xkropka 02.03.07, 15:35 Ano_Malie, zobaczycie. Do pisania, do pisania, ale już! Marzec jest!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzcina Re: Zamkną nam 02.03.07, 22:17 Dopisała niania, że nie ma nic do pisania. A sanie na to, jak na lato. A pisanka, że co za lato w sankach. A sanki być by łyżwy wolały. Po lodzie chcieć pisały, łozami nie umiały. A łoza na to zgroza. Pisanie to narkoza. A ćpun na to w żyłę. A żyła na to zrostem. cdn lub cdnn napisała czci xkropka napisała: > Ano_Malie, zobaczycie. > > Do pisania, do pisania, ale już! Marzec jest!!! Odpowiedz Link
huann czapa mu z byka 05.03.07, 20:45 ośli róg bawoli i furmani! lecz choćby koń miał nam zwieńczyć działo kuchniami byle gdzie na takie dictum z tektury mamy A?... ...___Ano Malie___! Odpowiedz Link
trzcina Na ten czas z byka 05.03.07, 21:02 nam strzelać nie kazano wstąpiliśm na dzieło błysło i huknęło chycilim na taśmie przypięte, długie, fakt - bawole, Ano_ w cętki, kręte.... jedźmy, krew nie woda cóż to dla mnie byk.... Odpowiedz Link
fnoll Re: Na ten czas z byka 14.03.07, 02:17 trzcina napisała: > cóż to dla mnie byk.... egri bikaver w dodatku z korkiem w czole Odpowiedz Link
alka_xx Na ten czas był bawoli 14.03.07, 10:38 i choć ja go z bika to jemu nie sika bo fnoll zakorkował Odpowiedz Link
trzcina Na ten czas byk swawolił 14.03.07, 18:04 dyzio byk! choć był w niewoli pęta chromolił czci;) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Zamkną nam 15.03.07, 22:55 Marzec nowy, marzec stary, watek nowy, watek jary, okulary, popatrzalki, anomalie jak konwalie, zero sensu,kupa smaku, ilez smaku jest w slimaku, mnogosc widzen, ilosc stwierdzen, cala masa chce w nadprzestrzen, zeby tylko bylo komu, tak nadawac pokryjomu, bo se kazdy teraz mysli, ze jak dorosl bedzie szefem, a to wszystko wielkim blefem, .... Odpowiedz Link
agresywny-tapicer Pałacną 27.02.08, 14:20 namsięjawi: dworować aż po pizzy chaty kiedyś biedny też będzie bogaty Odpowiedz Link
trzcina Re: Pałacną 28.03.08, 22:47 musięjawi (temu tapiceru) pizzę na dworze przed chatą dziś biedną wczoraj bogatą Odpowiedz Link
dziad_prosiebny Re: Pałacną 03.04.08, 14:01 Aj widziałem ja, jak ongi sroce wypadła pica pica spod ogonagona! Odpowiedz Link
trzcina Re: Pałacną 03.04.08, 22:22 a ja widziałam. jak z picy spadło co było i została sama goła bez omasty ojojoj Odpowiedz Link
dziad_prosiebny Re: Pałacną 04.04.08, 18:01 pica bez omasty? omaści los! maszci i dziobi ryb i twa Odpowiedz Link
dziad_prosiebny Re: Pałacną 06.04.08, 11:01 muchodur brzuszny szafa pełna zapasów z jesieni w tonacji mol Odpowiedz Link
trzcina Re: Pałacną 13.04.08, 00:38 mol nie ma grzybicy w jamie to może żreć jamą zapasy też i moje i brzuch go nie boli bo go brzucha nie widać że on mol go ma to nie ma bo co nie widać to podejrzane że nie ma Odpowiedz Link
huann Re: Pałacną 13.05.08, 21:30 ciamkała ćma o zmroku gdy nagle!wtem!zaćmienie! przyspieszając kroku minęła je z boku: szybkość nadal w cenie! Odpowiedz Link
huann Re: Pałacną 24.05.08, 20:51 lecz wyrokiem sędziego niebieskiego spalony! po nieboskłony... Odpowiedz Link
trzcina Gimnastyka 17.06.08, 20:20 nieba skłon zorza poranna gimnastyka niebo ziemi dotyka a takie podniebienie też ma sklepienie i co i nic zębom się kłaniać nie będzie Odpowiedz Link
heksa.wredna Re: Zamkną nam 18.02.09, 23:14 Zostało wykrakane. Poranek bez wody. Kiedyś nie było ciepłej, i był to świata koniec. A jakie można wymyślić określenie na dzień dzisiejszy, okropny. Sodomiec? Odpowiedz Link