06.01.06, 11:06
Dziękuję zarządcy za lustro na latarni między bud a i c.
Obserwuj wątek
    • zzdorka Re: Lustro 06.01.06, 22:31
      ???
    • sc77 Re: Lustro 07.01.06, 11:40
      Wreszcie widac wyjezdzajac z garazu czy ktos idzie po chodniku. Super sprawa.
      • zzdorka Re: Lustro 07.01.06, 13:13
        No to pojęłam smile
      • przemek.c Re: Lustro 07.01.06, 17:32
        Byłoby jeszcze super, gdyby przed skrzyżowaniem z wyjazdem z garaży etapu B
        widniał znak "skrzyżowanie dróg", bo większość jadących uliczką dojazdową
        kierowców dziwnie zapomina reguły panujące na skrzyżowaniach równorzędnych. uncertain
        • zz_marcin Re: Lustro 09.01.06, 17:09
          Byłoby super gdyby jednak powstały spowalnicze - wczoraj omal nie zostałem
          rozjechany przez idiotę jadącego znacznie szybciej niż powinien. Nie mamy pasów,
          zatem można uznać, że droga jest ciągiem pieszo-jezdnym. Przechodziłem pod kątem
          prostym - nie widzę innego wyjścia niż spowalniacze.
          • przemek.c Re: Lustro 09.01.06, 18:26
            Byłoby super, gdyby ruch w ogóle został jakoś uregulowany, bo w tej chwili mamy
            do czynienia z klasyczną świnką morską - ani to świnka, ani morska. Parę znaków
            na krzyż, niby jest jezdnia i chodniki, ale przejść dla pieszych brak. Znowuż
            brak znaku "strefa zamieszkania" przyznaje na osiedlu pierwszeństwo samochodom,
            a pieszym nakazuje przechodzenie przez jezdnię w miejscach wyznaczonych...
            których nie ma. Pomijam fakt, że kierowcy ignorują skrzyżowanie równorzędne z
            wyjazdem z garaży B, notorycznie wymuszając piewrszeństwo. Znak zatem by się
            przydał, choćby po to, by podkreślić rzecz oczywistą, która - jak się okazuje -
            nie dla wszystkich jest równie oczywista. Kupy się wszystko nie trzyma. Pan
            Kaziński wspominał, że do zorganizowania ruchu chce zatrudnić firmę, która
            zajmie się problemem całościowo i będzie odpowiedzialna za swoje dzieło, ale co
            dalej z tematem się dzieje, tego nie wiem. Mam nadzieję, że
            większość "bolących" nas kwestii zostanie wyjaśniona na najbliższym zebraniu.
            Łącznie z progami zwalniającymi i oznakowaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka