Dodaj do ulubionych

hotel Lublin

IP: *.stargard.mm.pl 25.08.13, 17:25
Dla przyjezdnych, jeśli szukacie hotelu sprawdźcie te hotele w Lublinie pod tym linkiem znajduje się oferta.
Obserwuj wątek
    • master_full Re: hotel Lublin 23.09.13, 01:32
      Ja zawsze kwateruje się w Hotelu Agit, lubię jak hotel nie jest tylko noclegownią, ale ma SPA, siłownię i dobre jedzenie. Mają nawet bawialnię, więc raz zdarzyło mi się tam już nie biznesowo, ale prywatnie przyjechać z żoną i z dzieckiem. Polecam.

agithotel.pl/
      • Gość: HotelowyWyjadaczz Re: hotel Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 10:42
        od wielu lat jestem w rozjazdach i podróżach służbowych , wiec trochę się już widziało ..... o niektórych hotelach to najlepiej zapomnieć raz na zawsze

Hotel Agit - gościłem tam dwa razy, raz byłem sam, a raz mieliśmy tam konferencję, za każdym razem bardzo dobrze wspominam to miejsce, a szef z tego co wiem chce organizować tam kolejne dwie nasze konferencje
        • jasinka9878 Re: hotel Lublin 14.11.13, 22:41
          Co jakiś czas lądujemy w Hotelu Agit, z różnych okazji, a to wypad za miast ( w naszym przypadku z Wawy) a to konferencja bo odkąd poleciłam szefowi ten Hotel to już tylko tam organizuje swoje spotkania biznesowe. Dużo info jest na stronie, ja b. lubię tam przyjezdżać.
          • Gość: ModnaKarolinkaaaa Re: hotel Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.13, 13:52
            Co ciekawe, ja Agit znam trochę z innej strony, bo chodzę tam do SPA i na siłownię, ale jak rozmawiałam z ludźmi, którzy tam byli do hotelu to byli bardzo zadowoleni, często tych ludzi spotykałam w saucie i tam sobie zawsze moglismy luźno pogadać.
            • Gość: Aurora Re: hotel Lublin IP: *.futuroexito.pl 16.01.14, 12:41
              Ja tam uczęszczam na fitness, a konkretnie chodzę na zajęcia bup 9brzuch, uda pośladki), a mąż korzysta z siłowni. Fajny sposób dla małżeństw na spędzanie wolnego czasu.
      • Gość: Buzzajn Re: hotel Lublin IP: *.marsoft.net 28.02.14, 08:28
        Ja polecam hotel Dwór Choiny. Bardzo często korzystam z jego usług będąc na spotkaniach biznesowych w Lublinie. Hotel znajduje się 10 km od centrum Lublina w Kazimierzówce. Miła atmosfera, cisza, spokój, bardzo dobre jedzenie i przepiękny wystrój. Bezpłatny duży parking. Dostęp do internetu bez zarzutów! Naprawdę warto się tu zatrzymać. Jakby ktoś był zainteresowany to na ich stronie internetowej są wszelkie dane kontaktowe www.dworchoiny.pl
    • ganda321 Re: hotel Lublin 14.12.13, 10:06
      Zapraszam do porównania lubelskich hoteli i wyboru najlepszego.
    • Gość: ida Re: hotel Lublin IP: *.lublin.mm.pl 27.03.14, 09:32
      Najlepsze Hotele i Restauracje w Lublinie.
      Sprawdź!
      • Gość: Krzysztof67 Re: hotel Lublin IP: *.futuroexito.pl 23.06.14, 11:39
        Wszystko zależy od tego, co tak naprawdę ktoś oczekuje od hotelu. Jedni chcą po prostu wypocząć i skorzystać ze spa, drudzy przyjeżdżają służbowo. Często hotele organizują też wesela. Raz byłem na weselu w hotelu (agit w Lublinie) i całkiem mi się podobało, bo było elegancko, a ja w takich klimatach czuję się dobrze.
    • Gość: Mirek Re: hotel Lublin IP: *.lublin.mm.pl 23.06.14, 15:38
      Porównanie najlepszych hotele w Lublinie.
    • rusure Re: hotel Lublin 04.12.15, 19:39
      Hej, często jeżdżę do Lublina z WWA i przed porannymi spotkaniami zatrzymuję się w Hotelu Dwór Lwowski Lublin. Robię tak od kilku lat i polecam. Szama smaczna, browarek lepszy niż w niejednym sklepie.
      • bernisj Re: hotel Lublin 03.03.16, 09:44
        Myślę podobnie jak Krzysztof 67 - to zależy czego się szuka. Przeglądając oferty różnych hoteli z Lublina zacząłem się zastanawiać nad Lublinianką. Bo oprócz tego, że jest bardzo elegancko urządzony, to jeszcze ma orientalne SPA i łaźnię turecką. Bardzo lubimy z moją dziewczyną takie właśnie rzeczy. A i mają jeszcze różne pakiety: www.lublinianka.com/ceny-i-pakiety co osobiście zawsze mnie interesuje przy wyborze hotelu.
    • Gość: Mmarzena Re: hotel Lublin IP: 31.135.19.* 13.07.16, 10:04
      Bardzo często przyjeżdżam do Lublina w sprawach służbowych. Nocowałam już w wielu hotelach i na obrzeżach i w centrum, ale ostatnio bardzo podpasował mi hotel Dwór Choiny w Kazimierzówce. Hotel jest mały, w koło zielono, atmosfera bardzo rodzinna i mają świetną kuchnię. Kaczka jest świetna. No i jest przy trasie, więc szybko się wpada na obwodnice Lublina i można bez problemu jechać dalej.
    • alejestemfajna Re: hotel Lublin 09.11.16, 12:32
      Co jeszcze jesteście w stanie polecić? Zależy mi na dwóch noclegach dla mnie i kolegów z pracy. Przyjeżdżamy do Lublina służbowo. Mile widziany hotel z dobrą restauracją i barem
      • mayafromla1920 Re: hotel Lublin 14.11.16, 09:21
        jak nie zależy Ci na ścisłym centrum lublina możesz sobie sprawdzić ten hotel w jastkowie www.inbetween-hotel.pl/ . To jakieś 8 km od centrum bodajże więc daleko nie jest a standard wysoki no i hotel jest dość nowy bo otwarli go chyba w tym roku. Restauracje ma i to chyba całkiem niezłą bo zbiera dobre opinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka