zz.citizen 15.02.06, 15:06 Witam szanownych mieszkancow etapu C Czy wielu nas tu jest? Moze bysmy sie jakos zintegrowali? Moze jest ktos z klatki nr.1 ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewajula Re: Integracja Etapu C 15.02.06, 16:27 Witam serdecznie Jesteśmy z C - klatka IV, ale jeszcze nie mieszkamy, dopiero w 1 połowie marca, Jak tylko się sprowadzimy chcielibyśmy poznać miłych, nowych sąsiadów. Do zobaczenia wktótce Ewa i Maciek Odpowiedz Link
spooky_1 Re: Integracja Etapu C 16.02.06, 16:21 A może zrobimy pifko w piąteczek lub sobote w CafeGT? Spooky Odpowiedz Link
zz.citizen Re: Integracja Etapu C 16.02.06, 16:23 No to jest juz nas troje W ten weekend (dla mnie) odpada, ale moze by tak nastepny, moze sie zbierze wiecej osob ? Odpowiedz Link
mysz110 Re: Integracja Etapu C 18.02.06, 20:03 Witamtakże. Jestem z klatki I i chętnie poznam sąsiadowmoze zreszta nawet znam z widzenia ? Odpowiedz Link
agni1 Re: Integracja Etapu C 18.02.06, 21:32 Jestem z III klatki. Chętnie się spotkam, jeżeli to spotkanie nie będzie w sobotę. Odpowiedz Link
kyniu1 Re: Integracja Etapu C 19.02.06, 13:18 To co moze 24 w piatek pifko wieczorkiem? Kyniu Odpowiedz Link
krzysiek_zzc Re: Integracja Etapu C 20.02.06, 08:15 Witam, Krzysiek z tej strony...jestem z klatki I i chetnie dolacze sie do integracji Pozdrawiam, Odpowiedz Link
robert28 Re: Integracja Etapu C 20.02.06, 16:18 Tak sobie głośno myślę,że może zintegrowalibyście się i kupą ruszyli do dyr.Zabojszcza z TP w sprawie miejsc parkingowych.Kupą panowie kupy nikt nie ruszy to stare ale czasem działa.Gdyby to dotyczyło B już napewno by coś wymyślili,może telewizję,program uwaga,interwencja czy inny diabeł.Dzwonienie do biura sprzedaży jest bezcelowe. Tak tylko głośno pomyślałem.Pozdrawiam Robert/B Odpowiedz Link
bernardg Re: Integracja Etapu C 15.03.06, 19:53 Witam! No i jak z tą integracją? Mieszkamy w klatce IV, chętnie się zintegrujemy ))) Odpowiedz Link
passoa.zz Re: Integracja Etapu C 16.03.06, 16:19 Witam wszystkich miłych sąsiadów, jesli klatka IV jest także klatką I (od bramy), to właśnie w niej niebawem zamieszkam. Do zobaczenia! Odpowiedz Link