a74-7 21.11.22, 13:13 Troche o crypto , czyli dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane ... next.gazeta.pl/next/7,151003,29162519,jak-kryptowaluty-oszukaly-swiat-zamiast-wolnosci-i-rownosci.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Crypto valuty 21.11.22, 20:41 "Ma to wartość, dopóki ludzie tak uważają" Ja tak nigdy nie uwazalam, wiec dla mnie wartosci toto nie ma Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Crypto valuty 22.11.22, 16:52 Dla mnie zawsze była to piramida finansowa i nigdy nie miałam parcia by sie tym interesować. Od początku podejrzewałam ,że to musi kiedyś pierdyknąć. Zwyczajna pralnia pieniędzy? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Crypto valuty 22.11.22, 18:54 Zwyczajna pralnia pieniędzy? Ano! A zdajesz sobie sprawe ilu gamblerow jest wsrod ludzi . lasych na szybkie wzbogacenie sie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Crypto valuty 22.11.22, 21:42 a74-7 napisał: > Zwyczajna pralnia pieniędzy? > Ano! > A zdajesz sobie sprawe ilu gamblerow jest wsrod ludzi . lasych na szybkie wzbog > acenie sie O tak, wystarczy obiecac wiecej niz 5% zysku, a rzucaja sie na taki interes prawie wszyscy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Crypto valuty 23.11.22, 19:57 al-szamanka napisała: > a74-7 napisał: > > > Zwyczajna pralnia pieniędzy? > > Ano! > > A zdajesz sobie sprawe ilu gamblerow jest wsrod ludzi . lasych na szybkie > wzbog > > acenie sie > > > O tak, wystarczy obiecac wiecej niz 5% zysku, a rzucaja sie na taki interes pra > wie wszyscy. > Zachłanni rzucają się jak wygłodniały pies na kość,a potem płacz i zgrzytanie zębów. Takich mi nie szkoda. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Crypto valuty 23.11.22, 19:55 a74-7 napisał: > Zwyczajna pralnia pieniędzy? > Ano! > A zdajesz sobie sprawe ilu gamblerow jest wsrod ludzi . lasych na szybkie wzbog > acenie sie Zachłanność wielu już zgubiła ,przykładów aż nadto. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Crypto valuty 27.11.22, 15:22 no i w polskiej wersji wpolityce.pl/swiat/623707-kto-wykreowal-malwersanta-na-finansowego-geniusza.No jak to kto ? Jak wszyscy boja sie wskazac palcem , zadziwiajace ....W czyich lapach sa merdia i komu tak naprawde sluza ? Pralke juz pokazywalam : Odpowiedz Link
kaleps Re: Crypto valuty 13.03.23, 21:53 If you decide to invest in cryptocurrencies, then it is better to receive less income but get a guarantee for your investments, I don’t know many such companies, but my favorite is mycat team these guys. They have already shown good results and earned trust. Odpowiedz Link
olivika31 Re: Crypto valuty 27.12.24, 14:37 If you decide to invest in cryptocurrencies, it's better to earn a smaller return but have a guarantee on your investments. For those interested in cryptocurrency betting, I recommend checking out the resources on this betting.bc.game/betting-academy/crypto/ , where you can find valuable information and tips for safe cryptocurrency betting. Odpowiedz Link