ropaapor Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 27.02.16, 12:51 Zobacz sklep www.welovebeds.pl mają świetny wybór poduszek dekoracyjnych , trafiłam na tą markę w sklepie adlowing w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola www.4krzeslafotele.pl IP: *.142.citypartner.pl 15.03.16, 21:34 gazetniki, ławy, wieszaki ,stoliki Rtv, pufy, piłki-worki sako, krzesła , fotele, bujaki. duży wybór , expresowa przesyłka www.4krzeslafotele.pl www.4krzeslafotele.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
darmiano Re: www.4krzeslafotele.pl 07.07.16, 11:46 Wyposażenie wnętrza kuchennego mo-architekci.pl Nowoczesne i bardzo oryginalne projekty ! Odpowiedz Link Zgłoś
malaczarna4321 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 14.07.16, 07:31 Ja zaufałam jednej firmie, i pozostanę jej wierna do końca. Mają różnorodne meble a nawet dodatki, tekstylia do mieszkań. decor.mirjan24.com/ i www.mirjan24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dariar23 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 07.09.16, 10:23 Jeśli chodzi o lampy to polecam www.sklep.aladyn.pl Mają fajne lampki do każdego wnętrza. I w sumie zawsze doradzą. Ja znalazłam lampkę w internecie, napisałam do nich i dla mnie ją sprowadzili :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamiawiki Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 12.09.16, 08:46 polecam www.pracowniamidas.com unikatowe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
lovekiddys Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 14.09.16, 13:59 www.liliko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meduzap Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 15.09.16, 09:47 Ja polecam karlik.pl - włączniki, gniazdka i zaślepki do gniazdek. Dopiero jak się przejrzy ofertę to widać, że takie detale też robią różnicę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darekdesign Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 18.09.16, 21:40 www.lumina-deco.pl - lampy podłogowe, żyrandole kryształowe, lampy wiszące - polecam. Na szczególną uwagę zasługuje oferta lamp industrialnych, loftowych : www.lumina-deco.pl/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=Loft&submit_search=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maiko Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.16, 20:56 Gdyby ktoś chciał to wszystko, co tu zebrano, przewieźć, to polecam www.janoduda.pl/ . Bardzo fajna firma przeprowadzkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina_rewers Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 25.10.16, 09:37 Ja z kolei polecam sklep z meblami prosto z Hiszpanii - ciekawe wzory, projekty, znani designerzy store.barcelonaconcept.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PańciaPrzecia Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.17, 16:01 Ja lubię produkty, które w pewien sposób mnie wyrażają i są niepowtarzalne. Dlatego bardzo się ucieszyłam gdy znalazłam sklep www.decorabbit.pl ponieważ mogę przygotować swój własny projekt (grafikę bądź zdjęcia) a oni przeniosą mi to na ramę lustra bądź grzejnik dekoracyjny. Na chwilę obecną mam od nich 3 poduszki dekoracyjne z moim Przeciónkiem (buldożek francuski) i coś czuję, że na tym się nie skończy. Sprawdźcie i może Wam się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinawanat-87 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 01.03.17, 13:38 Ja dorzucam informację na temat sklepu www.koszyki.net.pl/ z akcesoriami do domu i ogrodu inspirowanymi naturą, czyli wszelkiego rodzaju koszyki do przechowywania, dekorowania, obsadzania kwiatów i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT3CH Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.toya.net.pl 15.04.17, 12:30 Zapraszamy do naszego sklepu allegro. Znajdziecie Państwo u nas metalowe wieszaki ścienne na ubrania klucze oraz inne designerskie niebanalne przedmioty sztuki użytkowej. Zapraszamy do polubienia nas na facebooku, gdzie dodajemy rabaty do zakupionych wieszaków. Allegro FB Galeria zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.146.13.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.04.17, 17:51 Ja polecam oryginalne panele ścienne na stronie: zicaropanele.otwarte24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
radiata Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 10.05.17, 17:06 Nowoczesna porcelana polskich artystów. Wazony, misy, doniczki i naczynia - filiżanki, kubki,... porcelanowa.com Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam1 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 31.05.17, 15:27 Polecam zakupy w www.evolutionhome.pl, bogaty asortyment, szybka obsługa :) Towar też świetnej jakości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halski Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.17, 15:18 Polecam zupełna nowość, niedługo to będzie hit allegro.pl/fotel-siedzisko-eko-nowoczesny-stylowy-nowosc-i6837577201.html Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiamal321 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 14.06.17, 13:40 ja jestem zadowolona ze sklepu www.mirjan24.pl praktycznie cały dom urządziłam z nimi, nie miałam żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
asia6161 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 26.06.17, 21:00 Mnie udało się znalezć fajny sklep, gdy potrzebowałam czegoś ekstra na komodę,ot tak postawić, żeby "dosmaczyć"mój salonik, jest to misa i lampa z betonu-(!)-tak, polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asia6161 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 26.06.17, 21:19 Mnie udało się znalezć fajny sklep, gdy potrzebowałam czegoś ekstra na komodę,ot tak postawić, żeby "dosmaczyć"mój salonik, jest to misa i lampa z betonu-(!)-tak,ilikebeton.com/pl/13-misy-betonowe Odpowiedz Link Zgłoś
mag0987 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 01.08.17, 22:23 drewniane miski, skrzynki i druciana biżuteria www.facebook.com/R%C4%99kodzie%C5%82o-artystyczne-122010671728555/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiaciaa Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: 185.212.171.* 15.09.17, 14:28 Gorąco polecam sklep zeszklem.pl Mają w ofercie piękne szklane wazony, patery i świeczniki. Wyroby są ręcznie a nie maszynowo robione jak to bywa w innych. Przekłada się to na wysoką jakość produktów. Sama tam kupowałam niebieski wazon i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mt3ch Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 18.09.17, 22:24 Chcesz mieć ciekawy wieszak? Masz za mało miejsca na garderobę w przedpokoju/korytarzy. Sprawdź specjalistów w swoim fachu. Ciekawy i nowoczesny wzory, dowolne kolory i wieszaki robione na specjalne zamówienie. MT3CH www.facebook.com/MT3CH.MR/ allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=45644189&order=m Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiachrostowska Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 23.09.17, 15:18 jeśli szukacie czegoś wyjatkowego- w stylu nowoczesnym lub retro.... polecam jokodecor.pl Ja wybrałam jokodecor.pl/konsoletoaletkiszafki-nocne/2886-toaletka-lustrzana-120x48x80cm.html ale w stylu retro też coś znajdziecie. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
askakowalska Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 27.09.17, 16:35 ja zdecydowanie polecam jokodecor.pl świetne wyszukane produkty... POLECAM :)))) jokodecor.pl/ web.facebook.com/JokoDecorPL/?_rdc=1&_rdr Odpowiedz Link Zgłoś
1234karolina Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 12.10.17, 17:03 z czystym sumieniem mogę polecić: www.e-carla.com . Kupiłam tam garnki i talerze, a ostatnio materiały na zasłony. Warto powiedzieć, że po zapisaniu do newslettera dostaje się rabat na zakupy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś