zzmarcin 28.04.05, 11:24 We wczorajszej Gazecie Turret reklamuje już nowy etap ZZ. Na polu zaczęli już gromadzić cegły( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenya Re: nowy etap ZZ 28.04.05, 15:12 A w biurze sprzedazy sa juz jakies wiesci, plany? Mozna juz sie zapisywac na "przydzial"? Odpowiedz Link
sc77 Re: nowy etap ZZ 28.04.05, 17:21 Są już dostępne plany na www.zielonezacisze.pl Nazwali to etap D i E. Rzeczywiście będzie blisko B... Odpowiedz Link
mooj Re: nowy etap ZZ 28.04.05, 19:50 wow te nienajdrozsze będą kosztować 600-650? bez złosliwości: życzę powodzenia ale nie zazdroszczę pracownikom biura sprzedaży Odpowiedz Link
nacomito99 Re: nowy etap ZZ 28.04.05, 20:05 Lokalizacja i plany mieszkan sa na oficjalnej stronie ZZ. Cen nie podali. Ciekawe czy to bedzie osobne osiedle czy doklejka do coraz bardziej "kameralnego" osiedla. Tak czy siak mamy w przyszlosci ok 1500 nowych sasiadow Odpowiedz Link
mooj Re: nowy etap ZZ 28.04.05, 21:29 ceny szacowalem na podstawie etapu C założyłem ze "promocja w poczatkowym okresie budowy" jest mniej więcej równowazona wartością pieniądza w czasie czyli "na obecne pieniądze" (3550-3750 + VAT)*130+34*600+garaż*2...>580 przy kupowani kota w worku ..gdy będą stały do odbioru ? 25% drożej? 30? Odpowiedz Link
rkozlo Re: nowy etap ZZ 28.04.05, 23:35 Jestem na 99% przekonany, że będzie to doklejka, gdyż reklamują się na stronie zz pod tą samą nazwą osiedla, no i etapy mają kolejne litery alfabetu - jednym słowem - kameralnie będzie. I wszystko będzie puszczone na jeden wjazd - he he. Powiem krótko, paranoja, ciasnota jak na Kabatach i brak wyobrażni dewelopera. (he he no i ten kort tenisowy na 1600 mieszkań...) Odpowiedz Link
stewald Re: nowy etap ZZ 29.04.05, 00:10 Będzie to doklejka, ale prawdopodobnie osobno ogrodzona i oczywiście z osobnym wjazdem. Odpowiedz Link
mooj Re: nowy etap ZZ 29.04.05, 08:32 osobny wjazd będzie miał ten sam łącznik ze św. wincentego co i my Odpowiedz Link
rkozlo Re: nowy etap ZZ 30.04.05, 00:37 Sorki, ale nie wierzę. Reklamują to pod nazwą naszego osiedla i najprawdopodobniej nie będą od nas odgrodzeni i będą korzystali z naszego placyku (setka dzieci grająca naraz pewnie potrafi narobić hałasu). Oczywiście w biurze sprzedaży będą w zaparte i do upadłego twierdzili, że oddzielne, że osobny wjazd, byleby tylko ludzie ich nie nękali. Po wybudowaniu bloków przedłużą szybciutko drogę biegnącą wzdłuż B od strony stadniny, zwiną biznes i odejdą z tąd z kieszeniami pełnymi kapuchy. Niech mi ktoś wyjaśni, kto niby ma wybudować tę drogę. Jeżeli Turret to dlaczego nie zrobi tego teraz od razu. Usprawniło by to wjazd na nasze osiedle, ułatwiło by pieszym dojście do przestanku, ułatwiło by to dojazd ciężarówek na budowę etapów D i E. Czy naprawdę myślicie, że po sprzedaży wszystkich mieszkań deweloper będzie chciał wyłożyć pieniądze na 'jakąś tam drogę'????? Odpowiedz Link
zzmarcin Re: nowy etap ZZ 29.04.05, 08:27 no to wygląda na to, że przesłonią mi świat( Odpowiedz Link
sc77 Re: nowy etap ZZ 29.04.05, 09:49 Z rozmow z biurem sprzedazy wiem, ze bedzie to osobno ogrodzone osiedle z wjazdem naprzeciw naszego. Jestem tylko ciekaw kiedy ten wjazd zrobia... Ponadto nazwali to ZZ Bis, ale etapy kolejne. Odpowiedz Link
stewald Re: nowy etap ZZ 29.04.05, 18:40 Jestem ciekaw, czy też bedą mieli swój kort czy będą korzystać z naszego. Odpowiedz Link
nacomito99 Re: nowy etap ZZ 29.04.05, 18:57 Jeden kort, jeden plac zabaw, jeden grill ))Starczy jako wabik na kilka nastepnych etapow...az pod sam cmentarz )) Jak w tym starym dowcipie, ktory krazyl za komuny ze makaron 4-jajeczny dlatego nazywa sie czterojajeczny bo do jego wyrobu uzywa sie 4 jajek ....na kontener mąki ) Odpowiedz Link
mooj Re: nowy etap ZZ 30.04.05, 12:26 na stronce eatpu B www.zielonezacisze.republika.pl/ jest plan nie zauważyłem tam miejsc zawnętrznych parkingowych ale pomiędzy B i D ..e raczej nie -brak dojazdu.. a że blisko..ech.. no i co dalej? tzn od D ie w kierunku wincentego? (to mnie osobiści enajbardziej interesuje) a jaki termin oddanie ZZ bis wiecie coś? Odpowiedz Link
zzmarcin Re: nowy etap ZZ 04.05.05, 09:29 No fajny plan... a czy ten cieńki pasek od strony B to jest chodnik, czy będą tamtędy jeździć samochody? Tak wygląda, jakby miał tam być wjazd do garażu Odpowiedz Link
zz_beatka z tego co wiem to ... biedni D-etapowcy 08.05.05, 18:09 jak na razie jeśli takowi są to muszą wyposażyć się w helikoptery bo drogi do ich osiedla brak a zgody na użytkowanie obcego gruntu też nima ) Odpowiedz Link
sc77 Re: z tego co wiem to ... biedni D-etapowcy 09.05.05, 12:11 Drogę muszą doprowadzić. W planie osiedla jest, więc będzie. Jeszcze 1.5 roku, więc czas na zrobienie tejże jest. Odpowiedz Link