Dodaj do ulubionych

Bylam w Polsce

31.12.24, 14:58
bylam, bo musialam odwiedzic bliskich, przelamac sie oplatkiem, ale... oczywiscie siedzialam cicho, bo czasy takie, ze strach sie przyznawac, ze jest sie na miejscu, kto wie czy o 6 rano nie zapukaja jacys w kominiarkach, wiec lepiej zeby nie wiedzieli... juz w ubieglym roku w drugi dzien Swiat wyjezdzalam z dusza na ramieniu, czy mnie gdzies nie dopadna przy granicy a teraz atmosfera jeszcze gorsza - czulam sie jak w lipcu 1987 kiedy mialam na karku SB-cje, za to tylko, ze moja rodzina pracowala w NATO, chodzili za mna, wzywali na przesluchania. Dzisiaj Polska jest w NATO wiec to odpada a i bliscy, ktorzy byli wtedy pracownikami przeszli na emeryture, za to dzisiaj wystarczylo, ze mlody czlowiek na terenach popowodziowych napisal o rabunkach i tez mu sie zwalili na chate.
DEMOKRACJA kochane lemingi to w Polsce juz byla i zakonczyla sie 13 grudnia 2023... macie to czegoscie chcieli.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Bylam w Polsce 31.12.24, 15:49
      Ja się nie dziwię Twoim obawom, wracają stare czasy...
      Aresztowanie księdza już było, tortury także, wjazd do klasztoru także, stary bolszewik nawołuje do:
      https://pbs.twimg.com/media/GfzrLJ5XoAA9xVg?format=png&name=small
      Uaktywnił się znów weekendowy samobójca,wiec wszystko jest możliwe za tej władzuni!!
      • al-szamanka Re: Bylam w Polsce 31.12.24, 20:41
        rena-ta49 napisała:

> Ja się nie dziwię Twoim obawom, wracają stare czasy...
        > Aresztowanie księdza już było, tortury także, wjazd do klasztoru także, stary b
        > olszewik nawołuje do:
        > https://pbs.twimg.com/media/GfzrLJ5XoAA9xVg?format=png&name=small
        > Uaktywnił się znów weekendowy samobójca,wiec wszystko jest możliwe za tej władz
        > uni!!

Jakie ta szmata ma skojarzenia - ks. Popieluszko tez trzymano w bagazniku. Swietna taka rehabilitacja.
        • rena-ta49 Re: Bylam w Polsce 01.01.25, 20:41
          Bolszewia jest wyszkolona w przewożeniu w bagażniku!!
          • al-szamanka Re: Bylam w Polsce 02.01.25, 21:23
            Ja nie tylko boje sie do Polski jechac, mam tez obawy, ze spotkam jakiegos debilnego lewaka, co bedzie chcial mi udowadniac jaki tfusk jest swietny i jak teraz cudownie jest bez PiSu... mdlosci dostaje, gdy takich slysze.
            • rena-ta49 Re: Bylam w Polsce 03.01.25, 20:26
              al-szamanka napisała:

> Ja nie tylko boje sie do Polski jechac, mam tez obawy, ze spotkam jakiegos debi
              > lnego lewaka, co bedzie chcial mi udowadniac jaki tfusk jest swietny i jak tera
              > z cudownie jest bez PiSu... mdlosci dostaje, gdy takich slysze.
              >

Ja unikam towarzystwa jebacpisowskiego,dla mnie nie są to partnerzy do rozmów.Jeśli już znajdę się w takim towarzystwie,to nie podejmuję rozmowy n/t polityczne.
              • al-szamanka Re: Bylam w Polsce 03.01.25, 20:47
                rena-ta49 napisała:

> Ja unikam towarzystwa jebacpisowskiego,dla mnie nie są to partnerzy do rozmów.J
                > eśli już znajdę się w takim towarzystwie,to nie podejmuję rozmowy n/t polityczn
                > e.

Zainfekowania zbaranialym lewactwem na twarzy nie widac, to wychodzi dopiero w rozmowie. Jak juz to wyjdzie, to tez unikam.
              • m.maska Re: Bylam w Polsce 05.01.25, 22:06
                rena-ta49 napisała:

> al-szamanka napisała:
                >
                > > Ja nie tylko boje sie do Polski jechac, mam tez obawy, ze spotkam jakiego
                > s debi
                > > lnego lewaka, co bedzie chcial mi udowadniac jaki tfusk jest swietny i ja
                > k tera
                > > z cudownie jest bez PiSu... mdlosci dostaje, gdy takich slysze.
                > >
                >
                > Ja unikam towarzystwa jebacpisowskiego,dla mnie nie są to partnerzy do rozmów.J
                > eśli już znajdę się w takim towarzystwie,to nie podejmuję rozmowy n/t polityczn
                > e.

No bo jak dyskutowac z aborygenami? oni innym jezykiem sie porozumiewaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka