Dodaj do ulubionych

Śnieżynka...

06.11.18, 14:02
hahahaha.... biedny wsciekniety slupek, jak on nic nie rozumie... i podejrzewam, ze niestety nie bedzie mu to dane zrozumiec takich prostych zaleznosci i dowiedziec sie, KTO wsrod tych szambonurkow wsrod ktorych sam nurkuje, sam siebie okresla jako: BIAŁA NIEWINNA ŚNIEŻYNKA - hahaha... co nas doprowadza do ataku smiechu.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Śnieżynka... 06.11.18, 17:36
      Ja nawet pamietam, po tylu latach jak mnie zamurowalo, kiedy przeczytalam: bo ja jestem biala niewinna sniezynka - wow... niby podobno facet a tak o sbie pisze? hmmm... potem bylo jeszcze lepiej, uslyszalam to nawet w realu hehehe.... a smoczka moze podac? albo pieluche wymienic?
      • al-szamanka Re: Śnieżynka... 06.11.18, 17:46
        m.maska napisała:

> Ja nawet pamietam, po tylu latach jak mnie zamurowalo, kiedy przeczytalam: bo j
        > a jestem biala niewinna sniezynka - wow... niby podobno facet a tak o sbie pisz
        > e? hmmm... potem bylo jeszcze lepiej, uslyszalam to nawet w realu hehehe.... a
        > smoczka moze podac? albo pieluche wymienic?

Hehe, a ja nawet stanęłam na progu mieszkania owej śnieżynki big_grin
        Ani to białe, bo koloru, powiedziałabym, mysiego. Ani to na niewinne wyglądało - raczej na zagubione i skołowane. Jedynie wielkość się zgadzała, bo jak wiadomo śnieżynki tycie tycie malusie są.
        • m.maska Re: Śnieżynka... 06.11.18, 19:01
          al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
          >
          > > Ja nawet pamietam, po tylu latach jak mnie zamurowalo, kiedy przeczytalam
          > : bo j
          > > a jestem biala niewinna sniezynka - wow... niby podobno facet a ta
          > k o sbie pisz
          > > e? hmmm... potem bylo jeszcze lepiej, uslyszalam to nawet w realu hehehe.
          > ... a
          > > smoczka moze podac? albo pieluche wymienic?
          >
          > Hehe, a ja nawet stanęłam na progu mieszkania owej śnieżynki big_grin
          > Ani to białe, bo koloru, powiedziałabym, mysiego. Ani to na niewinne wyglądało
          > - raczej na zagubione i skołowane. Jedynie wielkość się zgadzała, bo jak wiadom
          > o śnieżynki tycie tycie malusie są.
          >

No co? a do tego niby dorosly facet a myslenie na poziomie przedszkolaka, ktory chcialby byc dziewczynka big_grin
          • m.maska Re: Śnieżynka... 06.11.18, 19:04
            Uuuups... we Wrocku sa jeszcze gdzies foty z czasu kiedy chodzilam do przedszkola - przed Swietami Bozego Narodzenia wystawialismy "Krolewne Sniezke" - hahaha.... bylam sniezynka - ale tylko ten jeden raz - to nie to zebym przeniosla to do doroslego zycia. Ojciec dziecka a sniezynka - to jakies nieszczescie...
            • al-szamanka Re: Śnieżynka... 06.11.18, 19:08
              m.maska napisała:

> Uuuups... we Wrocku sa jeszcze gdzies foty z czasu kiedy chodzilam do przedszko
              > la - przed Swietami Bozego Narodzenia wystawialismy "Krolewne Sniezke" - hahaha
              > .... bylam sniezynka - ale tylko ten jeden raz - to nie to zebym przeniosla to
              > do doroslego zycia. Ojciec dziecka a sniezynka - to jakies nieszczescie...

Ano tak, nasza niewinna śnieżynka jest tatusiem i ojcem rodziny!
              Ha, oczami wyobraźni widzę jak do kolacji przebiera się w białą spódniczkę i zakłada na czerepek wianuszek ze sztucznych stokrotek.
    • al-szamanka Re: Śnieżynka... 06.11.18, 17:37
      Nie mooooooooooooooooooogę big_grinbig_grinbig_grin On oczywiście do tej pory nie skapował kto tak chętnie bywa śnieżynką i jeszcze się tym chwalił.
      Do tego owa śnieżynka, niewinna i biała big_grin zawsze twierdziła, że posiada honor i nigdy nikogo nie ocenia... hmm, i pierwsze i drugie fałsz.
    • m.maska Re: Śnieżynka... 06.11.18, 19:36
      wscieklyuklad 05.11.18, 21:07
      po prysznicu zafundowanym gąsiątku przez Szanownego Pana Prezydenta Wielkiej Europy pora na przybliżenie łazienki, która znajduje się w centralnej siedzibie "śnieżynki" (ulubione określenie znanego nam dobrze matoła, który dostał się wyłącznie dzięki punktom za pochodzenie na studia, z których go relegowano co tłumaczy zerowy poziom kumania struktur wolskonijnych).

W siedzibie Bialej Niewinnej Sniezynki podobne kolory panuja w lazience... hahaha, to ze sniezynka dostala sie na studia dzieki punktom za pochodzenie - to bardzo mozliwe, z tego co wiadomo studia te ukonczyla.
      • al-szamanka Re: Śnieżynka... 06.11.18, 20:04
        m.maska napisała:

> wscieklyuklad 05.11.18, 21:07
        > po prysznicu zafundowanym gąsiątku przez Szanownego Pana Prezydenta Wielkiej Eu
        > ropy pora na przybliżenie łazienki, która znajduje się w centralnej siedzibi
        > e "śnieżynki"
        (ulubione określenie znanego nam dobrze matoła, który dostał
        > się wyłącznie dzięki punktom za pochodzenie na studia, z których go relegowano
        > co tłumaczy zerowy poziom kumania struktur wolskonijnych).
        >
        > W siedzibie Bialej Niewinnej Sniezynki podobne kolory panuja w lazience... haha
        > ha, to ze sniezynka dostala sie na studia dzieki punktom za pochodzenie - to ba
        > rdzo mozliwe, z tego co wiadomo studia te ukonczyla.

Ale żeby tak zaraz kumpla od matołów wyzywać!
        A ulubione określenia śnieżynki-matoła to: zgrzebny, przaśny, jak pisał Nietzsche, kompilacja etc.
        • m.maska Re: Śnieżynka... 06.11.18, 20:19
          No co wsciekly? popisz jeszcze troche o "sniezynce" - niech inni tez wiedza, to co ty wiesz... big_grin
          • al-szamanka Re: Śnieżynka... 06.11.18, 20:24
            m.maska napisała:

> No co wsciekly? popisz jeszcze troche o "sniezynce" - niech inni tez wiedza, to
            > co ty wiesz... big_grin
            >

Tak, oj tak, o przewściekły, napisz więcej, więcej niż my na temat wiemy... może o tych punktach za pochodzenie (jakie), a przy okazji mógłbyś o swoich punktach napisać.
            • al-szamanka Re: Śnieżynka... 08.11.18, 15:38
              A pamiętasz jak śnieżynka wręcz uwierzyła, że jest synem Laertesa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka