03.09.18, 16:12
w sklepie internetowym, pierwsza oferta na Boże Narodzenie. Światełka, mikołajki i śnieżynki.
To nie żart. suspicious
I jak z tym żyć? tongue_out

A poza tym jak wam tam w poniedziałek? smile
Zastanawiam się enty raz, czy jakby tydzień pracy rozpoczynał sie we wtorek a kończył w czwartek, to też bym się tak czuła do doopy? We wtorek? suspicious
Obserwuj wątek
    • sowa.zagrodowa Re: Mikołaj 03.09.18, 17:05
      Pospieszyli się. Przecież Halloween lada moment suspicious
      Poniedziałek "urzędowy", więc gorszy od kopania rowów.
      A gdyby tydzień pracy rozpoczynał i kończył na środzie, to pewnie też byśmy znaleźli powód do narzekania smile
      • dolores2222 Re: Mikołaj 03.09.18, 17:39
        No pewnie masz rację. Ale chociaż lubię swoją pracę, to zawsze jakoś tak ten weekend za szybko się kończy. Nie wiem, jak to możliwe tongue_out
        • sowa.zagrodowa Re: Mikołaj 03.09.18, 17:49
          Jest możliwe- po prostu jest za krótki! A wydawałby się jeszcze krótszy, gdybyś nie lubiła swojej pracy wink
          A ile dni wytrzymujesz na urlopie, bez tęsknego wzdychania za kieratem? suspicious
          • dolores2222 Re: Mikołaj 03.09.18, 17:53
            Cały urlop big_grin
            Poważnie. Nauczyłam sie odpoczywać. Nauczyłam sie odcinać. Po 20 latach w kieracie wreszcie doszłam do doskonałości w wypoczywaniu big_grin
            • sowa.zagrodowa Re: Mikołaj 03.09.18, 18:05
              Na taką odpowiedź miałam nadzieję! big_grin W innym przypadku podejrzewałabym pracoholizm, a to (jakby nie było) uzależnienie wink A swoją drogą- ciekawe czy uzależnienie od urlopów ma swoją medyczną nomenklaturę? suspicious
              • dolores2222 Re: Mikołaj 03.09.18, 20:33
                Lenistwo big_grin
                • sowa.zagrodowa Re: Mikołaj 03.09.18, 20:43
                  A w życiu! Tak mówią zazdrośnicy, którzy nie maja urlopu! big_grin
                  • dolores2222 Re: Mikołaj 03.09.18, 20:50
                    Tyż prawda! big_grin
        • tdf-888 Re: Mikołaj 03.09.18, 20:55
          Ja ci radze jak bul kompromitowski vel bigos cherbó Rawa ruska: zmień prace weź kredyt.
          Ja to dziś wolne miałem także tylko mogę dobre rady dawać
          • dolores2222 Re: Mikołaj 03.09.18, 21:01
            A po jaką cholerę mi kredyt?
            Żeby Mikołajowi na kolanach usiąść??? suspicious
            Se kupię malutkiego, takiego co mu płatki latają jak się przewróci. Stać mnie, a co. tongue_out
    • dolores2222 Re: Mikołaj 03.09.18, 17:46
      Żeby nowego wątku nie zakładać, jak to ostatnio mam w zwyczaju suspicious
      "Nie potykają się tylko ci, co pełzają"
      Się mnie spodobało. Taki pozytyw na poniedziałkowe zalatanie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka