Dodaj do ulubionych

ARTEFE - Polska sztuka stołu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.08, 23:12
doskonała forma, Wygląda bardzo dojrzale, Pozdrawiam NewR
Obserwuj wątek
    • Gość: ech Re: ARTEFE - Polska sztuka stołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 14:26
      Przepiękne, tylko dlaczego tak strasznie drogie:(
    • Gość: siusiak Re: ARTEFE - Polska sztuka stołu IP: *.ghnet.pl 10.12.08, 17:32
      Tak sie akurat składa że jestem studentem wzornictwa z Krakowa i miałem zajęcia z jednym z twórców tych rzeczy i właśnie ze względu na odpowiednią, unikatową technologię one są takie drogie. Poza tym to nie ikea i nie każdy może takie coś mieć i dobrze, za piękny design trzeba dobrze zapłacić.
    • Gość: kasia Re: ARTEFE - Polska sztuka stołu IP: *.atm4-0-71406.0x573e1fe6.hsnxx3.customer.tele.dk 14.12.08, 23:36
      Cudownie obejrzeć dobry design krajowy. Polecam duński.
    • camparis Re: ARTEFE - Polska sztuka stołu 29.12.08, 13:21
      Znajomi mają wyroby tej firmy i faktycznie - są wykonane niezwykle precyzyjnie. Samo postawienie ich na stole cieszy oko.

Jeden minus, który zauważyłam przy korzystaniu - filiżanki są przeokropnie niepraktyczne. Łatwo się z nich wylewa gorący napój. Wśród kilku zaproszonych gości tylko gospodoni nie wylała swojej kawy na spodek - ponieważ jej nie piła. :)
      • stylwdomu.pl Re: ARTEFE - Polska sztuka stołu 07.04.10, 15:13
        Niestety projektowanie użytkowe to sztuka równowagi między tym co użyteczne i tym co piękne...
    • Gość: klarcia Re: ARTEFE - Polska sztuka stołu IP: 78.133.179.* 26.03.10, 08:37
      Pierwszy magazyn "Coaching" (nr 1/2010) już w sprzedaży!!!:)
    • Gość: jeny Re: ARTEFE - Polska sztuka stołu IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 13:51
      Zgrabne, proste. Takie japońskie, ascetyczne. Urocze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka