Dodaj do ulubionych

problemy z łącznością - SPRAY

03.04.06, 16:36
Nie wiem czy to tylko u mnie - stąd pytanie na forum...
Czy mając stałe łącze w Sprayu nie macie ostatnio problemów z netem?
Nam od około 3 tygodni a może ciut dłużej - dosyć często wyłaczają internet
około 19:50 i włączają spowrotem rano (po 9-tej!).
Chcemy napisać reklamację, ale zanim to zrobimy to z ciekawości chciałam
zapytać czy Wy macie ciągłe połączenie z serwerem?
Obserwuj wątek
    • amoreks12 Re: problemy z łącznością - SPRAY 03.04.06, 16:50
      Jeśli chodzi o mnie to przez weekend nie miałem sieci sad

Pozdrawiam,
      amoreks
      • pmenki Re: problemy z łącznością - SPRAY 03.04.06, 20:15
        Mam to samo - wydzwaniam do nich prawie codziennie. Chrzanią coś że robią
        konserwacje lub mają problem techniczny i tak w kółko. Złożyłem juz reklamacje -
        zobacze co się stanie ile odejmą z rachunku.
        • zz_zitom Re: problemy z łącznością - SPRAY 04.04.06, 09:03
          Macie problemy z VDSLem czy MetroLAN? jezeli VDSL to polecam zmaiane na LAN.
          Walczylem z tematem 2 tyg. byly u mnie 4 ekipy, wymienili cala instalacje,
          bridge, switcha (po swojej stronie) -problem nie zostal rozwiazany. A ze
          potrafie byc upierdliwy - pociagneli mi kabelek ftp (w ekranie) bezposrednio do
          sitcha. Teraz mam 1.5Mb po LANie i poza chwilowymi problemami w sob. (pomoglo
          ponowne pobranie konf. z serw. DHCP) wszystko jest ok. Jest nieporownywalnie
          lepiej niz w VDSL. Oczywiscie za poprzedni miesiac nie bedzie faktury...

pozdro
          zitom
    • zz_beatka Re: problemy z łącznością - SPRAY 07.04.06, 14:50
      były, są i będą bo taka firma.
      Ja od 6 m-cy staram sięrozwiązać umowę a do nich nie trafia tylko naliczają mi
      za każdy m-c.
      Roziwązywałam umowę faksem - dotarła odpisali że mam napisać list i wysłać
      pocztą - duża mi różnica.
      nie płacę a oni nie rozwiązują ze mną umowy choć jest taki punkt w umowie, że
      mogą rozwiązać- w moim przypadku jakoś nie chcą skorzystać z tej opcji ciekawe
      czemu mnie na siłę chcą zatrzymać?
      Chyba jednak sieskontaktuję z urzędem ochrony konsumenta, rozmawiałam już z
      prawnikiem

badziewna to firma ten spray

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka