Dodaj do ulubionych

Nieetyczne Biedronki

IP: *.ny325.east.verizon.net 30.12.04, 01:09
Nawet Kasia sie wydarla swego czasu na Biedronke!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojciech Re: Nieetyczne Biedronki IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 01:30
      Karty czasu pracy fałszowano również w hipermarkecie geant w Krakowie.
      • Gość: były geantowicz Re: Nieetyczne Biedronki IP: *.devs.futuro.pl 30.12.04, 09:19
        nie tylko w krakowie (Wawa)
    • Gość: truten Re: Nieetyczne Biedronki IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 30.12.04, 07:31
      jeden sad uznaje za winnych a drugi nie
      qrwa gdzie my jestesmy?
      • Gość: OJ Simpson In good, old USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:00
      • Gość: prawnik Re: Nieetyczne Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:01
        Sąd gospodarczy nie orzeka o winie , to rola sądów karnych.Dwa , w artykule
        jest wyraźnie napisane , że umorzyła prokuratura, a nie sąd. Trzy , prawo
        cywilne i prawo karne to odrębne(i ogromne) dziedziny,oparte na innych
        zasadach. I tych różnic nie da się wyjaśnić w paru zdaniach. Cztery ,tak , dla
        laika- nie wywiązanie się z umowy(kodeks cywilny) , nie oznacza od razu
        oszustwa (kodeks karny).
    • Gość: falafel były piramidy, grobelny, argentyna, biedronka ... IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 09:46
      We wczesnych formach rynkowych zawsze grupa cwaniaków oszwabi innych.
      Przypominam takiego cwaniaka jak grobelny, przypominam całą masę typowych
      piramid finansowych, auto tak, inne argentyńskie oszustwa. podobnie jest tez z
      sieciami zakupowymi, biedronką. To wszystko polega żeby na cudzy koszt robić
      własny biznes. ja omijam takie przybytki jak biedronka bo standard dla mnie za
      niski, wszystko jest stare, niskiej jakości i robią mnie w trąbę różnymi tzw
      promocjami. szczytem było dla mnie kiedy płaciłem w biedronce kilka lat temu w
      kasie gotówka: dałem cipci (kasjerce) 100zł kupiłem za jakieś 30zł, a ta cipcia
      wydaje mi reszty tylko 20zł i mówi że dał pan 50zł a nie sto. Odzyskałem 50zł
      kiedy zrobili złodzieje remanent i wyszło że jest w kasie więcej o te 50zł. Ale
      jeśli byłby błąd tej cipci z kasy np. cztery godziny przed moim zakupem lub
      nawet dwie po moim zakupie to by uznali że chciałem wyłudzic te 50zł. od tej
      pory oczywiście nie kupuje u tych k u tasów.
    • Gość: mawa Re: Nieetyczne Biedronki IP: *.de.deuba.com 30.12.04, 10:57
      Nie rozumiem jak prokuratura moze uwierzyc, ze taka duza firma, ze sztabem
      prawnikow, umawia sie ustnie z dostawca i nie umieszcza tego w umowie!
      Umowic sie ustnie to moze dwoch straganiarzy - tu od razu czuc nieuczciwosc.
      • Gość: slowo sie rzeklo.. Re: Nieetyczne Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:53
        I tu sie gleboko mylisz.
    • Gość: Lomion Re: Nieetyczne Biedronki IP: 81.210.17.* 30.12.04, 11:06
      JMd postepuje nieuczciwie, to fakt, ale robi to ze wzgledu na naiwnosc firm
      dostawczych. Nawet w duzych firmach bardzo duzo szczegow umowy zalatwia sie
      ustnie (choc sa to szczegoly a nie istotne fragmenty kontraktu), jednak po to w
      firmie jest ksiegowosc aby braki w platnosciach wychwycic i wyjasnic.
      Standardowy termin platnosci to 30 dni, wiec po pierwszym miesiacu dostaw
      ksiegowy dzwoni do biedronki, pyta cie co i jak, i jak nie udaje sie dojsc do
      porozumienia to po miesiacu jest koniec wspolpracy. Nie mozna dac sie skubac.
    • Gość: prok Re:"na gębę" to chłop w szpitalu umarł IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 30.12.04, 14:14
    • Gość: ,./\., Re: POŁ Polski daje sie robic w CH... w Biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 11:43
      a sady w tym kraju wydają wyroki , ktore obrazaja poczucie uczciwosci ,
      sprawiedliwosci i tego co ludzie nauczyli sie po zejsciu z drzewa....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka