oxycort 20.04.03, 23:47 Dobry wieczór. Wiem, że mnie tu jeszcze nie widziano, Ale ten tysiąc mnie kusił od jakiegoś czasu, toteż przychodzę w nocy jak złodziej na brzemienną, ażeby Wam go bezczelnie świsnąć. ~~ ox Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: 1000 20.04.03, 23:56 Zdaję sobie sprawę, że to nieładnie przyjść w gości nieproszonym, koło północy i z zamiarem popełnienia zuchwałej kradzieży, ale... to jest ode mnie silniejsze. Próbowałem z tym walczyć, niemniej - bezskutecznie. Zbyt mocno ostatnimi czasy umiłowałem harmonię i porządek a całkowite i okrągłe liczby w systemie dziesiętnym uważam za jeden z przejawów porządku. ~~ ox Odpowiedz Link
oxycort Re: 1000 21.04.03, 00:02 Ale do rzeczy. Nie przyszedłem tu gledzić, tylko wyciągnąc rękę po coś, co jest dosłownie w jej zasięgu. Niemal na wyciągnięcie ręki. ŁAPS! I znikam. Co złego to nie ja! ~~ oxkradziejprzebiegły Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: 1001 21.04.03, 13:48 Ty antybiotyku jeden, ty! Zamiast sie zajac najadami z zajadami, tysiace lesne kradniesz...! (mozes ty szuler karciany jaki?) A jakbys sie tak zajal, czy najal do watku o nowym lesnym nabytku...? (bo do zabytku jeszcze nie aspiruja) glupka Odpowiedz Link
ta_ Re: 1000 22.04.03, 21:47 No to wiecie co, że mi gębę rozwarło na takie rozbójnikowanie po lesie i trzyma. Jeśli jednak ten tysiąc biednym poleciał rozdać, niech mu tam i będzie, albo i sam zużyje, może w potrzebie był bidoka. Tak czy siak tysiąc nam gwizdnął jak nic. A niech tam ! Zdrowia ! Ta_ Odpowiedz Link
oxycort Re: kolejna ofiara systemu... 23.04.03, 10:48 A bo to Wam pierwszyzna, ze po lesie zbuje grasują? A Rumcajs w lesie Żacholeckim lesie? A Robinhód w Szerłódzie? No! ~~ ox Odpowiedz Link
glupka_lesna Re-jestr rozbojnickow 24.04.03, 10:08 A teraz u nas grasuje Oxycort i 1000 psotow... Co za czasy...Drzewiej juz 40 pomagierow respekt wzbudzalo... Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: kolejna ofiara systemu... 07.05.03, 12:16 o patrzcie, patrzcie... na plaży to za dnia jako dobry nauczyciel się objawia, w piśmie obznajomiony, a po lesie to rozbój nocami uprawia... nick powinieneś sobie zmienić na plżowydżekyllileślyhajd jako nowo przybyła serdecznie witam się ze wszystkimi bardziej lub mniej stałymi bywalcami lasu Odpowiedz Link
oxycort Re: kolejna ofiara systemu... 11.05.03, 00:23 Tak naprawdę nie mam nic interesującego do powiedzenia, ani ogólnie, ani na swoją obronę. Przechodziłem tylko borem lasem, patrzę - dziesiątka leży - więc podniosłem. ~~ ox Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: kolejna ofiara systemu... 11.05.03, 08:51 Uwazaj, uwazaj, bo glupki poczaruja i z 10 zrobi sie 9, a dyche wezmie glupka :"P Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: kolejna ofiara systemu... 23.05.03, 12:50 żeby nie tworzyć nowego wątku, 1100. posta umieszczę na tym samym wątku, na którym MC Ox umieścił 1000. żeby 1100 mu zwinąć sprzed nosa Odpowiedz Link
oxycort Re: kolejna ofiara systemu... 24.05.03, 20:09 Atiti! Rozbójniczka z Ciebie, Jagutko. :) Jesteś niczym Marion z Szerłódu, albo Hanka z Lasu Żacholeckiego (podczas gdy ja jestem odpowiednio: Robinhódem i Rumcajsem) ~~ ox Odpowiedz Link
glupka_lesna Zeby nie bylo, ze jest inaczej. 1111 29.05.03, 09:47 zostanie w lesie, zbojce wy jedne, zbrodzienie podstepne, ha! glupka Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: Zeby nie bylo, ze jest inaczej. 1111 04.06.03, 13:53 glupka_lesna napisała: > > zostanie w lesie, zbojce wy jedne, zbrodzienie podstepne, ha! > > glupka znaczy się tu, w tym lesei mamy zostać??? bardzo chętnie :))) Jagoda :)) Odpowiedz Link
czarnajagoda sprostowanie 04.06.03, 13:55 o sorry, źle przeczytałam i gupstwa piszę :)) Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: sprostowanie 06.06.03, 23:22 No wy tez mozecie zostac, jak najbardziej, no przeciez, wy i wasze psoty, no ;) Nasze psoty waszymi psotami, i na odwrot, i wszystko zostanie w lesie, hej! glupka Odpowiedz Link