Dodaj do ulubionych

Niestrawnosc ...

25.08.06, 14:21
... odkurzacz mial, biedaczek. Nie chcial nic wciagac. Zrobilm plukanie jelit
i transplantacje zoladka. Teraz on w sanatorium, a ja mam przerwe w sprzataniu ...
Obserwuj wątek
    • viki2lav Re: Niestrawnosc ... 25.08.06, 15:05
      czyli wszyscy szczesliwi, odpoczywaja. aprompox, kiedy sie koncza oficyjanie
      wakacje i zaczyna szkola, wloskie dzieci jeszcze nie wiedza, w Libanie 8
      pazdziernika, np.
      U nas standardowo 1 wrzesnia?, czy to sie kiedys zmieni, chociaz wlasciwie po
      co?
      • jollyvonne Re: Niestrawnosc ... 25.08.06, 15:21
        Nie wolno zmieniac, bo kto by na apel w rocznice rozpoczecia wojny przyszedl? A
        tak nam sie ladnie sasiedzi z lewej wstrzelili w date ...
        • vaud Re: Niestrawnosc ... 26.08.06, 03:06
          5 wrzesnia do szkoly dzieci moje. Tydzien pozniej wiadoma data. Filmy i
          wspomnienia juz sie zaczely.
          • kanuk Re: Niestrawnosc ... 26.08.06, 03:28
            od Tych filmow i wspomnien Sci-Fi, to mozna naprawde dostac niestrawnosci,mysle.
            • vaud Re: Niestrawnosc ... 28.08.06, 04:38
              to z powodu gesiej skorki. Za duzo bylo.
              • viki2lav Re: Niestrawnosc ... 28.08.06, 09:23
                a mowilam ze znow sie odchudzam?
                • vaud Re: Niestrawnosc ... 29.08.06, 04:29
                  ja tez sie odchudzam. Nazwijmy to naszym stanem permanentnego umartwiania
                  • brezly Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 29.08.06, 09:10
                    Pochudzam, schudzam, nachudzam, ochudzam, przychudzam, zachudzam, dochudzam,
                    rozchudzam.
                    • viki2lav Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 29.08.06, 12:10
                      aby szczupliscie wygladac
                      • kanuk Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 30.08.06, 03:32
                        jak sie takie rozchudzanie moze zakonczyc? Chalwa Wedel.I garsc tofikow.
                        • viki2lav Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 30.08.06, 08:08
                          i sezamki, koniecznie, spod kosciola, bo tutejsze nieczyste sa, znaczy sie nie
                          umywajom
                          • brezly Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 30.08.06, 08:15
                            Aha, szukalem po Guglu. Na "Szczuplit" jeszcze nikt nie wpadl. Patentujemy?
                            • viki2lav Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 30.08.06, 15:10
                              moznaby, proponuje sprzedawac kranowe egipska, pod tem slicznem logo
                              • jollyvonne Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 30.08.06, 17:20
                                Jako srodek powodujacy odwodnienie?
                                • viki2lav Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 30.08.06, 20:53
                                  wiekszosc szczuplitow nic innego nie robi...
                          • vaud Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 30.08.06, 21:15
                            viki2lav napisała:

> i sezamki, koniecznie, spod kosciola, bo tutejsze nieczyste sa, znaczy sie
                            nie
                            > umywajom

---> te spod kosciola to w swieconej wodzie plukane?
                            • viki2lav Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 05.09.06, 16:13
                              ja tam nie wiem ale lepsze som bo na nich piszom TerraZPolska
                              • kanuk Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 05.09.06, 16:34
                                grammatyka:
                                przyimki
                                zaimki
                                sezamki
                                • brezly Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 05.09.06, 18:48
                                  Sezamki to jest dzika prywatyzacja zabytkowych nieruchomosci, przecie.
                                  • viki2lav Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 06.09.06, 10:19
                                    a paluszki to dzikie uzurpowanie fizjologii? slone
                              • vaud Re: Odchudzanie i inne permutacje przyimkow 06.09.06, 15:30
                                viki2lav napisała:

> ja tam nie wiem ale lepsze som bo na nich piszom TerraZPolska

----> z ziemi wloski do polski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka