mooj 21.06.05, 11:16 konkurs pyt 1: czy zdjęcie zostało zrobione na osiedlu strzeżonym? pyt 2: w którym roku mozna ogladac takie widoki? pyt 3 poza konkursem - czyi to pracownicy members.lycos.co.uk/agnieszki/ZZ0621.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_74 Re: hehe 21.06.05, 11:27 Stawiam na dużą aktualnośc zdjęcia z Zielonego Zacisza. Praconicy - wariantowo - najwięcej szans mają pracownicy związani z budową etapu C (czy już wygrałem?), niewielkie, ze etap A, co do B się nie wypowiadam, bo tam aparat kolegi raczej z góry nie sięga, a takiej bezczelności, aby spali od frontu to sobie nie wyobrażam... Odpowiedz Link
mooj Re: hehe 21.06.05, 11:30 poza konkursem bo nie wiem jeszcze jedno na kóre nie znam odpowiedzi więc uprzywilejoany nie jestem "jak długo"? obstawiamy? myślę że dopóki się nie wyśpią -tzn nikt im drzemki nie przerwie.. ojej a jak są chorzy? Odpowiedz Link
zzdorka Re: hehe 21.06.05, 19:41 rozbrajające. Ale, no cóż.Chłopaki kiedyś się wyspać muszą. No o co wam chodzi? Słonko grzeje, milutko jest )) Odpowiedz Link
zz_beatka nie hehe 22.06.05, 08:33 szkoda że ja się wyspać nie mogę ani wyjśc na balkon upiorny hałas z budowy oraz smród spalin nie pozwala otworzyć okien a tak poza tym więcej takich fotek 2 tygoenie temu obserwowałam układeanie kostki brukowej przez 6 robotników (2 godziny) 1 podawał kostkę 2 układał a 4 się przyglądało (szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam) Odpowiedz Link