kulawekolano 14.04.25, 16:34 Mam nadzieję, że tu są normalni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastboyscout Re: Dzień dobry 14.04.25, 17:50 ..."Mam nadzieję, że tu są normalni"... Nie daj Boze ! Normalnosc jest nudna a normalni nie sa zdolni byc kreatywnymi. Ale dam ci szanse wykazania swojej indywidualnosci. Zapraszam do wyrazania pogladow i ciekawych dyskusji ! Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Dzień dobry 15.04.25, 00:01 lastboyscout napisał: > Normalnosc jest nudna a normalni nie sa zdolni byc kreatywnymi. Niektórzy twierdzą że jestem nienormalny. Nie jestem do końca pewny, czy nie mają racji. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Dzień dobry 15.04.25, 02:00 ..."Niektórzy twierdzą że jestem nienormalny. Nie jestem do końca pewny, czy nie mają racji."... Witam w klubie ! 🫡 Mam tak samo 😁 To otwarte tematycznie forum wiec mozesz rozpoczac dyskusje na kazdy temat i do kazdego tematu dolaczyc.. * Daje sobie prawo do subiektywnej weryfikacji przydatnosci wpisow na moim forum i jezeli to komus sie to nie podoba to ma pecha 🥱 Odpowiedz Link