Dodaj do ulubionych

Dobry adwokat

24.11.09, 15:17
Jakiego polecacie adwokata,może już ktoś miał kontak i jest zadowolony z jego usług.
Obserwuj wątek
    • matrix_30 Re: Dobry adwokat 24.11.09, 15:59
      A dziedzina?, znam rewelacyjnego z cywilnego, ale z Zabrza, albo z
      Gliwic.
      • oryginal23 Re: Dobry adwokat 24.11.09, 20:12
        Lepszego ode mnie nie znajdziesz.
        23.
    • korpaczek Re: Dobry adwokat 24.11.09, 22:28
      Znam dobrego od wypadków komunikacyjnych.Gliwice.
      • xar-aa Re: Dobry adwokat 26.11.09, 15:25
        Z prawa cywilnego
    • janko-muzykant Re: Dobry adwokat 26.11.09, 18:46
      Dobry jest Mec. Paluch.. Rozwodził kumpla i TO SKUTECZNIE!
      • stg.1 Re: Dobry adwokat 04.12.09, 18:08
        janko-muzykant napisał:

> Dobry jest Mec. Paluch.. Rozwodził kumpla i TO SKUTECZNIE!

Ja też się rozwiodłem, ale bez adwokata i też SKUTECZNIE!
        p.s
        Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi, że Adwokat jest od prawa karnego, a
        Radca prawny od prawa cywilnego? Oryginal23 przecież to, to
        powinieneś wiedzieć, a Ty nic
        • kksia Re: Dobry adwokat 13.10.10, 15:49
          Podział kompetencji pomiędzy Radcami a Adwokatami nie jest wcale tak oczywisty. Obecnie Adwokat może reprezentować klientów w każdej dziedzinie prawa - nie może być tyko prawnikiem wewnętrznym w firmie, zatrudnionym na umowę o pracę. Radca prawny może być zatrudniony, może również reprezentować klientów w każdej dziedzinie prawa za wyjątkiem spraw karnych (kiedyś jeszcze rodzinnych, ale to już nieprawda).
          Wybierając prawnika powinniśmy kierować się raczej doświadczeniem konkretnego radcy lub adwokata w podobnych sprawach. Można znaleźć adwokatów, którzy zajmują się wyłącznie obsługą firm i radców, świadczących usługi dla ludności - sprawy majątkowe, rozwody, alimenty etc.
          Jak ustalić to doświadczenie - jeśli nie mamy znajomego, który miał podobną sprawę i jest zadowolony ze swojego prawnika - najlepiej popytać w kilku kancelariach. Nie ma nic złego, w pytaniu czy dany prawnik prowadził już podobne sprawy. A więc dzwońmy czy piszmy i pytajmy! Nie tylko o cenę, ale też o doświadczenie. Podkreślam, że najważniejsze jest doświadczenie w tego typu sprawach. Jeśli znajomy ma świetnego prawnika od rozwodów, a ty szukasz kogoś do obsługi firmy, albo masz spór z pracodawcą, niekoniecznie świetny prawnik znajomego będzie dla ciebie najlepszy.
    • mellind01 Re: Dobry adwokat 10.09.24, 13:51
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego.
      Bardzo mi pomógł. Pełne zaangażowanie w sprawę, zorientowany, zdecydowany, a przede wszystkim walczący o sprawę swojego klienta! Czułam, że nie jestem sama ze swoim problemem, bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy oraz osobisty. Podaje różne sposoby załatwienia sprawy, daje wybor, pomaga w podjęciu decyzji.
      Bardzo bardzo dziękuję za pomoc i za to że cały czas czułam, że Pan Mecenas walczył o moją sprawę. I wygrał. Tutaj telefon +48 666 609 065 i spójrz sobie jak dobrze go oceniają ludzie
      www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-wawrzyniec-chroscielewski/
    • pepi234 Re: Dobry adwokat 13.01.25, 13:04
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę.
      Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze
      www.skuteczny-adwokat.com/prawo-pracy/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • palinkaa9 Re: Dobry adwokat 22.05.25, 16:00
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
    • asiamala Re: Dobry adwokat 14.04.26, 11:26
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka