Dodaj do ulubionych

Wypalanie w WinXP

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.02, 22:33
Gdy na moim kompie rezydowal W98 mialem sprytny programik do zapisu pakietowego DirectCD. W piekny sposob z plytki CD-RW robil w pelni funkcjonalna dyskietke duzej pojemnosci. Teraz mam XP i szczerze mowiac nie do konca pasuje mi systemowy sposob wypalania plytek. Moje pytanie brzmi: jak wylaczyc systemowa "smazalnie" i jaki programik umozliwi mi zapis pakietowy? DirectCD "gryzie sie" z XP... :( Z gory dziekuje za pomoc i usmiecham sie przyjaznie :)
Obserwuj wątek
    • lukaszkam Re: Wypalanie w WinXP 02.09.02, 11:23
      polecam np. nero, u mnie chodzi b. dobrze

Luke
      • Gość: zeus Re: Wypalanie w WinXP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 20:49
        Mialem to samo, jedyne rozwiązanie to nero albo Direct CD w wersji powyzej 5.0
    • Gość: ceti Re: Wypalanie w WinXP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.02, 17:21
      Wszystko pieknie ale:
      1. Mam DirectCD 5 i ta wersja tez ni cholery nie chce ruszyc pod XP.
      2.Nie mam pojecia jak skonfigurowac Nero do pracy podobnej z DirectCD
      Dzieki wielkie za zainteresowanie :)
    • Gość: pio333 Re: Wypalanie w WinXP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:40
      Nero posiada dodatkowo "programik" (OSOBNA INSTALKA) InCD ktory dziala
      dokladnie ja DirectCD. Polecam bo sprawdzil sie na wszystkich platformach.
      Formatuje plyte jak duza dyskietke.
      Pozdrawiam
      • Gość: ceti Re: Wypalanie w WinXP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 12:56
        o to wlasnie chodzilo :) dziala bez problemu. wielkie dzieki :))
        • Gość: pio333 Re: Wypalanie w WinXP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:26
          with pleasure ;-))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka