zz_nowy 07.12.04, 22:48 Czy ktoś oprócz mnie w IV klatce (A) ma problem z ciśnieniem wody? Huśtawka: przez 20 sekund głowę chce urwać, a przez 20 następnych jest minimalne (z tendencją do zerowego=nic się z kranu nie leje...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooj Re: ciśnienie wody 08.12.04, 09:17 owszem - ja IVA 4p. ale urwanie głowy zdecydowanie mi nie grozi od wczorajszego popołudnia woda cieknie zamiast płynąć - zarówno zimna jak i ciepła przejdziesz się dziś na dyżur administracyjny? ja mam małą szansę akurat dziś - jeśli byłbys to możesz dołączyć objawy ze 176 pozdrawiam Odpowiedz Link
sc77 Re: ciśnienie wody 08.12.04, 09:24 Ja dziś będę u administratora i poruszę tą sprawę jeśli się nie poprawi do wieczora. U mnie woda leci, ale ciśnienie połowę słabsze niż np w poniedziałek. (A/V) Odpowiedz Link
mooj Re: ciśnienie wody 08.12.04, 09:31 jesłi siępoprawi tez porusz jelsi można prosić jeśli przyczyn ajest podobna jak w CO (pompa? system zasilania pomp?) to należy temat drążyć -choćby z uwagi na zbliżający się termin planowania wydatków remontowych pozdrawiam Odpowiedz Link
zz_nowy Re: ciśnienie wody 08.12.04, 11:24 kurcze... ja nie dam rady się dzisiaj przejść ale dobrze, że sc77 pójdzie... Odpowiedz Link
sc77 Re: ciśnienie wody 08.12.04, 19:01 Niestety dziś jeszcze będzie gorsze ciśnienie zwłaszcza na wyższych piętrach, gdyż Wodociągi puściły w rurach jakiś szlam, który zapchał nasze pompy. Administrator stara się je uruchomić. Jak narazie uruchomiona jest klatka I. Najpóźniej jutro do godziny 10 będą działały wszystkie. Odpowiedz Link
mooj Re: ciśnienie wody 08.12.04, 21:33 dzięki za informacje ciekawe czy szlam tylko do ZZ I puścili nie to żebym watpił w prawdziwość informacji ale moze mamy wrażliwsze urządzenia niż sąsiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link