Dodaj do ulubionych

SRALINO!!!!

13.02.18, 18:40
uspokoj swojego popieprzonego slupka - bo przypomne sobie duzo wiecej np. twoje pobyty w Krakowie smile ... ladnie zgrabnie usunie ten wytluszczony post - bo jak nie, to mi sie przypomni duzo wiecej faktow z twojego zycia...
Ostrzegam lojalnie, ten twoj skurwiel od lat fantazjuje na moj temat, mial tak wiele do powiedzenia na temat moich studiow, o ktorych tak naprawde GOWNO wie, tak samo jak o mnie... konfabulowal donosy, chyba pisal o swoich z wlasnego podworka a do tego zlodziej, ktory tak pieknie ukradl cudza tworczosc i oddal pod ocene na konkurs... potem skasowal nagrode chwalac sie, ze bedzie podawal recepte na sukces... zasrany sukces - skoro nie jego i musial ten sukces odszczekac zwracajac nagrode...
Tak wiec albo sie od nas generalnie ODPIERDOLICIE albo wyciagne ci pozostala czasc zyciorysu, na ktora bedziesz mogla wklejac kolejne swiadectwa...
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: SRALINO!!!! 13.02.18, 18:47
      Jestescie tak durni i prymitywni ze az mozna rzygnac - gowno o nas wiecie a poniewaz nie wiecie to konfabulujecie... kombinujecie zeby sobie cos dopasowac - twoj zyciorys lezy jak na dloni... rozwalilas malzenstwo wscieklego, zabralas dziecku ojca... chcesz wiedziec co jeszcze wiem?.... no mozemy to pociagnac... mozna bardzo latwo to wszystko odnalezc... dowody na te lata osobiscie powklejalas na forum... Pieprzenie o tym, ze ktorakolwiek z nas wypisuje o ludziach to co wie to moze sobie twoj slupek w buty wlozyc - bedzie wyzszy... nawet nie macie najmniejszego pojecia co wiemy o ludziach i ile wiemy i nigdy to od nas nie wyszlo za to ty jak taka prawdziwa hiena musialas po smierci Kichonora oglosic jego imie, nazwisko - obrzydzenie bierze... Znalysmy jego imie i nazwisko kilka lat wczesniej i nikt sie od nas nie dowiedzial. ale ty hieno zbezczescilas jego prywatnosc... wlasnie ty, wiec zamknij morde.
      • m.maska Re: SRALINO!!!! 13.02.18, 18:56
        Sralino, na nienawisc to trzeba sobie zasluzyc... nienawisc to objawiasz ty i twoj kurdupel i twoje towarzycho - wystarczy poczytac wasze posty... Nienawisc? a z jakich to powodow ty publikowalas gowno? czy to nie byla wlasnie nienawisc w najczystszej formie? Ja nie czuje do ciebie ani do zadnego nedznika na twoim forum zadnej nienawisci... ogarnij sie... wy nawet na takie silne emocje nie zasulgujecie - ja wam tylko pokazalam ze nie bedziecie jezdzic po zmarlych(zmarla matka A74) dowolnie jak hieny i powiedzialam ODPIERDOLCIE sie od nas... ty tego nie rozumiesz? a to proste... odpierdolcie sie od nas - bo my sie wami nie interesujemy, nie macie kompletnie nic do zaoferowania... rzęzicie nieustannie o uwage bo to jedyny sens waszego pobytu na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka