sie czesciej myla, widac nie zdaje sobie sprawy, ze po prostu zwyczajnie smierdzi.
            • m.maska Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 13:00
              A wiesz, to jest pomysl, znam kilka osob, ktore sie specjalizuja w karykaturach, podrzucimy "na zyczenie osoby zainteresowanej" jej wizerunek i opublikujemy tutaj karykaturke - to przeciez nic zlego - do tego jeszcze w odpowiednim outfit... obowiazkowo imie i nazwisko trzeba bedzie podac...
    • a74-7 Re: szpieg z Plewisk 03.10.17, 10:37
      W miedzy czasie wyspa sie troche rozbujala, nie jest szczesliwa wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka