Dodaj do ulubionych

PO jak NSDAP

19.11.18, 16:08
Jakubiak porównuje Platformę do nazistów: „PO wymyśliła sobie pisowców i robi z pisowców to samo, co z Żydów robiła NSDAP”

Zdecydowane słowa padły pod adresem Platformy Obywatelskiej.

PO mówi: albo jesteś z nami albo jesteś wróg. To jest podstawowa oznaka faszyzmu

— powiedział Jakubiak.

NSDAP znalazła w Niemczech wspólnego wroga, a PO nie ma w Polsce Żydów, więc wymyśliła sobie pisowców i robi z pisowców to samo, co z Żydów robiła NSDAP. Tak wygrała wybory w Warszawie, bo straszyła PiS-em

— mówił polityk.

Idziecie do ściany. Co będziecie robili? Bomby podkładali? Samochody podpalali?

— zapytał parlamentarzysta.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: PO jak NSDAP 19.11.18, 16:10
      Bardzo sluszna obserwacja - rzeczywiscie ten amok, te obelgi, te nagonki, to sianie nienawisci do zludzenia przypomina akcje nazistow przeciwko Zydom... tylko ich pech, bo jednak zwolennicy PiS-u sa mimo wszystko w wiekszosci.
      • m.maska Re: PO jak NSDAP 19.11.18, 18:14
        Gliński w ostrych słowach o opozycji “Oni traktują PiS tak jak Żydzi byli traktowani przez Goebbelsa”.

www.stefczyk.info/2018/11/19/glinski-w-ostrych-slowach-o-opozycji-oni-traktuja-pis-tak-jak-zydzi-byli-traktowani-przez-goebbelsa/?fbclid=IwAR1EWxzW7yS3SX4yo0y7smMU4cggYvvrDZMGQl_Up3_y3A4yj2BslzhBNO4
        • czarek_sz Re: PO jak NSDAP 19.11.18, 18:30
          Będę miał nową legitymację smile
        • rena-ta49 Re: PO jak NSDAP 19.11.18, 21:29
          Obaj maja rację,faszyści z PO tak się zachowują:
          https://pbs.twimg.com/media/DsW4f4WWoAABC5U.jpg
          Plakat Furgo-PO nawiązujący do plakatów hitlerowcow potwierdza słowa Glinskiego i Jakubiaka.

W/g Schetyny w Niemczech to Żydzi psuli i niszczyli Niemcy, byli wszami.
          Faszystowska PO mówi to samo o pisowcach :" psują państwo,szarańcza."
          • czarek_sz Re: PO jak NSDAP 20.11.18, 12:50
            Tracą kontrolę nad sobą coraz bardziej. Dobrze pamiętam czasy PRL i miałem wielu kolegów którzy zapisywali się do partii wiadomo dla czego. Dla mieszkania, talonu na samochód itd. Ja się tak nie upodliłem ale jedno co powiem to że nikt z tych partyjnych których znałem nie pluł na Polskę i nie był taką za przeproszeniem qrwą srającą we własne gniazdo dla pieniędzy. Ani jeden z tych których znałem.
      • al-szamanka Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 09:33
        m.maska napisała:

> Bardzo sluszna obserwacja - rzeczywiscie ten amok, te obelgi, te nagonki, to si
        > anie nienawisci do zludzenia przypomina akcje nazistow przeciwko Zydom.
        .. tylko
        > ich pech, bo jednak zwolennicy PiS-u sa mimo wszystko w wiekszosci.
        >

I nie zapominajmy, że jeden z tych psychopatów już zamordował.... oczywiście członka PiS.
        • al-szamanka Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 09:42
          I wystarczy popatrzeć na taką Jandę i innych idiotów jak rozpowszechniają kretyńskie fejki, niektóre tworzone tylko po to, aby pokazać ich ociężałość umysłową... bo tylko tacy dają się nabrać na Brevika, Borkowską czy Kuszyka.

https://media.wplm.pl/thumbs/ODMweDYwMC9jY19hMjFkYS9wLzIwMTYvMTIvMjkvOTg4LzYwMi8zMzZlODhiNjlhNTM0M2ViOGVmYmE0NjkxMWVkNjVlMS5wbmc=.png

wpolityce.pl/gwiazdy/321270-krystyna-janda-znow-rozpowszechnia-internetowe-fejki-chciala-osmieszyc-pis-a-osmieszyla-sie-sama
          • czarek_sz Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 12:34
            Mnie jedno zastanawia. Rozumiem że chce się do władzy itd ale za jaką cenę ? i teraz pytanie - czy PO to piąta kolumna opłacana przez Niemców czy zbieranina antypolskich padalców którzy na poważnie gotowi podpalić Polskę dla zdobycia władzy. Bo ja już się w tym gubię.
            • al-szamanka Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 13:34
              czarek_sz napisał:

