glupek_lesny 29.09.03, 07:56 Zjadlo mi lekkosc. Normalnie wcielo. Buszowalem u sasiadow i bec - nie ma. Co robic, co robic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta Re: Wcielo mi... 29.09.03, 20:01 Używaj znalezionego dystansu do odszukania lekkości. Słyszałam że on do tego celu nieźle się nadaje :) Ciumam kuma i kumę w ciumę bez dystansu ( szukam i macam wokół w nadziei znalezienia onegoż) Ta_ Odpowiedz Link
procesor nasza trójka znowu w jednej linii :D 29.09.03, 20:30 Cos za coś. Cos sie gubi cos się znajduje.. Może da sie wymienić jedno za drugie? Spróbuj diety i medytacji. (Tylko nie przesadz z dieta, bo cie trudno będzie znaleźć). W razie czego drogą mozolnych ćwiczeń będzisz musiał nabyć od nowa. (...)Wycięłam bo zaczęłam być złośliwa - nie pod twoim to adresem. A że postanowiłam sie w język gryźć gdy chcę zrobić wycieczkę osobistą - milczę juz. :)) Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: upsasa, co za doborowe towarzystwo :D 29.09.03, 20:52 A co do diety, to bardzo prosze bez mi-tu-takich! Bo po pierwsze, to my jednak sie staramy odzywiac, cos sie w lesie znajdzie i spreparuje - o na ten przyklad placek ze sliwkami, drozdzowy taki ostatnio byl (nawet jest, wiec jak komu po drodze to zapraszam). Po drugie, glupka sie bardziej odchudzic nie da! Bo nie! Glupka Odpowiedz Link
procesor Re: upsasa, co za doborowe towarzystwo :D 29.09.03, 22:38 glupka_lesna napisała: > Po drugie, glupka sie bardziej odchudzic nie da! Bo nie! Tego sie obawiałam. :) Mógłby osiagnąć lekkość definitywną.. Odpowiedz Link
surfer1 Re: upsasa, co za doborowe towarzystwo :D 30.09.03, 08:55 żyję, nie myślę, robię to co przyjemne, praca(brr... ohyda)aby zapewnić egzystencję. Odpowiedz Link
xkropka Re: upsasa, co za doborowe towarzystwo :D 30.09.03, 14:08 Wodzowi by zaimponowal :) Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: upsasa, co za doborowe towarzystwo :D 02.10.03, 21:22 procesor napisała: > Mógłby osiagnąć lekkość definitywną.. Musze ci powiedziec, ze juz jest zle...:( Ostatnio juz drugi BOK glupkowi zlikwidowali! Odpowiedz Link
procesor Re: upsasa, co za doborowe towarzystwo :D 02.10.03, 22:21 Biedny Głupek, bedzie musiał spac na jednym BOKu.. Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: upsasa, co za doborowe towarzystwo :D 02.10.03, 22:54 procesor napisała: > Biedny Głupek, > bedzie musiał spac na jednym BOKu.. no nie! glupek ma spac w domu, a nie w BOKu, nie mowiac juz o spaniu na! nie wierze, ze sa az takie kolejki!!! Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: nasza trójka znowu w jednej linii :D 01.10.03, 08:09 Ojej, ja sie nie lubie meczyc, a mozolne cwiczenia to troche nie bardzo... Poki co pobudzasz ciekawosc "(...)" A nie da sie tak z lekkoscia? Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Wcielo mi... 01.10.03, 08:08 Eeetam. Jak z dystansem cos szukac, jak wszedzie daleko? Odpowiedz Link