al-szamanka Re: Haloween... lewizna szaleje 18.07.20, 14:50 Też postanowiłam wnieść petycję do Sejmu... bo jeżeli jakiś anonimowy w sprawie Halloween wnieść możne, to ja również. Muszę tylko wymyślić coś ciekawszego. Odpowiedz Link
m.maska Re: Haloween... lewizna szaleje 18.07.20, 21:38 No to jestem ciekawa, co wymyslisz... Ja bym miala petycje, zeby w koncu zaczeto egzekwowac ustawe za obraze glowy panstwa. Art. 135. Czynna napaść lub znieważenie Prezydenta RP Dz.U.2019.0.1950 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny § 1. Kto dopuszcza się czynnej napaści na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Kto publicznie znieważa Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Haloween... lewizna szaleje 18.07.20, 21:42 Popre ta petycje na cztery lapy ;D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Haloween... lewizna szaleje 18.07.20, 22:34 Swietna petycja, popieram! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Haloween... lewizna szaleje 19.07.20, 10:53 Ja nawet moge donosic ,na tych co obrazaja, a co? ! Juz mam "pewniaka" Odpowiedz Link
a74-7 Re: Haloween... lewizna szaleje 19.07.20, 12:16 No widzisz glacaty goopolku, jak sie ma cos na sumieniu to sie od razu w przydlugie majty robi,co nie? Jak slyszalam, to raczej glacate listy pisze i donosi. Taki euro.pejczyk hehehe...pozartowac nawet nie mozna To gdzie bedziesz donosilo i co ? do syna Jaska ? Do Makreli czy do Szanownego Pana Prezydenta Dudy Adres? zapytaj ladnie , to ci podam Bo twoj juz znam od dawna Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Haloween... lewizna szaleje 19.07.20, 18:27 a74-7 napisał: > No widzisz glacaty goopolku, jak sie ma cos na sumieniu to sie od razu w przydl > ugie majty robi,co nie? > Jak slyszalam, to raczej glacate listy pisze i donosi. Taki euro.pejczyk No tak, ciągle jestem w okrutnym zagrożeniu, w końcu przed laty doniósł na mnie do sądu i ten donos ciągle tam leżakuje, a to ze względu na wyjątkowo niespotykaną powolność polskiego wymiaru sprawiedliwości... pomimo poganiania pejczykiem Doniósł także na mnie do adminów Portalu Pisarskiego, o czym uprzejmie mnie poinformowano, jednocześnie ostrzegając, abym się miała na baczności przed takim psychopatą. > To gdzie bedziesz donosilo i co ? do syna Jaska ? Do Makreli czy do Szanowneg > o Pana Prezydenta Dudy > Adres? zapytaj ladnie , to ci podam > Bo twoj juz znam od dawna Też znam Odpowiedz Link
m.maska Re: Haloween... lewizna szaleje 19.07.20, 18:48 al-szamanka napisała: > Doniósł także na mnie do adminów Portalu Pisarskiego, o czym uprzejmie mnie poi > nformowano, jednocześnie ostrzegając, abym się miała na baczności przed takim p > sychopatą. To bylo tak obrzydliwe i wstretne... ciekawe czy doniosl sam na siebie, ze kradnie cudza tworczosc i leci z tym na konkursy a potem oglasza bezczelnie, ze dostal nagrode za cudze/kradzione... a potem jeszcze wypisywal, ze poda recepte na "sukces" - tez mi sukces odebrac nagrode za cudza tworczosc - ale wtedy najwiekszym sukcesem to byl ten obciach opublikowany w "Panaceum". Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Haloween... lewizna szaleje 19.07.20, 20:14 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Doniósł także na mnie do adminów Portalu Pisarskiego, o czym uprze > jmie mnie poi > > nformowano, jednocześnie ostrzegając, abym się miała na baczności przed t > akim p > > sychopatą. > > > To bylo tak obrzydliwe i wstretne... ciekawe czy doniosl sam na siebie, ze krad > nie cudza tworczosc i leci z tym na konkursy a potem oglasza bezczelnie, ze dos > tal nagrode za cudze/kradzione... a potem jeszcze wypisywal, ze poda recepte na > "sukces" - tez mi sukces odebrac nagrode za cudza tworczosc - ale wtedy najwie > kszym sukcesem to byl ten obciach opublikowany w "Panaceum". Pamietam, informację o plagiacie zamieścili z wyraźną satysfakcją Odpowiedz Link