> Mnie jedno zastanawia. Rozumiem że chce się do władzy itd ale za jaką cenę ? i
              > teraz pytanie - czy PO to piąta kolumna opłacana przez Niemców czy zbieranina a
              > ntypolskich padalców którzy na poważnie gotowi podpalić Polskę dla zdobycia wła
              > dzy. Bo ja już się w tym gubię.

Po prostu, to taki sort ludzi, którzy dla forsy sprzedadzą wszystko, co już doskonale pokazali. Po swoich dziadach odziedziczyli pazerność prymitywnego kmiota, stąd zdrada jest ich naturą... i zobacz na jakie autorytety się powołują - na marne aktorzyny wykreowane jeszcze przez komunę, których jedyną umiejętnością jest powtarzanie na głos cudzych tekstów, do tego wielu z nich to ludzie chorzy, nękani obsesjami jak np. Janda, której ciągle się wydaje, że jest obsrywana. No paranoja po prostu.
              • czarek_sz Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 13:56
                W II RP z takimi gadami robiono porządek na ulicach w okupację były wyroki na takich padalców. Mojej Mamusi brat AKowski partyzant wujek Kazik opowiadał po latach jak szli do wsi takiej czy owej likwidować konfidentów albo spuszczać wpie..ol na gołą dupę za wysługiwanie się szwabom. To co teraz to ludzkie pojęcie po prostu przechodzi. Jak można srać we własne gniazdo dla pieniędzy ? pieniądz rzecz nabyta dziś jest jutro nie ma ale a pojutrze znów będzie. A jak się utraci Ojczyznę to bywa że na wieki. Qrwy !!!!
          • a74-7 Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 13:33
            nie tak dawno Marcin Mastalerek byl Brevikiem dla tych ciasnot umyslowych,hehe
            https://s9.dziennik.pl/pliki/7058000/7058916-nie-lubie-pis-u.jpg
          • m.maska Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 13:49
            To powinno byc karalne - gdzies sa granice wolnosci... chamowi wydaje sie, ze mu wszystko wolno - niech sobie obrabia dupe wlasnej rodziny, ktora mu zapewne za to podziekuje.
            Janda jak Walesa - ukryta psychopatia, ktora teraz znajduje ujscie.
            • rena-ta49 Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 14:31
              m.maska napisała:

> To powinno byc karalne - gdzies sa granice wolnosci... chamowi wydaje sie, ze m
              > u wszystko wolno - niech sobie obrabia dupe wlasnej rodziny, ktora mu zapewne z
              > a to podziekuje.
              > Janda jak Walesa - ukryta psychopatia, ktora teraz znajduje ujscie.
              >

Ustawa anty fejkowa powinna być juz dawno.
              W tej kadencji PiS już pewnie nie zdąży,ale w następnej jest konieczna!
              • czarek_sz Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 14:35
                Obawiam się że PiS wymiękł. Nie tego się spodziewałem po nich - uległości wobec m.in Żydów i Brukseli. Nie tędy droga. Czekają nas bardzo trudne czasy tak uważam.
          • rena-ta49 Re: PO jak NSDAP 22.11.18, 14:29
            al-szamanka napisała:

> I wystarczy popatrzeć na taką Jandę i innych idiotów jak rozpowszechniają krety
            > ńskie fejki, niektóre tworzone tylko po to, aby pokazać ich ociężałość umysłową
            > ... bo tylko tacy dają się nabrać na Brevika, Borkowską czy Kuszyka.
            >
            > https://media.wplm.pl/thumbs/ODMweDYwMC9jY19hMjFkYS9wLzIwMTYvMTIvMjkvOTg4L
> zYwMi8zMzZlODhiNjlhNTM0M2ViOGVmYmE0NjkxMWVkNjVlMS5wbmc=.png
            >
            >
            > wpolityce.pl/gwiazdy/321270-krystyna-janda-znow-rozpowszechnia-internetowe-fejki-chciala-osmieszyc-pis-a-osmieszyla-sie-sama
            >
            Po takich fejkach widać poziom tych elyt!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka