ania9943 22.09.05, 20:05 z usług tego Pana w zakresie wykończenia mieszkania czekam na opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 26.09.05, 11:56 ja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10541&w=15789636&a=19079889 poczytaj watek - ja pod panem Tomkiem jako fachowcem podpisuje sie rekami, nogami i czymkolwiek innym gdybym jeszze kiedykolwiek robila remont - to tylko z jego ekipa a to chyba duza rekomendacja Pozdrawiam Dobrochna Odpowiedz Link
a10188 Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 26.09.05, 13:14 A może mogłabym dostać kontakt na tego Pana? Może być na priv. Z góry dziękuję! A. Odpowiedz Link
dc22 Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 26.09.05, 16:19 jest w watku do ktorego linka podalam powyzej oprocz tego strona: www.braders.com.pl powodzenia Odpowiedz Link
sc77 Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 03.10.05, 21:04 Odradzam, pierwszy kontak malo profesjonalny, zadnych pomyslow, kosztorys lakoniczny, niedbaly, zbyt ogolny. Na pytanie ile to bedzie kosztowalo - dogadamy sie... Szybko zrezygnowalem. Odpowiedz Link
zz_nowy Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 03.10.05, 23:52 za to u mnie genialnie szczegolowy kosztorys i genialnie wykonana robota Odpowiedz Link
dc22 Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 04.10.05, 09:54 jedyne co mozna zarzucic panu Tomkowi to pierwszy kontakt wlasnie. bo... pan Tomek jest.. no.. jakby tu.. niemarketingowy ) Ja osobiscie nie bardzo umialam sie z nim dogadac przez telefon (bo ja gadula jestem a po drugiej stornie zawsze mialam za duzo ciszy) ale chyba nie za "sprzedawanie sie" go oceniamy... Robote robi REWELACYJNA, a kosztorys przedwykonawczy roznil sie od powykonawczego o moze 200zl!!! A ze gada jak gada? No Boze moj... kazdy ma jakis sposob bycia. Ja swoich referencji nie cofne z tego powodu nie cofne) Odpowiedz Link
mitaka Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 04.10.05, 10:47 Potwierdzam, że pierwszy kontakt jest mocno zniechęcający, ale moim akurat postanowieniem było danie szansy. Szansa została zmarnowana - umówiliśmy się na kontakt telefoniczny ze strony Pana W. - nigdy nie oddzwonił, a ja nie będę nikogo błagać żeby wziął moje pieniądze. Odpowiedz Link
zz_nowy Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 04.10.05, 22:58 no i tu sie z toba zgadzam w 100% Odpowiedz Link
zz_nowa Re: TOMASZ WAGNER ktoś korzystał? 14.10.05, 19:55 Chyba, nie wiesz o kim się mówi; p. Tomek wykańczał nasze mieszkanie i dokładnie wiedzieliśmy za co płacimy (szczegółowy kosztorys), bez żadnego "dogadamy się". Faktem jest, że nie był najtańszy, ale było warto. Odpowiedz Link