12.11.20, 13:55
Nie z okazji swieta babcismile
To jest polska babcia walczonca ( blad , wiem ,wiem ,ale to blad walczoncej babiny)
Nagranie nie jest od poczatku akcji ,ale z tego co widac, babina zabiera cenny policyjny czas. U nas za nie okazanie dokumentow i stawianie oporu tez by babine za raczki i nozki i do suki ( pisownia obowiazujaca winkZa
a babcie chyba chlopaki za recydywe juz puszkuja, bo ile mozna sluchac tego belkotu? smile
Jest jeszcze kilka nagran gdzie babina absorbuje swoja osoba i robi zamieszanie ....
Jak to sie mowilo : w mlodosci szalona dziewczyna , na starosc -stara wariatka.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Babcia 12.11.20, 14:17
      Nie odbieram tego filmiku - ale z Twojego opisu wnioskuje, ze babcia po prostu dorabia sobie do emeryturki - inaczej nie da sie tego wyjasnic- Takich na tych spedach jest wielu - jak placa to ida - przestana placic skoncza sie "manifestacje".
    • a74-7 Re: Babcia 12.11.20, 15:01
      hmmm, takiej patr.idiotce pecunia non olet , jasne wink
    • rena-ta49 Re: Babcia 12.11.20, 15:35
      Z taką dysfunkcją umysłową to raczej psychiatryk, a nie po ulicach się szlajać.... No chyba, że pisiory zabrały tej zasłużonej dla bolszewickiej demokracji funkcjonariuszce SB emeryturkę...
      Prędzej Resortowa Babcia!
      • a74-7 Re: Babcia 12.11.20, 17:35
        Babcia upierd. Nic dodac ,nic ujac .
        • al-szamanka Re: Babcia 12.11.20, 19:23
          U mnie też się filmik nie otwiera, ale widzialam na FB. W Austrii też by babcię potraktowano jak u Ciebie, a74 - to normalne.
          • rena-ta49 Re: Babcia 12.11.20, 21:07
            al-szamanka napisała:

> U mnie też się filmik nie otwiera, ale widzialam na FB. W Austrii też by babcię
            > potraktowano jak u Ciebie, a74 - to normalne.

>
            Katarzyna Augustynek z grupy "Polskie Babcie".
            Prowokowała policjantów, przypadkowo przechodząc z zainstalowanym mikrofonem
            @oko_press
            , który przypadkowo przechodził z tragarzami.
            twitter.com/HornedDuckie/status/1326226981659299848
            • a74-7 Re: Babcia 12.11.20, 21:50
              dokladnie.
              Byl kiedys taki pozal sie Boze dziennikarzyna w okularkach w srednim wieku, tez latal po Warszawie z mikrofonem i kamera i prowokowal policje ...Zapomnialam juz nazwisko tego bochatera ( sUszna pisownia ,a co !).Im wydaje sie ze walczom .Walczom jak Bolek ;Dbig_grin
              Smiech na sali , bo ja raczej nie szlocham wink
          • a74-7 Re: Babcia 12.11.20, 22:03
            U mnie też się filmik nie otwiera, ale widzialam na FB. W Austrii też by babcię potraktowano jak u Ciebie, a74 - to normalne.
            Ale w Poolandii to nie jest normalne ,hahahabig_grin
            Oczywista wypierdzialo to znane bochatyrskie glacate walac co sil w komp ,walczac oczywizda . smile
            Dobrej nocy zycze , wink
            U mnie petardy wala co noc do 10,30 , prawie wojna big_grin
            W niedziele zaczyna sie Diwali ,wiec wiecej petard ,Hindusi podchodza do sprawy bardzo powaznie ,swiatlo zwycieza ciemnosc smile
    • a74-7 Re: Babcia 12.11.20, 22:15
      aaaa, zapomnialam dodac , ze Rzad moze obalic policja ,armia ,ktora wypowie posluszenstwo wladzy( chyba dobrze napisalam , ale i tak zrozumiale o co chodzi .) nie jakas babina z mikrofonem , nie jakis przeklinajacy jak szewc w swojej bezsilnosci internista ,nie holota ktora nawet nie potrafi sie zjednoczyc i wygrac demokratycznych wyborow.
      Jedyne pytanie tylko ,co policja miala na mysli rozpracowujac ten MN w sposob w jaki to zrobila.

poczatek coup?wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka