irsila 27.04.26, 11:38 to niebo, co nie ma chmur,.... jednak z niektórymi tu na forach, to piekłem, się staje. Utworowi, nie ubliżając, gdyż wszędzie jest grany Jeden z wielu www.youtube.com/playlist?list=PLC21CW3vePK7NNzLLXmBn3QfJLkHOXxpy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 27.04.26, 11:46 Sorry, coś poszło nie tak. Właściwego linka nie wkleiłam. Kalifornia, to jest jednak, przebój ogólnie światowy. Jednak, jakoś jednego, wybranego, nie wklejam. Odpowiedz Link
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 27.04.26, 12:14 Wiadomo kto w tej Kaliforni mieszka, nasz forumowy, koleżka. Ostatnio nawet, na Trumpa, zamach był, jego koleżka. Odpowiedz Link
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 27.04.26, 14:55 Przepraszam, nieodpowiedn link, wkleiłam, wczoraj na święcie ziemi byłam w pobliskim NCK i ten zespół, występował. Taka poezja śpiewana, polecam. Odpowiedz Link
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 27.04.26, 15:37 Nigdy w US, nie byłam i nie chce tam być video www.youtube.com/watch?vcRn2lILMtI[/video] Francję, bym sobie odwiedziła po raz któryś, ale piniędzy nie mam. Odpowiedz Link
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 28.04.26, 07:35 Tak śpiewają szczęśliwi ludzie, Tekst i teledysk Dwa plus Jeden - California Mon Amour ver 2 Odpowiedz Link
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 28.04.26, 07:43 Tekst tu, gdyż umknął: www.tekstowo.pl/dwa-plus-jeden/california-mon-amour Odpowiedz Link
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 28.04.26, 07:48 Sporo tych piosenek jest: Kalifornia (Tam gdzie nigdy deszcz nie pada)_Craft Tuchola Odpowiedz Link
irsila Re: Kalirfonia, mon amour 28.04.26, 07:54 Jeszcze Happy End, jednak bez podlewania to bym uschła I moje roślinki również. Lubie deszcz, nawilża cerę. youtu.be/R0VhZtfJvvg?list=RDR0VhZtfJvvg Odpowiedz Link