Dodaj do ulubionych

"Bitwa o Anglie"

IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:10
Wczoraj dwoch kretów zostało oprowadzanych po domu przez anglika. Jedyn przymuł
mówi "jako to toalette, przeca to chaziel"
To jest ta kultura ślącko- kibel, chaziel, żrić dżistać,gotka, srejtaśma,
Czysty debilizm.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit Pisze sie toilet IP: 150.254.85.* 07.12.04, 12:22
      Gość portalu: goroll napisał(a):

> Wczoraj dwoch kretów zostało oprowadzanych po domu przez anglika. Jedyn
      przymuł
      > mówi "jako to toalette, przeca to chaziel"
      > To jest ta kultura ślącko- kibel, chaziel, żrić dżistać,gotka, srejtaśma,
      > Czysty debilizm.

Naucz sie angielskiego jak piszesz "dowcipy" uzywajac angielskich slow.
      Pisze sie toilet. Wstyd przynosisz gorolom.
    • Gość: czytacz Re: "Bitwa o Anglie" IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.12.04, 13:31
      "Bitwa o Anglie" czy "Bitwa o Anglię" ?
      "Jedyn" czy "jeden"?
      "anglika" czy "Anglika"?
      "dwóch kretów" czy "dwa krety" ?

Do książek!
      • drcarlos Re: "Bitwa o Anglie" 17.12.04, 10:32
        Gość portalu: czytacz napisał(a):

> "Bitwa o Anglie" czy "Bitwa o Anglię" ?
        > "Jedyn" czy "jeden"?
        > "anglika" czy "Anglika"?
        > "dwóch kretów" czy "dwa krety" ?
        >
        > Do książek!

przecież to gorol! on jest "wszystkowiedzący"!!
    • utopiec Re: "Bitwa o Anglie" 07.12.04, 13:39
      Śląsk jest ojczyzną ludzi z wielu miejsc Polski. Dodatkowo woj. ślaskie jest
      zlepem kilku regionów, zróżnicowane kulturowo, pochodzeniowo. Ślazacy są tylko
      częścią tego wielkigo tygla demograficznego, od wieków związani z tą ziemią
      chcą na niej żyć i umierać. Jestem w pełni świadomy zróżnicowania
      intelektualnego Ślązaków, to samo także dotyczy ludzi innego pochodzenia, czego
      demonstracją jest chciażby forum. Jestem w stanie zrozumieć zaczepliwy ton
      niektórych "intelektualistów", nawet chamstwo, ale nad głupotą mogę tylko
      zapłakać! Przyjacielu, głuptasku! Przestań, bo nie jesteś śmieszny, a
      tragiczny. Jestem Ślązakiem, dumnym, że mam wielu przyjaciół z kręgów innego
      pochodzenia, jak również współziomków niemieckich i polskich. Nikt z takim
      intelektem jak Twój nie wyprowadzi mnie z równowagi. Jeśli chcesz być
      oryginalny - bądź, ale nie w ten sposób, bo celu nie osiągasz. Żyjemy w wolnym
      świecie, więc jeśli Śląsk jest Ci wstrętny, wyjedź stąd. Jeśli brak Ci na to
      funduszy - napisz, a wielu forumowiczów odda ostatni grosz, abyś był szczęśliwy
      gdzieś indziej.
      • drcarlos Re: "Bitwa o Anglie" 07.12.04, 22:54
        założe sie, że ani jedno zdanie do niego nie dotrze.... za to zaraz zacznie
        rzucać na Ciebie wyzwiska.... niech zgadne... tytuł następnego wątku będzie
        brzmiał ".... coś napisł" i dorzuci coś z genetyki albo zaraz jakieś wyzwisko...
        • utopiec Re: "Bitwa o Anglie" 08.12.04, 08:51
          Może sobie pisać co chce, ale mnie z pewnością nie sprowadzi do poziomu
          karalucha. W historii Śląska, Polski, Niemiec i całego świata jest wiele stron
          gorzkich, ale to nie jest powód do robienia sobie przykrości. Kontakt gorolsko -
          hanysowski, jeśli ma posmak dobrego żartu, a nawet złośliwości jest strawny, a
          czsami pełen uroku. Jeśli ktoś piętnuje śląski prymitywizm, a nie widzi
          tutejszej inteligencji, momentalnie nam sugeruje w jakich kręgach się obraca.
          Wyśmiewanie się z gwary też świadczy o braku znajomości zagadnień społecznych.
          Wszystkie narody mają subkultury. Dobrym tego przykładem jest świat anglosaski,
          ale i sąsiedzi za Odry nie wstydzą się odrębności kulturalnej między sobą.
          Niektórym z forumowiczów śnią się chyba problemy wschodnie, albo bałkańskie.
          Cieszmy się, że w naszym kraju do tego już nie dochodzi.
          • Gość: goroll Re: "Bitwa o Anglie" IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:04
            Kolego.
            Dlaczego hanys jak napie.. się jaboli to ryczy "goroleeeeeee, goroleeeee"
            Czy słyszaleś odwrotnie???
            Słyszałeś opowiesći jak to gorole zeżyrajum nom robota??
            Gdyby goroli wycofac z tego bagna intelektualnego to byl by totalny paraliż.
            • utopiec Re: "Bitwa o Anglie" 08.12.04, 09:12
              Nie wiem, bo w moim towarzystwie nie pije się jaboli. A teraz pa!
              • Gość: goroll Re: "Bitwa o Anglie" IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:15
                No to nie jesteś hanysem
                • drcarlos Re: "Bitwa o Anglie" 10.12.04, 11:09
                  a od kiedy Utopiec jest twoim kolegą???
                  może i krzyczą "gorole" nie wiem, nigdy nie słyszałem.....
                  za to gorole jak sie napiją jaboli (tak to sie mówi? nie wiem, nie przebywam w
                  twoim towarzystwie, u mnie sie tego nie pije...) to nie krzyczą może i nic, za
                  to czaskają szyby, biją każdego kogo spotkają... i tak aż wytrzeźwieją albo
                  policja złapie....
                  • Gość: goroll Re: "Bitwa o Anglie" IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:04
                    Carlos, prymitywny mózgu, ktory z tej bandy na rynku jest gorolem i co piją???
                    Irek siedzi za napady i grabierze, reszta to hanysy
                    • drcarlos Re: "Bitwa o Anglie" 10.12.04, 23:07
                      Gość portalu: goroll napisał(a):

> Carlos, prymitywny mózgu, ktory z tej bandy na rynku jest gorolem i co piją???
                      > Irek siedzi za napady i grabierze, reszta to hanysy

większość!!! przecież sam sie nawet chwaliłeś ile to goroli tu mieszka....
                      a teraz sie tego wypierasz???
                      • Gość: George Re: "Bitwa o Anglie" IP: 67.111.137.* 14.12.04, 14:53
                        Nie dość że glupi to jeszcze nie kumaty.
                        Potrafisz odpowiedzieć na pytanie ktore brzmi:
                        KTÓRY Z TEJ BANDY ALKOHOLICKIEJ NA RYNKU PRZEBYWAJĄCEJ JEST GOROLEM<?????
                        I krotka podpowiedz- same hanysy

• drcarlos Re: "Bitwa o Anglie" 17.12.04, 10:31
                          Gość portalu: George napisał(a):

> Nie dość że glupi to jeszcze nie kumaty.
                          > Potrafisz odpowiedzieć na pytanie ktore brzmi:
                          > KTÓRY Z TEJ BANDY ALKOHOLICKIEJ NA RYNKU PRZEBYWAJĄCEJ JEST GOROLEM<?????
                          > I krotka podpowiedz- same gorole

gorol odpowiada pytaniem na pytanie, to jak mu mam odpowiedzieć, kiedy ja nie otrzymałem odpowiedzi?
                          ci co tam piją mówią po polsku, więc jak mogą być hanysami?????
                          więc ta banda to sami gorole!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka