Gość: cookie IP: *.stargard.mm.pl 25.08.13, 17:25 Dla przyjezdnych, jeśli szukacie hotelu sprawdźcie te hotele w Lublinie pod tym linkiem znajduje się oferta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
master_full Re: hotel Lublin 23.09.13, 01:32 Ja zawsze kwateruje się w Hotelu Agit, lubię jak hotel nie jest tylko noclegownią, ale ma SPA, siłownię i dobre jedzenie. Mają nawet bawialnię, więc raz zdarzyło mi się tam już nie biznesowo, ale prywatnie przyjechać z żoną i z dzieckiem. Polecam. agithotel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HotelowyWyjadaczz Re: hotel Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 10:42 od wielu lat jestem w rozjazdach i podróżach służbowych , wiec trochę się już widziało ..... o niektórych hotelach to najlepiej zapomnieć raz na zawsze Hotel Agit - gościłem tam dwa razy, raz byłem sam, a raz mieliśmy tam konferencję, za każdym razem bardzo dobrze wspominam to miejsce, a szef z tego co wiem chce organizować tam kolejne dwie nasze konferencje Odpowiedz Link Zgłoś
jasinka9878 Re: hotel Lublin 14.11.13, 22:41 Co jakiś czas lądujemy w Hotelu Agit, z różnych okazji, a to wypad za miast ( w naszym przypadku z Wawy) a to konferencja bo odkąd poleciłam szefowi ten Hotel to już tylko tam organizuje swoje spotkania biznesowe. Dużo info jest na stronie, ja b. lubię tam przyjezdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ModnaKarolinkaaaa Re: hotel Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.13, 13:52 Co ciekawe, ja Agit znam trochę z innej strony, bo chodzę tam do SPA i na siłownię, ale jak rozmawiałam z ludźmi, którzy tam byli do hotelu to byli bardzo zadowoleni, często tych ludzi spotykałam w saucie i tam sobie zawsze moglismy luźno pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurora Re: hotel Lublin IP: *.futuroexito.pl 16.01.14, 12:41 Ja tam uczęszczam na fitness, a konkretnie chodzę na zajęcia bup 9brzuch, uda pośladki), a mąż korzysta z siłowni. Fajny sposób dla małżeństw na spędzanie wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzzajn Re: hotel Lublin IP: *.marsoft.net 28.02.14, 08:28 Ja polecam hotel Dwór Choiny. Bardzo często korzystam z jego usług będąc na spotkaniach biznesowych w Lublinie. Hotel znajduje się 10 km od centrum Lublina w Kazimierzówce. Miła atmosfera, cisza, spokój, bardzo dobre jedzenie i przepiękny wystrój. Bezpłatny duży parking. Dostęp do internetu bez zarzutów! Naprawdę warto się tu zatrzymać. Jakby ktoś był zainteresowany to na ich stronie internetowej są wszelkie dane kontaktowe www.dworchoiny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ganda321 Re: hotel Lublin 14.12.13, 10:06 Zapraszam do porównania lubelskich hoteli i wyboru najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: hotel Lublin IP: *.lublin.mm.pl 27.03.14, 09:32 Najlepsze Hotele i Restauracje w Lublinie. Sprawdź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof67 Re: hotel Lublin IP: *.futuroexito.pl 23.06.14, 11:39 Wszystko zależy od tego, co tak naprawdę ktoś oczekuje od hotelu. Jedni chcą po prostu wypocząć i skorzystać ze spa, drudzy przyjeżdżają służbowo. Często hotele organizują też wesela. Raz byłem na weselu w hotelu (agit w Lublinie) i całkiem mi się podobało, bo było elegancko, a ja w takich klimatach czuję się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: hotel Lublin IP: *.lublin.mm.pl 23.06.14, 15:38 Porównanie najlepszych hotele w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
rusure Re: hotel Lublin 04.12.15, 19:39 Hej, często jeżdżę do Lublina z WWA i przed porannymi spotkaniami zatrzymuję się w Hotelu Dwór Lwowski Lublin. Robię tak od kilku lat i polecam. Szama smaczna, browarek lepszy niż w niejednym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
bernisj Re: hotel Lublin 03.03.16, 09:44 Myślę podobnie jak Krzysztof 67 - to zależy czego się szuka. Przeglądając oferty różnych hoteli z Lublina zacząłem się zastanawiać nad Lublinianką. Bo oprócz tego, że jest bardzo elegancko urządzony, to jeszcze ma orientalne SPA i łaźnię turecką. Bardzo lubimy z moją dziewczyną takie właśnie rzeczy. A i mają jeszcze różne pakiety: www.lublinianka.com/ceny-i-pakiety co osobiście zawsze mnie interesuje przy wyborze hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmarzena Re: hotel Lublin IP: 31.135.19.* 13.07.16, 10:04 Bardzo często przyjeżdżam do Lublina w sprawach służbowych. Nocowałam już w wielu hotelach i na obrzeżach i w centrum, ale ostatnio bardzo podpasował mi hotel Dwór Choiny w Kazimierzówce. Hotel jest mały, w koło zielono, atmosfera bardzo rodzinna i mają świetną kuchnię. Kaczka jest świetna. No i jest przy trasie, więc szybko się wpada na obwodnice Lublina i można bez problemu jechać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
alejestemfajna Re: hotel Lublin 09.11.16, 12:32 Co jeszcze jesteście w stanie polecić? Zależy mi na dwóch noclegach dla mnie i kolegów z pracy. Przyjeżdżamy do Lublina służbowo. Mile widziany hotel z dobrą restauracją i barem Odpowiedz Link Zgłoś
mayafromla1920 Re: hotel Lublin 14.11.16, 09:21 jak nie zależy Ci na ścisłym centrum lublina możesz sobie sprawdzić ten hotel w jastkowie www.inbetween-hotel.pl/ . To jakieś 8 km od centrum bodajże więc daleko nie jest a standard wysoki no i hotel jest dość nowy bo otwarli go chyba w tym roku. Restauracje ma i to chyba całkiem niezłą bo zbiera dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś