rybka.11 14.03.14, 20:15 lub inny zapleśniały - poezja... Mniam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetka50 Re: bordeaux plus camembert 14.03.14, 20:39 bardzo lubię im bardziej smierdzi tym pyszniejszy Odpowiedz Link
rybka.11 Re: bordeaux plus camembert 14.03.14, 20:44 Dokładnie.... Czasami robię sobie takie "święto" i raczę się tymi śmierdziuchami Odpowiedz Link
mala200333 Re: bordeaux plus camembert 14.03.14, 23:31 A do tego dobre francuskie wino..niebo w buzi... Odpowiedz Link
zegor Re: bordeaux plus camembert 14.03.14, 23:41 Wiem,że jestem profanem ale mnie nie pasują wina........... Czy ja jestem jakimś wybrykiem natury ? Odpowiedz Link
mala200333 Re: bordeaux plus camembert 15.03.14, 14:07 Moja latorośl tez za winami nie przepada. Lubi margerite, czysta..itd... Odpowiedz Link
zegor Re: bordeaux plus camembert 15.03.14, 14:57 Mój napój to gin z tonikiem lub colą. Odpowiedz Link
leziox Re: bordeaux plus camembert 15.03.14, 15:03 Zamiast camemberta proponowalbym sprobowac do winka ser z plesnia w srodku-taka blekitna. Smakuje wrecz kosmicznie. Gorgonzola,Bergader edelpilz,Roquefort lub podobne. Po takiej uczcie seks niepotrzebny juz jest bo orgazmow sie pare mialo podczas zarcia. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: bordeaux plus camembert 15.03.14, 16:31 leziox napisał: > Zamiast camemberta proponowalbym sprobowac do winka ser z plesnia w srodku-taka > blekitna. > Smakuje wrecz kosmicznie. > Gorgonzola,Bergader edelpilz,Roquefort lub podobne. _________________________________________________ Też zapijałam winem taki ser > Po takiej uczcie seks niepotrzebny juz jest bo orgazmow sie pare mialo podczas > zarcia __________________________________ Tak, to prawda Odpowiedz Link
rybka.11 Re: bordeaux plus camembert 15.03.14, 16:34 zegor napisał: > Mój napój to gin z tonikiem lub colą. > _______________________ gin z colą? To profanacja ) Gin ZAWSZE musi być z tonikiem Też go lubię, ale ostatnio kocham wytrawne wina, tzn. zawsze je kochałam, ale przez chwilę o nich zapomniałam Odpowiedz Link
zegor Re: bordeaux plus camembert 15.03.14, 16:41 Rybko,może i profanacja ale zapewniam Cię,że nie wszystko musi być robione tak,jak chce moda Powiem Ci po cichu,że pijałem gin nawet z sokiem pomarańczowym Jak to mówią,wszystko można wypić,oprócz asfaltu...... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: bordeaux plus camembert 15.03.14, 16:46 Gin plus tonic=ok fajnie się odbija choinką ) A czy po jego zmieszaniu z colą albo tym sokiem też czuć w buzi choinkę ?) Odpowiedz Link
maly.jasio A (Julian) Tuwim na to: 15.03.14, 16:54 Moja sunia krecac mordo - zapijala wino bordo No a potem juz kontenta - zagryzala camemberta. Odpowiedz Link
mala200333 Re: A (Julian) Tuwim na to: 15.03.14, 19:07 Z Netu.. Smakujesz jak wino wytrawne, czerwone, jak boskie martini zawracasz mi w głowie i krew moją zmieniasz w słodycz niesłychaną... i zwracasz nadzieję, gdzieś-kiedyś zabraną... Upijam się Tobą wieczorem i rano, gdy mówisz: dzień dobry i szepczesz: dobranoc... gdy smutek doskwiera lub radość zapuka... chcę napić się Ciebie, więc ciągle Cię szukam... Rozpalasz mi zmysły i pieścisz już ciało... Upijam się Tobą, bo ciągle mi mało... Dotykasz, zniewalasz i mówisz mi słowa, od których szczęśliwe i serce, i głowa... Odpowiedz Link
mala200333 Re: A (Julian) Tuwim na to: 16.03.14, 17:22 Nie był podany, wiec napisałam, ze z Netu.. Odpowiedz Link
maly.jasio no dobrzi... naprawde u Tuwima - to bylo taK: 16.03.14, 06:13 Czarna Krowa w kropki bordo gryzla trawe - krecac mordo... (a ser camembert jusz byl niejako w tle Odpowiedz Link
rybka.11 Re: no dobrzi... naprawde u Tuwima - to bylo taK: 16.03.14, 08:07 Ser był na pierwszym planie - w postaci...krowy Odpowiedz Link